פורסם 2003 באפריל 2522 שנים לוח אם של asus 533 או giga byte ultra 2 8pe667 מה כדאי לקנות יותר?דרך אגב giga byte הם טובים בכלל? איזה חברה של לוחות אם אתם ממליצים לי לקנות? משהו לא יותר מ- 700ומזה החברה אביט =abit הם טובים? כדאי לקנות אותם?
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים asus זה מןתג עם פירסוםגיגהבייט לוחות עם הרבה פיצרים לוחות שהם dual bios + raid לא תומכים ב dual ddr והם לא nf2 ולא כל כך מתאימים לאוברקלוק בקיצור לוחות בינוניים+ במחיר זול יחסיתאביט יש להם את הסידרה החדשה nf7 חברה עם לוחות טובים ומתאימים לאוברקלוק אם אני הייתי צריך לקנות לוח הייתי הולך על אחד מהשניים abit או epox
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אתה מתכוון לפנטיום 4 , נכון {פותח האשכול}?אז אני ממליץ לך על זה:Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,Firewire, ATA133,5.1 Sound,USB 2.0)610 ש"חוחיפוש היה מועיל הרבה יותר.יאיר
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים asus זה מןתג עם פירסוםגיגהבייט לוחות עם הרבה פיצרים לוחות שהם dual bios + raid לא תומכים ב dual ddr והם לא nf2 ולא כל כך מתאימים לאוברקלוק בקיצור לוחות בינוניים+ במחיר זול יחסיתאביט יש להם את הסידרה החדשה nf7 חברה עם לוחות טובים ומתאימים לאוברקלוק אם אני הייתי צריך לקנות לוח הייתי הולך על אחד מהשניים abit או epox איך הגעת ל-NF2 ואביט?הבן אדם שאל על לוחות שמתאימים לאינטל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.