פורסם 2003 באפריל 2522 שנים פאק המחשב שלי חםםםם!!!הטמפרטורה של המעבד שלי היא 57 ושל הלוח אם 47בינתיים יש לי רק מאוורר אחד בחלק האחורי של המארז ואני לא יודע אפילו אם הוא מכניס או מוציא אוויר.....השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול לדעת אם הוא מוציא או מכניס אוויר ואיך אני יכול לשלוט\לשנות את זה?אז חשבתי לקנות שני מאווררים של 80 אחד לחלק הקדמי שיכניס אוויר ואחד לאחורי שיוציא אוויראז מה אתם אומרים? זה יוריד את הטמפרטורות בצורה משמעותית?
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מוציא או מכניס ???תרגיש עם היד אם הוא מוציא או מכניס - הטמפ שרשמת הם בFULL LOAD או IDLE ???עוד מאווררים יעזרו ללא ספק - אני ממליץ אבל לפני הכל לסדר את המארז - לנקות אבק כמו שצריך - זה יתן לך כמה מעלות בטוח - אלא אם כבר עשית ...
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים איזה קירור יש לך על המעבד?המאורר הקטן והעלוב שעל הציפסט עדיין מסתובב? (היה לי כזה לוח והמאורר מת מהר מאד)בכל מקרה לא יזיק אם תפרק את המאורר של הציפסט ותמרח בינו לבין הציפסט גריז כי כרגע אין שם כלום ואם יש לך תקציב תקנה היט סינק חדש לציפסט כי המקורי ממש עלוב (ממילא נגמרה האחריות)מומלץ מאורר מקדימה שמכניס אויר ומאחורה שמוציא אוירמריחה של גריז חדש ואיכותי על המעבד יכול לעזור לך די הרבה כי הגריז שלך כבר ישן מאד
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר הטמפרטורות האלה הם על פי מה שכתוב בסנדרה....וניקיתי כבר אבק מהמארזולפי מה שהרגשתי המאוורר מוציא אוויר
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר תשמעו אני לא כל כך מבין בכל הדברים האלה של להחליף מאווררים והיטסינק וגריז תרמי.....ופתחתי את המארז ויש לי רק עוד מקום אחד למאוורר מקדימה וזהו....אז לקנות מאוורר שיכניס אוויר? איזה מאוורר לקנות?ואם אפשר, אז תסביר קצת מה זה גריז תרמי ואיך, איפה ולמה מורחים אותו?
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים יש מאורר קטן על הציפ סטזה בדיוק מתחת למעבדתסתכל אם הוא מסתובב כשהמעבד פועל
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר למה שני החוטים הדקים שמובילים למקום ששם אמור להיות המאוורר מקדימה כבר מחוברים בהלחמה לאיזה דבר קטן כזה....?
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אתה שואל אותנו?מאיפה לנו מה הולך במחשב שלךאם תצרף תמונה אולי נבין על מה מדובר
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר טוב לא ידעתי מה זה אז שאלתי מה אתה תוקף ככהחשבתי שזה משהו סטנדרטי או משהואז כנראה שלא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.