עבור לתוכן

דרושה מצלמה קומפקטית בסך 900-1000

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת המלצות שלכם על מצלמה בטווח מחירים של 900-1000 ש"ח,

שתיהיה קומפקטית, דקה ואלגנית כמה שיותר (מראה יקר).

איכות כמובן מעל לכל.

פורסם

אני יכול להמליץ על רכישה שביצעתי לא מזמן.

CANON POWERSHOT A720-IS.

מצלמה פשוטה לתפעול ודי אוטומטית,מגוון מצבי צילום,מסך 2.5,זום אופטי X6.

החיסרון הגדול שלה(אצלי זה יתרון) - היא לא דקה ונכנסת לכיס,אבל זה מה שהתאים לי כי אני לא מסתדר עם הדקות\קטנות.

המחיר הרשמי שלה +אחריות רשמית 3 שנים של קרט =1500+- שקל.

אם אתה רוצה לוותר על אחריות רשמית ולרכוש אותה דרך "ייבוא אפור" אפשר למצוא אותה בפחות מ1000.

אני זכיתי בה במכרז פומבי של אולסייל(זה היה גם הנסיון הראשון שלי עם מכרזים באינטרנט,יצאתי די מרוצה מהתהליך) במחיר ממש מצחיק.

פורסם
  • מחבר

מכיר ת720 ולא בא לי עליה.

מה גם שמצלמות של fuji F40/50 עדיפות עליה ובואתו טווח מחיר.

אבל אני עדיין מחפש מצלמה שתיהיה עם כמה שיותר "סטייל" (דקה, עדיף שחורה) מבלי לוותר על איכות.

פורסם

אני קניתי את ה DSCT100 של סוני (קניתי אדומה, אבל יש אותה גם בשחור וגם בכסוף)

היא אמנם בתקציב של 1.5-2K אבל אולי תצליח למצוא פומביות שיוזילו לך אותה, או לחפש דיל טוב ב EBAY לגביה.

אני הזמנתי אותה מ EBAY לפני מספר חודשים, מחנות אוסטרלית שנותנת דילים מצויינים למצלמות בעסקאות חבילה (מצלמה+אביזרים).

(החנות אוסטרלית, אבל המשלוח יצא מהונג קונג)

בסה"כ עם המשלוח+מע"מ (אין מכס על מצלמות) כרטיס הזכרון (2GB) ,חצובה קומפקטית (לא מקצועית)

נרתיק שחור קשיח ויפה, ומטען אוניברסלי, עלתה לי 2000 ש"ח, אבל אני די בטוח שתוכל למצוא בפחות.

מיותר לציין שאני ממש מבסוט ממנה וממליץ בחום.

sony_t100b.jpg

פורסם
  • מחבר

אוקי, אבל לא ריאלי.

מהי המצלמה הטובה ביותר שניתן לקנות בחנויות בארץ עד 1000 שקל ?

פורסם

ענית על זה בעצמך:

מה גם שמצלמות של fuji F40/50 עדיפות עליה ובואתו טווח מחיר.

הפוג'י הנ"ל עדיפה בכל הקשור בצילום אנשים במגוון תנאי תאורה, למטרות אחרות (למשל נופים או מקרו) יש מצלמות טובות יותר. אי אפשר לקבל הכל במצלמה אחת.

פורסם
  • מחבר

כן אבל בכל זאת חיפשתי מצלמה שתענה גם על הדרישות האחרות שלי חוץ מהאיכות.

אבל כנראה שאין בתקציב הזה.

יכול להיות שאני אגדיל את התקציב לבערך 1500, אז אם כבר מדברים.. ראיתי את ה T200 של סוני ומאוד נדלקתי עליה

מה אתה אומר עליה ?

פורסם

אם אתה מחפש גימיקים מעוצבים, ה-T200 תהיה בחירה טובה. אם אתה מחפש מצלמה, לך על מצלמה שמצטיינת ביכולות הצילומיות שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים