עבור לתוכן

משטח לעכבר שמגיע עם Lx710

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.. חשבתי עמוקות והגעתי למסקנה שאני יקנה את הLX710.. מכמה סיבות:

*מבין הסטים של Logitech שהם אלחוטיים וטובים וחדשים, הוא הזול ביותר (דגש על חדשים).

*יש לו מרחק קליטה גדול (הבנתי שאפילו עד ל7 מטר :o ? ).

*יש לו תמיכה בVista (אני צריך את זה בשביל הMCE).

* המליצו עליו כאן וגם בפורום מתחרה.

- אם למישהו יש משהו נגד Lx710 ויש דגם אחר שהוא ממליץ עליו בחום באותו איזור מחירים, שיגיד עכשיו -

חוץ מזה, היות והעכבר הוא עכבר LASER.. אני מניח שצריך PAD מתאים לעכבר (אם לא, תגידו)..

היות וכך, אני מתכוון לקנות כזה.. וההמלצה שאני צריך היא לPAD.. דרישות מהפד:

*זול. אני לא טופ גיימר, אני רק רוצה לשמור על העכבר בצורה טובה ואולי גם להפציץ מדי פעם בCOD4.

*איכותי. אני קונה, אני רוצה שזה יישמר.. אני לא מחפש איזה פאד של חברה לא ידועה עם ג'לי בקצה שיהרס תוך חודש.

*יפה.. מי לא רוצה עוד תכשיט לחדר =]

**המלצה אישית, מניסיון, שלכם.

החנויות מהן אני צריך את ההמלצה:

TMS - ישנה אפשרות שאני יקנה את המוצר בTMS, היות ושאת המחשב אני קונה דרך שם.

PANDAS - אני קונה דרך שמה את המסך. היא מוכרת בזול והיא חברה גדולה כך שלדעתי הכי ישתלם לקנות את המסך אצלה. באותו הזמן, אני יקנה שם גם את הLX710 המדובר.

בכבוד,

תומר.

פורסם

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031

עולה 100 ש"ח, אחרי שחיקה ראשונית לאחר כחודש, הוא ישאר אותו דבר לפחות לשנה.

בעיקרון, פנדות מוכרים גם את הEYEpad של Corepad, שהוא פאד דומה מאוד לQcK, יש שם את הפאד הקטן שעולה מתחת ל60 ש"ח, כך שאם אתה משחק על רגישות עכבר גבוהה ולא צריך משטח גדול (הQCK הוא מעל 40 סמ"ר), אתה יכול להסתפק בו.

פורסם

לי בידיוק יש LX710 ואני משתמש עם הפאד של steel series ה-QcK הרגיל(קניתי אותו ב-60 שקל!) (32 ס"מ.. וזה מספיק ויותר..בשבילי לפחות..) וזה עובד מצויין..

חוץ מזה אני יכול להגיד לך מניסיון שהסט קולט יותר מ-7 מטר!!!(אני ניסיתי לקלוט איתו ממרחק של 2 קומות שזה היה בערך 10 מטר+.. והוא קלט את זה חלק בלי שום בעיה!) חוץ מזה הסט יפה מאוד לדעתי (הרבה אנשים אמרו לא שהוא יפה..)

אני קניתיאותו לפני יותר מחצי שנה ב-430 שקל...

תהנה..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים.. אולי עדיף לקחת כבר את הWAVE?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים