עבור לתוכן

כל מי שהתקין XPSP2 להכנס לכאן!!!!

Featured Replies

פורסם

כל מי שהתקין XPSP2 נא לדווח איזה באגים, אם יש או אין.

לי יש באג אחד שברגע שאני גורר קובץ אז לא רואים את הסמל שלו (בעת הגרירה) ורואים רק את מצביע העכבר ואם אני גורר את הסמל למקום אחר ומשהה את העכבר לרגע, לחוץ אז פתאום הסמל מופיע אחרי שנייה. וה"באג" השני הוא שעכשיו לפעמים כשאני שולח פה הודעה בפורום הIE קורס, אני יודע שזו בעייה מוכרת אבל כשהיה לי XPSP1 זה לא קרה כמעט אף פעם ורק לעתים נדירות מאוד.

למי שיש באגים נא לדווח!! - תודה!

פורסם

למה להתקין Beta של משהו?

הקריסות פה באתר זה לכולם

פורסם

לא מומלץ להתקין את גרסאות ה Beta .... תמיד זה ניגמר ב Format , כי תמיד יהיה משהו קטן שיעצבן אותך .

אני כבר למדתי את הלקח .

אפילו Updates של מיקרוסופט בזמן האחרון לא מומלץ לעשות , אני עכשיו תמיד יחכה לגרסאות סופיות של SP וזהו .

פורסם

תפרמט את המחשב גם אני התקנתי את ה SP2 Beta והוא לא הביא לי שום תועלת!

הוא האט את המחשב ויצר Delay...

פורסם
  • מחבר

למה לי לפרמט את המחשב??? המחשב לא עובד לאט ואפילו להיפך, מאז שהתקנתי XPSP2 הרגשתי שהמחשב עובד הרבה יותר מהר מלפני חן, הבעייה היא בעייה קטנה והיא לא ממש מפריעה כ"כ אבל אני רק רוצה לדעת למי שכבר התקין XPSP2 יש את אותה הבעייה.

ודרך אגב...Benor, אתה התקנת XPSP2 בגירסה 1185 אני התקנתי בגירסה 1204.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

למה אין תגובות???

מה אף אחד לא התקין XPSP2???? אני לא מאמין......

פורסם

למה אין תגובות???

תאמין תאמין גרסאות בטא הם רק בלגנים,ברור שהם יגרמו בעיות לכן הם בטא,אם הם היו עובדים טוב אז הם לא היו בטא

פורסם

למה אין תגובות???

התקנת גירסאות BETA של עידכוני מערכת ודברים מסוג זה היא הזמנה לצרות. בניגוד לתוכנת מחשב בגירסת BETA שבמידה והיא לא עובדת לך או לא מוצאת חן בעיינך אתה מסיר אותה וזה הכל חוזר לקדמותו אז עידכנוני מערכת וכלה יכוליםלגרום לך לקריסת המערכת ולמלא תקלות אף על פי שאת חלקן אתה יכול לסיר כביכול אבל מאחר וזאילו הן גירסאות BETA לא ההיתי מסתמק עליהן אפילו בקטע של ה UNINSTALL.

ככה שעם BETA לא מתעסקים אלא עם כן אתה נהנה לראות את המשב שלך קורס או מלא בבאגים או שפשוט אתה מתגעגע כלכך להתקנן של מערכת ההפעלה וכל מה שמסביב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים