עבור לתוכן

קניתי את הxaser 3 ואני לא מצליח לחבר את המאווררים לפאנל

Featured Replies

פורסם

קניתי את המארז הזה עם ה-7 מאווררים ואני לא מצליח לחבר את המאווררים לפאנל שיכול לשלוט עליהם.

לאיפה בדיוק אני אמור לחבר אותם?

פורסם

מה בדיוק הבעיה

יש לך 4 חיבורים על הפנל הקדמי ויש לך כבלים מאירכים שהגיעו איתו

אני לא מבין איפה הקושי פה

פורסם
  • מחבר

מהפאנל יוצאים כמה כבלים:FAN 1,FAN 2,FAN 3,FAN 4,ו-FOR POWER SUPLLY(אחד או שניים).

חיברתי אותם כולם לספק וזה לא עבד,חיברתי אותם למאווררים וגם זה לא עבד.

זה פשוט לא שולט עליהם.

פורסם

חיברת את כולם לספק?

רוב הסיכויים שדפקת את הפנל הזה

חבל שאתה קונה מארז כזה יקר ומנסה לחבר אותו לבד בלי ידע בסיסי מנימלי

בכל מקרה רק את זה שרשום עליו for power suplly אתה מחבר לספק ואת fan1-fan4 אתה מחבר למאוררים

ואם גם זה לא עובד דפקת את הפנל

פורסם
  • מחבר

אני חיברתי גם 2 מאווררים עם אור כאלה: http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm

במקום שניים שבאים עם המארז אז אולי אין לי אפשרות לשלוט עליהם כי הם לוקחים יותר מתח?

פורסם

לאיזה ערוצים בדיוק חיברת אותם?

יענו fan1\2\3\4?

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה,שום דבר לא נהרס אבל המאווררים שהחלפתי(אלו עם האור) פועלים אחלה ז"א כשאני מגביר את המהירות אז זה ממש מהר בניגוד למאווררים שבאו עם המארז שהשינוי הוא ממש אפסי,בשביל לשים לב בכלל צריך לשים את היד עליהם,זה נראה כאילו הם לא מקבלים הרבה מתח למה?

דרך אגב את שני המאווררים עם האור חיברתי לערוץ 3.

פורסם

את שניהםחיברת לאותו ערוץ?

זה יכול להיות מאד בעייתי כי אתה מעמיס עליו יותר מידי

מאוררים חזקים מומלץ לחבר רק אחד לכל ערוץ וחובה לערוצים 2-3

ערצים 1,4 חלשים מאד ולא מאפשרים לך לחבר אליהם מאוררים חזקים

מאד מומלץ שתחבר מאורר SF2 אחד לערוץ 3 ואת השני לערוץ 2

פורסם
  • מחבר

אז למה רק את המאווררים עם האור אני מרגיש שאני משנה מהירות?

אתם רוצים להגיד לי שאת המאווררים שבאים עם המארז בכלל לא מרגישים שמשנים להם את המהירות?

ודרך אגב חיברתי לערוץ 3 את הוולקנו 9 ול-2 את המאווררים עם האור.

פורסם

נתחיל מזה שהמאוררים שהגיעו עם המארז ממש חלשים (2000 RPM לעומת 4800 של המאוררים החזקים)

נמשיך בזה שעוד לא ממש הבנתי אם חיברת יותר ממאורר אחד חזק לערוץ מסויים (אם כן מאד מומלץ לנתק)

ולסיום אם אתה לא רואה שום שינוי במהירות של המאוררים החלשים אז כנראה ששרפת את הערוצים האלה כשחיברתם להם מאורר חזק מידי

פורסם
  • מחבר

קודם כל יש שינוי אבל ממש ממש אפסי עד כדי זניח.

לערוץ 3 חיברתי את שני המאווררים עם האור(למה מומלץ רק אחד? מה עלול לקרות?).

לערוץ 2 חיברתי את הוולקנו 9 כי גם ככה אני לא מרגיש שום הבדל במאווררים האחרים אז שהוולקנו נשלט ע"י הפאנל זה ממש נוח כי זה מקדימה ולא בתוך המארז.

כדאי לי לקנות מאווררים יותר חזקים(4800 כמו שהזכרת?) ואם כן יש של אותה חברה?

ואיפה אני יכול לחבר אותם?

פורסם

לא מומלץ לחבר 2 מאוררים חזקים לערוץ 3 כי הוא פשוט יתחמם יותר מידי ויכול להשרף או לדפוק את המאוררים

המאוררים עם האור (SF2) הם 4800 סלד ככה שלא ברור לי למה אתה שואל אם כדאי לקנות יותר חזקים

החיבור של הוולקנו 9 לערוץ 2 הוא טוב מאד

אתה יכול לחבר עד 3 מאוררים חלשים לערוצים 1,4 (כל אחד) אבל כמו שאמרת לא מרגישים הרבה בהבדל כי אלה מאוררים חלשים מאד

אם אתה רוצה לקנות עוד מאוררים חזקים תהיה לך בעיה לשלוט עליהם כי כמו שאמרתי מותר לך לחבר רק מאורר אחד חזק לערוץ 2 ומאורר אחד חזק לערוץ 3 אבל אם בא לך לחבר יותר מזה לך על זה... (אין אחריות) אם אתה לא מגביר את המאוררים עד הסוף אז לדעתי אין סכנה אבל אם יתחשק לך פעם להגביר אותם או שסתם תגביר אותם בטעות אתה יכול לדפוק את הפנל

רק שתדע שעם הפנל שליטה של nexus אנשים חיברו מאוררים חזקים (כמו אלה שיש לך) ואחרי כמה זמן הפנל התחיל להשתגע ונשרף

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שאני רוצה להחליף את המאווררים החלשים.

יש כאלו מאותה חברה ללא האור? לאיזה מהירות הם מגיעים וכמה הם עולים?

פורסם

יש את אותו מאורר בדיוק בלי האור

זה עולה משהו כמו 80 שקל

וזה מסתובב באותה מהירות (4800 סל"ד)

אבל שוב יכולה להיות לך בעיה לשלוט עליהם מהפנל הקדמי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים