פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים עברתי פה על המון ת'רדים והגעתי למסקנה הסופית -ההתלבטות היא ביןMeizu M3Meizu M6ורק אם הנ"ל באמת מתעלים על השניים לעיל - Mpio FY900 או MG100הדברים החשובים לי במכשיר, לפי הסדר:נוחות שימוש (תיקיות יש להם? תיוג לפי אמן וכד')תמיכה בעבריתזמן סוללה!!עמידות (בפני נפילות, שריטות וכד') - האם אפשר לרוץ איתם / אחד מהם?איכות שמעמחיר (וכן הכף לטובת ה-M3)הצגת תמונות וסרטים לא כל כך חשובה לי, אבל זה פיצ'ר נחמד אם המכשיר עונה על שאר הדרישות.שאלות נוספות - 1. האם מומלץ לקנות איתם זוג אוזניות חיצוני? אם כן איזה וכמה יעלה לי? (אינני אודיופיל)רצוי לציין שאני בד"כ שומע מוזיקה בסביבה רועשת (טרנזיט למשל, רכבת, אוטובוס, חללית)2. איך מטעינים את המכשירים?תודה מראש!
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים בשעה טובה קנית היום את הmeizu m6 בכמה דקות ששחקתי איתו אני יכול להגיד שהוא נגן איכותי ולפי דעתי נראה טובהוא נטען דרך USB יש לו תמיכה מלאה בעיברית.האוזניות שמגיעות איתו הם אוזניות בינוניות מינוס.אני קניתי ישר אוזניות טובות:JBL Reference 220האוזניות הם IN EAR מבחינת איטום סוג של אוזניות זה הכי טוב, אמרת שאתה שומע מוזיקה בסביבה רועשת אז IN EAR זה טוב בשילךאני חושב שהשילוב של האוזניות והנגן הזה זה שילוב מושלם בשבילך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.