פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים כשאני רוצה לצפות בסרט מהמחשב בטלויזיה, שומעים את הסאונד מהרמקולים של המחשב. יש לי כבל סאונד שמחבר מהטלוויזיה למחשב, אני לא יודע להגדיר את זה או שאני מחבר אותו למקום הלא נכון...איך מסדרים את זה?יש לי את הטלוויזיה הזאת: LG 32LC43תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים אין הרבה מה לדעת אחי...יש חיבור אדום לבן שמתחבר לכניסה של הרמקולים... זה אמור לעבוד
פורסם 2008 במרץ 117 שנים לאיזה חיבור את מחבר את הרמקולים מהמחשב? פשוט מחליף עם הרמקולים הרגילים?איזה כרטיס קול אתה משתמש?
פורסם 2008 במרץ 317 שנים מחבר אני לא רוצה לשמוע דרך הרמקולים של המחשב, כשאני מחבר את הטלוויזיה למחשב אני רוצה לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה. יש לי כבל כזה שחור שאותו אני אמור לחבר למחשב, עם פיצול לאדום ולבן - שאותם לטלוויזיה. וזה לא עובד.ויש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם.
פורסם 2008 במרץ 317 שנים מחבר באיזה כבל אתה משתמש בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה?כבל VGA?DVIיש לי טלוויזיית HD, ככה שזה DVI TO HDMI
פורסם 2008 במרץ 317 שנים המממ... הבעיה עם חיבור DVI-->HDMI זה שהטלויזיה מצפה לקבל גם קול דרך אותו הכבל, אבל בפועל מחובר לשם רק כרטיס המסך, שלא משדר קול.אתה כנראה מחבר את הכבל לבן/אדום לכניסה של ערוץ אחר בטלויזיה ולכן אתה לא שומע את המחשב באותו הערוץ שבו אתה מקבל את התמונה.אני לא מכיר פתרון לבעיה, אבל אם תוכל ללוודא שזו הבעיה ע"י השמעת מוסיקה או משהו במחשב ומציאת הערוץ בטלויזיה שבו שומעים,אולי מישהו אחר יוכל לעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.