עבור לתוכן

Hercules 3D Prophet 9700 128MB??? נחשב לטוב??

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהרקולס היא חברה טובה... אבל בכל זאת אני רוצה לוודא שהכרטיס טוב!

אז איך הוא?

נ.ב אני צריך לדעת כמה בערך מקבלים ב-3dmark איתו,אז למי שיש רדאון 9700 רגיל או פרו,שיכתוב את המערכת וכמה הוא מקבל..

תודה~!

פורסם

הוא טוב מאוד , (וגם יקר) אבל לא תראה הבדלים משמעותיים בין החברות -

אלא במצב של OC שיכול להיות שיש לו יתרון על שאר הכרטיסים .

פורסם

סתם שאלה.. למה זה כל כך חשוב לכם התוצאה ב 3dmark ? ???

פורסם
  • מחבר

כי 3dmark בודקת את ביצועים הכרטיס ,ולפי התוצאה שמקבלים אפשר להשוות אותו לכרטיסים אחרים , וכך לדעת האם הוא חזק!

פורסם

אז לא עדיף לחפש השואות של FPS בין הכרטיסים השונים ?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי, 3dmark היא תוכנה שכל מי שמבין קצת בכל העולם,בודק את כרטיס המסך שלו עליה. ואפשר להשוואת לפי תוצאה אחת

ולא איזה 6 תוצאות שונות של רזולוציות שונות ו AAF ואחרים....

פורסם

לא מודייק. 3DMARK היא לא תוכנה ל"כל מי שמבין בעולם" אלא תוכנה שהרבה אתרים שעושים ביקורות מפקפקים ביעילותה להשוות באמת בקריטריונים של משחקים מהעולם האמיתי. הגירסא של 2003 בכלל השתמשה בקודים לא יעילים ואיטיים מדי אשר הציגו גראפיקה מרשימה אך לא שרדו על כרטיס מסך כגון GF4 4600 בקצב פריימים של יותר מ10.

המבחן האמיתי (אם זה בכלל משנה כשמסתכלים על אותו כרטיס אצל חברות שונות) הוא מבחן המציאות במשחקים שאתה אוהב

פורסם

אני אישית לא לוקח את 3D MARK ברצינות.

ולדעתי הכרטיס הזה של הרכולס שווה ביוצר מפני שהוא עולה רק 1700~ ש"ח וביצועיו כמעט שווי ערך ל-PRO. וחוץ מזה HERCULES חברה מעולה אז שווה לקנות.

פורסם

אני אישית חושב שתופעת הfanboyism מוזגמת למדי... :P

לדעתי, אנשים מגזימים כשקונים כל הזמן כרטיסים חדשים...זה הפך כבר לאובססיבי... ::)

גם אני חושב ש3dmark לא משקף כלום

עובדה שאצלי הוא רץ טוב אבל המשחקים לא... :-X

פורסם

אין כל טעם בכרטיס שכזה. אני רק שומע כאן ושם לגבי הקירור של הHercules, אבל אף פעם לא ממש צפיתי בקצת מידע לגבי הדבר. בכל אופן, גם אם הקירור שלו כזה טוב, לאחר שתפוג האחריות ונעדכן את הביוס לביוס שיאפשר מהירויות שעון גבוהות יותר. רק אז נראה כמה הקירור שלו חלש ובין כה וכה נזדקק לקירור טוב יותר. אז מה שאני מציע זה לקנות את הכרטיס הזול ביותר שתמצא (R9700 כמובן), של Connect3D או כל בטיח אחר, וכשתסתיים האחריות עליו תעדכן את הביוס, תקנה אוורור טוב יותר ותבצע OC רצחני. תתחדש.

פורסם

אממ לפי מה שאני יודע HERCULES היא אחת החברות המובילות בכרטיסי RADEON יש לכרטיסים שלה קרור טוב מאוד

ואפשר לעשות איתם אוברקלוק רציני... דבר אחד שלא כולם מזכירים זה שגם מצורפים לחבילה תוכנות טובות...

אבל מה שהכי בטוח ואין להתווכח עליו זה של HERCULES יש את העיצוב הכי יפה...

גם אני שוקל לקנות תכרטיס שהזכרת ! ;)

פורסם

שאלת וענית לעצמך ;)

פורסם

hercules 3d prophet 9800 pro הוא באמת באמת כרטיס יפה, יש לו קירור טוב ולדים יפים, משהו מגניב.

פורסם

שמתי את התמונה של ה-hercules 3d prophet 9800 pro כרקע על השולחן עבודה :) אני מאוהב בכרטיס הזה ;D

מה שבטוח הוא שהכרטיס שאתה רוצה לקנות טוב יותר מהג'יפה 2 MX שלי שאיכשהו חזר לחיות ועכשיו לא יקנו לי כרטיס חדש :'(

פורסם

כי 3dmark בודקת את ביצועים הכרטיס ,ולפי התוצאה שמקבלים אפשר להשוות אותו לכרטיסים אחרים , וכך לדעת האם הוא חזק!

3Dmark זו תוכנה מאד לא אמינה שכן אם אני אעשה בדיקה של המערכת שלי היום אני אקבל תוצאה שונה בכ-500 נקודות מבדיקה שביצעתי על אותה המערכת לפני חצי שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים