פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים שלום חבריםרכשתי מחשב חדש וחיברתי את הכרטיס קול (און בורד realtek של לוח asus p5k) למערכת סאוונד-מגבר מרנץ סטריאו מקצועי על רמקולי b&wיש רעש לוואי מרגיז שגובר ככל שמגבירים וזה ממש ממש בלתי נסבלהאם מקור הבעיה הוא כרטיס הקול און בורד???אולי זרם החמל בלוח לא תקין וזה גורם לרעש הזה???מה אפשר לעשות....??? קניית כרטיס קול נפרד???
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים לפי דעתי, לכרטיס קול אין את ה''כח'' להפעיל כראוי את המערכת.תקנה כרטיס קול חדש, אני מאמין שזה יעזור.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מזה "כח" להפעיל את המערכת?!בנוגע לבעיה, תוודא ראשית חיבור של מכשיר אחר באותה צורה למערכת ותבדוק אם יש רעשים (עדיף עם אותו הכבל גם). לאחר מכן תחבר אוזניות/רמקולים אחרים (עדיף משהו נורמאלי) למחשב ותבדוק עד כמה הרעשים שמיעים. המטרה היא לבודד את הבעיה. אחרי זה ברגע שתדע מה הבעיה ניתן יהיה לדעת מה אפשר לעשות.Anatoli.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר משתמש בחיבור רגיל......מדובר במגבר סטריאו לא דיגיטאליבחיבור ל-cd אין את הבעיההבעיה יכולה לנבוע רק מהלוח או הכבל (שקשה לי להאמין שזה ממנו)אני יחבר עכשיו נגן mp3 עם הכבל הזה למגבר לראות אם הכבל בעייתי.........[br]פורסם בתאריך: 29.02.2008 בשעה 19:51:16טוב.......הנגן חובר ולא היה רעש לוואי אבל כמובן ששמעו דיי חלש בגלל שהנגן לא מוציא תדר מספיק חזקהלוח כן מוציא תדר חזק אבל עם רעש לוואי מרגיזמה שנישאר זה שהבעיה נובעת מהכרטיס קול\לוח
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים לפני שמתשגעים תוודא כמה דברים.- זה בכל השירים?- זה בכל התוכנות?- במידה ואתה מכניס דיסק מקורי למחשב ומנגן אותו זה גם קורה?- תנסה להוריד את עוצמת היציאה של כרטיס הקול למשהו כמו 75%, עד כמה זה משנה מבחינת הרעשים?- תנסה להיכנס להתקנים של כרטיס הקול (או בדרייבר או בלוח הבקרה באפשרויות הסאונד), תשתיק את כל הכניסות (לא רק להוריד עוצמה, אלא להשתיק בעזרת הכפתור שנמצא שם - מיקרופון, line-in, CD, הכל). משהו השתנה?Anatoli.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים הייתה לי בעייה דומה ופתרתי אותה עם מבודד אדמה...לך לחנות אלקטרוניקה ובקש מבודד אדמה/שיכינו לך כבל עם מבודד אדמהזה עולה כמה גרושים..לי זה פתר את הבעייה בכל אופן...
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר הרעש עובד בכל התוכנות בכל השיריםהוא מתחיל איך שהווינדוס מתחיל.....שאני עושה restart זה מפסיק ואיך שהווידוס עולה זה מתחיל.....פתאום שומעים וווווווווווווווווווווווווו מן קול באס עמום ועמוקמזה המבודד אדמה הזה בדיוק......ניראה לי שזה הסיפור..........
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים ממה שאתה מספר נשמע באמת כאילו יש לך לולאת אדמה. אתה יכול לקנות כמו שאמרו לך מבודד (Isolator) וסביר להניח שזה יפתור לך את הבעיה.Anatoli.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים מחבר לכבל הזה יש שתי שכבות מבודדות האם זה מבודד אדמה..........?http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=39207&channel=15
פורסם 2008 במרץ 117 שנים לפני כמה ימים התקנתי לאחי את הכרטיס קול החדש XFI והיו את אותן תופעות(התקנת מערכת סטריאו) אבל הן היו לפני שהתקנתי את הדרייברים לאחר שהתקנתי את הדרייברים הן פסקו...אז תנסה להסיר ולהתקין את הדרייברים של הכרטיס קול מחדש....מקווה שזה יעזור
פורסם 2008 במרץ 117 שנים לכבל הזה יש שתי שכבות מבודדות האם זה מבודד אדמה..........?http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=39207&channel=15לכל כבל יש 2 מוליכים, אחרת לא היה לך בכלל כבל תקין. וכמובן של-2 מוליכים צריך 2 שכבות בידוד (בינהם וחיצונית). זה לא כבל שאתה צריך.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.