פורסם 2008 במרץ 217 שנים מסך טוב לי יש אותו כבר כמה חודשים ואני מרוצה ממנו .אבל אם אתה עובר ממסך CRT למסך LCD כמו שאני עברתי לקח לי כמה ימים להתרגל עליו שאני אומר להתרגל זאת אומרת היו לי כאבי עניים ואחרי כמה ימים זה עבר
פורסם 2008 במרץ 217 שנים אחלה מסך,יש לי אותו למעלה מחצי שנה ואני מרוצה מאוד.. (במיוחד שקניתי אותו במכירה פומבית במחיר זול..)..אני עברתי גם ממסך CRT ל-LCD הזה ולא היו לי כאבי עיניים.. רק לקח לי איזה שעתיים להתרגל לגודל וזהו..(עברתי מ-17 ל-22 אינטץ').
פורסם 2008 במרץ 217 שנים גם אני עברתי מ17 ל22 אבל כאבו לי העניים כמה ימים אבל העניים שלי רגישות אז זה בטח בגלל זה
פורסם 2008 במרץ 217 שנים מחבר אחלה, תודה לכולם!האם לדעתכם יש מסך איכותי יותר ממנו במחיר שלו?(כאבי עיניים לא יהיו לבן דוד שלי כי יש לו כבר LCD)
פורסם 2008 במרץ 217 שנים האם לדעתכם יש מסך איכותי יותר ממנו במחיר שלו?בטח, קרא את ההשוואה של מסכי 22" שנעשתה באתר.
פורסם 2008 במרץ 217 שנים אחרי שראיתי את ה 2007wfp של dell וגם את ה 226אפשר לומר שה 226bw בינוני לחלוטין אבל בהתאם גם מחירו.אחרי שעובדים עם פאנל S-ISP אי אפשר לחזור אחורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.