עבור לתוכן

מחפש מפרט למחשב נייד עד 5000 שקל בבקשה

Featured Replies

פורסם

היי,

מחפש מחשב נייד לעבדה משרדית בעיקר, שיוכל להריץ לפחות אופיס, פוטושופ, פלאש, אקספלורר, פיירפוקס, וינדואס מדיה פלייר, מסנג'ר ועוד כל מיני תוכנות (תוכנות די קלות כמו שפירטתי, לא תוכנות תלת מימד או תוכנות גרפיות כבדות ולא משחקים).

מסך שיהיה די גדול 15 אינץ' +, עם כרטיס רשת אלחטי כמובן.

עם הכרטיס רשת האלחוטי אני יוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי בכל מקום שיש נכון? (קנייונים, שדות תעופה, מקדונלדס ובטח עוד מקומות שאני לא יודע עליהם).

תודה, אוהד.

פורסם
  • מחבר

?

בבקשה..

פורסם

תקח את אחד מדגמי הג'יגבייט או דל 1525 מכאן:www.ksp.co.il

פורסם
  • מחבר

אממ.. תודה.. אפשר עוד הצעות?

ודרך אגב, הגיעו לאוזנייי שמועות שיש בעיות עם התקנה עצמית של מערכת הפעלה במחשבים ניידים.. זה נכון? אני אוכל לקנות את המחשב בלי מערכת הפעלה ולהתקין מערכת הפעלה (XP פרוץ למשל) כמו על כל מחשב רגיל?

פורסם

בוא לא נדבר על תוכנות פרוצות בפורום. אפשר להתקין מערכת הפעלה כמו על כל מחשב רגיל, רק צריך למצוא את כל הדרייברים הרלוונטיים באינטרנט.

פורסם

אממ.. תודה.. אפשר עוד הצעות?

ודרך אגב, הגיעו לאוזנייי שמועות שיש בעיות עם התקנה עצמית של מערכת הפעלה במחשבים ניידים.. זה נכון? אני אוכל לקנות את המחשב בלי מערכת הפעלה ולהתקין מערכת הפעלה (XP פרוץ למשל) כמו על כל מחשב רגיל?

אין שום בעיה עם זה, אני התקנתי xp pro במקום ויסטה בייסיק בלפטופ שיש לי ועובד בלי בעיות.

פורסם
  • מחבר

אממ תודה.. סתם נתתי את הXP הפרוץ כדוגמא.. בכל מקרה, לא מקבלים דרייברים עם המחשב?

תודה

פורסם
  • מחבר

ואם הנייד בא בלי מערכת הפעלה? אז אין בעיה בכלל ואני פשוט אתקין את המערכת ההפעלה שלי כמו במחשב נייח?

פורסם

אני מאמין שגם אם תקנה בלי מערכת הפעלה תקבל לפחות דיסק דרייברים וUTILITIES ששייכים לאותו דגם ככה שלא צריכה להיות בעיה, בכל מקרה תוריד מהאינטרנט(מהאתר הרשמי של החברה) דרייברים ולא צריכה להיות בעיה, ככה אני עשיתי.

אגב, איזה דגם אתה קונה? כבר בחרת אחד?

פורסם
  • מחבר

דל 1525 נראה לי נחמד, אך אני ממשיך לחפש... אני פתוח לעוד הצעות..

תודה לכולם :)

פורסם

המליצו פה על הדגמים של גיגהבייט, וכיוון שבכל מקרה אתה מתכוון להתקין מערכת בנפרד ואלה באים בלי מערכת הפעלה, כדאי לך לבדוק את זה http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=455

פורסם
  • מחבר

כן, גם אלו נראים לא רע, למרות שבהמלצות שנתנו לי המליצו לי על ניידים מהחברות DELL, HP, LENOVO וLG.

לחברות הנ"ל (חוץ מDELL) יש משהו מעניין בהתאם לתקציב ולדרישות?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים