עבור לתוכן

עזרה בבחירה בין עכברי RAZER

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מתכנן לקנות מערכת מחשב חדשה בזמן הקרוב, וכחלק ממנה, אני רוצה לבחור עכבר חדש.

למרות שלא קניתי עכבר "מיוחד" בעבר, אני מחשיב את עצמי כגיימר, והפעם אני מתכוון לבחור עכבר מתאים יותר לכך.

אחרי הסתכלות בכמה חנויות בארץ וכל מיני המלצות סותרות, הגעתי לבחירה בין כמה דגמים:

• DeathAdder

• Diamondback

• Diamondback 3G

• Krait

כאשר הנטיה כרגע היא לכיוון הראשון ברשימה.

הייתי מעוניין לדעת איזה דגם אתם מעדיפים ומאילו סיבות.

תודה מראש על העזרה :)

פורסם

הDeathAdder הוא העכבר הטוב ביותר בשוק היום. אלא אם כן אתה שמאלי, קנה אותו. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אני אכן שמאלי, אבל משתמש בעכבר עם יד ימין בלבד.

בתקווה שזה קשור לנושא\פורום, כמה חנויות ידועות מוכרות מוצרי RAZER בארץ?

אני מכיר כרגע רק שלושה, שאני מכיר מהן רק אחת, ואני זוכר שהיו תלונות רבות על שירות הלקוחות שלה - פנדה.

בנוסף ראיתי את נועה מחשבים וUNDERDOG.CO.IL.

פורסם

אה, כמוני :hi:

גם אתה מאלו שעושים כל דבר עם יד אחרת? (הרשימה שלי ארוכה ומגוונת מאוד בין ימין לשמאל)

העכבר נמכר בנעה (שירות לקוחות מעולה לעניות דעתי), פנדות וגם בTMS בקריות.

ושירות לקוחות זה לא קריטי כי אם קורה משהו לעכבר אתה יכול לפנות גם ישירות לrazer.

פורסם

גם אני שמאלי, אבל משתמש בעכבר ביד ימין ולמעשה בקושי מצליח להשתמש בו ביד שמאל. יש לי אישית את ה-DiamondBack ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו, מומלץ אבל DiamondBack 3G שמכיל חישן מתקדם יותר.

אפילו כתבתי על זה פעם...

עריכה: מצאתי !!!

http://hwzone.co.il/news/1188139754/99319/

פורסם

deathadder או diamondback 3g

הם מכילים את אותו חיישן או חיישן כמעט זהה

פורסם
  • מחבר

אני כנראה אלך על ה DeathAdder Guild Wars Edition שיש בנעה, גם ככה יש לי את המשחק המקורי ואת EOTN :P

תודה על העזרה.

פורסם

כישלון? הDeathAdder הוא העכבר המוצלח ביותר שרייזר הוציאו, מספר הגיימרים שעברו אליו הוא עצום.

לHWZONE אין מושג בכל הנוגע לעכברים מסתבר.

פורסם

יצא לפגוש במציאות את דן מרחסין, הבנאדם אשכרה אלוף הארץ במשחקי FPS, אם זה SOF2:DH, CSS, UNREAL TOURNAMENT 3, או כל משחק אחר בסגנון הזה. אין בנאדם יותר טוב ממנו לסקר עכבר. חוץ מזה, הוא לא אמר שהעכבר הזה כישלון, רק אמר שה-HABU של MS שמבוסס על מנוע של RAZER טוב ממנו.

פורסם

יצא לפגוש במציאות את דן מרחסין, הבנאדם אשכרה אלוף הארץ במשחקי FPS, אם זה SOF2:DH, CSS, UNREAL TOURNAMENT 3, או כל משחק אחר בסגנון הזה. אין בנאדם יותר טוב ממנו לסקר עכבר. חוץ מזה, הוא לא אמר שהעכבר הזה כישלון, רק אמר שה-HABU של MS שמבוסס על מנוע של RAZER טוב ממנו.

לדעתו הוא טוב יותר , לדעת מישהו אחר עכבר אחר יותר טוב

כולנו שונים וכל אחד אוהב ומעדיף משהו אחר , בלי קשר לשחקן מיקצועי או לא

פורסם

אני אכן שמאלי, אבל משתמש בעכבר עם יד ימין בלבד.

בתקווה שזה קשור לנושא\פורום, כמה חנויות ידועות מוכרות מוצרי RAZER בארץ?

אני מכיר כרגע רק שלושה, שאני מכיר מהן רק אחת, ואני זוכר שהיו תלונות רבות על שירות הלקוחות שלה - פנדה.

בנוסף ראיתי את נועה מחשבים וUNDERDOG.CO.IL.

tms.co.il

פורסם

יכולות במשחק לא מתבטאות בהבנה בעכברים. בטח שלא בארץ.

נתונים טכניים יבשים קובעים שהDA עדיף על הHabu, יש להם אותה צורה, כאן זה נגמר.

העובדה שהוא מתלהב בביקורת מכל מיני פיצ'רים חסרי שימוש (לא זוכר כבר מה, לא נכנס לבדוק), מראה בדיוק עד כמה הוא רציני.

אתה מוזמן לשאול שחקנים מאירופה, שבאמת מבינים בדברים האלו המון, מה עדיף.

אתה מוזמן לשאול כל שחקן שמשחק עם DA, אתה מוזמן לנסות למצוא שחקנים שמשחקים עם הHabu.

פורסם
  • מחבר

המאמר על ה-DEATHADDER ב-ESREALITY מראה שהוא מאוד פופולרי אצל גיימרים גם היום.

http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1300293&page=1

http://www.esreality.com/?a=post&id=1334185

בכל מקרה, הזמנתי אתמול את ה-DeathAdder Guild Wars Edition מנועה מחשבים, תודה לכולם על התגובות.

אם מישהו רוצה מיני-REVIEW כשאקבל אותו, אני אשמח לשתף.

פורסם

Screw_Master אין שום קשר בין הדברים, לא רק שהוא לא שחקן כזה תותח ( לפחות לא בסדרת Unreal Tournament שם לעולם לא נתקלתי בשם שלו בכלל, וסמוך עליי שאני משחק ברמות הגבוהות ביותר שאפשריות במשחק הזה ), גם אם הוא כן היה זה לא היה אומר שהוא מבין בעכברים על אחת כמה וכמה לאור השטויות שהוא כתב שם.

לפותח הדיון - DeathAdder אם אתה מרגיש מספיק בנוח בשביל להשתמש בו ביד ימין, אם לא אז לך על ה-DiamondBack 3G - עכבר בעל ביצועים זהים ל-DeathAdder אך מתאים לאחיזה בשתי הידיים. שניהם מעולים.

פורסם
  • מחבר

אכן, כמו שציינתי, אני משתמש בעכבר ביד ימין ולכן לא הייתה בעיה - נקווה שאקבל את העכבר בשבוע הקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים