פורסם 2003 באפריל 2522 שנים שלום רב.אתמול חיברתי בפעם הראשונה את מחשבי בעזרת חיבור TV-OUT לTV. הכרטיס הוא RADEON9700PRO של GIGABYTE, שבא במקור עם יציאת S-VIDEO.השתמשתי במעביר S-VIDEO-RCA וחיברתי לצד של הRCA כבל באורך עשרה מטרים.לאחר מכן, הפעלתי את אפשרות הTV בCONTROL PANEL והופה, עובד.הדסקטופ נראה די טוב, גם אפשר לשחק משחקים בצורה מצויינת, אבל בעיה אחת, שבשבילה חיברתי את המחשב לTV- כשאני מגדיל סרטים לFULL SCREEN ולפעמים אפילו בצורה רגילה, הקטע של הסרט(!חשוב! הדסקטופ מאחור נראה כרגיל, בתוכנה דוגמת QUICKTIME) נהיה שחור\ירוק כהה ואין אפשרות לצפות בסרט.קטעי וידאו במשחקים עובדים מצויינים. ניסיתי להפעיל סרטי MOV, MPG וDIVX, עם נגנים כדוגמת DIVX PLAYER 2.1, QUICKTIME, WINDOWS MEDIA PLAYER וDIVX SUBTITLER DISPLAY, אבל בכולם התחרשה הבעיה.כמו כן, לא מצאתי שום מקום בו אני יכול לשלוט על הגדרות הPAL של הTV, ואני לא יודע אם הרזולוציה של המסך הראשי היא הרזולוציה שבה הTV תעבוד.תודה רבה לעוזרים.SpiritKnight
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים בתור אחראי פורום אתה אמור לדעת להשתמש בכפתור חיפוש?המון תראדים כבר היו בנושאכל מה שאתה צריך לעשות זה לקבוע את הטלויזיה ביותר התקן הפלט הראשי והבעיה נפטרת
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אתה מצליח לראות כתוביות בטלוויזיה ?אני לא מצליח .. מה יכול לפתור את זה ? :-\
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים ניסיתי להראות כתוביות עם כמה נגנים שונים ובאף אחד אני לא מצליח לראות ...יכול להיות שזה בגלל ה Full Screen Device ?על מה אני צריך להגדיר אותו - Primary, Secondary, Disable ?
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר אה?אני פשוט עושה את הTV כפריימרי, לא רואים כלום במסך ואפשר לראות סרטים בTV...
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים תודה רבה ! הצלחתי סוף סוף . תמיד ניסיתי לעשות את זה כ Clone כדי שיראו גם במסך וגם בטלוויזיה , ובמצב הזה הוא לא היה מאפשר לי לראות כתוביות בטלוויזיה ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.