פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אין ממש טעם ב52x. עדיף שתקנה 48x של LiteOn במחיר קמעה טוב יותר.נכון.ההבדל בביצועים לא משמעותי, אבל ההבדל במחיר כן.מה גם, שאני לא חושב שקיימות בשוק מדיות למהירות 52X.ואם כן, אז זה לא נפוץ במיוחד.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים הLITE ON הוא אמנם צורב איטי יותר (לפחות על הנייר) אך הוא ללא ספק מספק אמינות גבוהה, דבר שאי אפשר להגיד על ה- LG.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים העניין הוא לא המהירות והאמינות, אלא איכות הצריבה. חוץ משלא תמצא מדיות במהירות 52x ושזה יחסוך לך רק 10שניות, איכות הצריבה לא תהיה טובה.כלומר, היא אמנם יכולה להיות מספקת מאוד, אבל היא לא תהיה טובה כמו זו של הLTR-48246S. זהו צורב מאוד משתלם וטוב שכבש בצורה חלקה את השוק.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אמינות זה דווקא אחד הגורמים החשובים בקניית צורב. לא משנה עד כמה הצריבה איכותית, כל עוד הוא דופק כל דיסק שני או ששובק חיים אחרי 30 צריבות זה חסר טעם. לכן צריכים לחפש צורב שגם ייתן את האמינות וגם את האיכות ולכן הבחירה היא LITE ON
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים דגם GCE-8520B 2 מגה באפר...שווה?לאגם לא בשביל 5 שקלים !רק לייטאון \פלקסטור\טיאק !העדפה שלי -לייטאון .
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים לא כדאי LG יש סיכון יותר גבוה שהדיסק יתפוצץ לך בפניםhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=35298;start=0לך על הלייטאוןאמין וטוב מאודאני מרוצה ממנו
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים אמינות זה דווקא אחד הגורמים החשובים בקניית צורב. לא משנה עד כמה הצריבה איכותית, כל עוד הוא דופק כל דיסק שני או ששובק חיים אחרי 30 צריבות זה חסר טעם. לכן צריכים לחפש צורב שגם ייתן את האמינות וגם את האיכות ולכן הבחירה היא LITE ON דומני שלא הבנת את עיקרון נושא האמינות. שובק חיים לאחר 30צריבות? אל תגזים. דופק כל דיסק שני? שום, אל תגזים. כפי שאמרתי, אתה לא יודע מהי אמינות של חברה מסוימת. קח לדוגמא את LG. רמת הצגים שלה למחשבים הביתיים ירדה ועימה גם האמינות שלה. בפרט, כשנדפק למישהו מוצר שלהם, מבחינתו האמינות שלה לא כפי שהייתה כשקנה את המוצר ושמע רק טוב. לפיכך שאמינות היא ידע עקרוני לגביי החברה. כלומר, האם המוצרים שלה בעיתיים, האם הם ידועים כלא משתלמים או שהחברה ידועה בבעיות בעצמה.
פורסם 2003 במאי 122 שנים אמינות חברה אתה לא קובע בהכרח לפי קו מוצרים אחד. קח לדוגמא את IBM, ההארד דיסקים שלהם היו מאד לא אמינים אך אין זה מעיד שהחברה עצמה אינה אמינה. כנ"ל לגבי LG. העובדה שליין המסכים והצורבים שלה לא טוב, לא אומר כי החברה כולה אינה אמינה. מכשירי החשמל שלה מצויינים וליין אחד אינו מעיד על משנהו.
פורסם 2003 במאי 122 שנים מה הקשר? אני הגדרתי לך אמינות. אני לא אמרתי את זה. בכל אופן אני שמח שהבנת ואני מקווה שגם תיישם זאת.
פורסם 2003 במאי 122 שנים NIKE, אני לא מבין על מה היה הויכוח עכשיו. בהודעה האחרונה שלי אני חיזקתי את מה שאמרתי בהודעה שלי לפניה. מה הפריע לך בהודעה הזו: אמינות זה דווקא אחד הגורמים החשובים בקניית צורב. לא משנה עד כמה הצריבה איכותית, כל עוד הוא דופק כל דיסק שני או ששובק חיים אחרי 30 צריבות זה חסר טעם. לכן צריכים לחפש צורב שגם ייתן את האמינות וגם את האיכות ולכן הבחירה היא LITE ON ההגזמות? ההגזמות נועדו להעביר את הנקודה שליין הצורבים של LG אינו טוב. אל תתחיל להיטפל לקטנות
פורסם 2003 במאי 122 שנים לא משנה. אני אפסיק להיות קטנוני, לפחות להפעם. העיקר הוא שאנחנו מסכימים לגבי הבחירה. LiteOn.
פורסם 2003 במאי 722 שנים לי יש LG ואני מרוצה ממנו אבל לך על LIEON כי נראה לי שהוא יותר טוב אבל האמת היאשכל צורבי ה IDE הם אותו דבר אלא אם אתה קונה את ה PLEXTOR.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.