פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אז ככה יש לי מארז MIDI TOWERבכל מקרה יש לי רק מאורר מאחורה מתחת לספק, שמוציא אוויר..בפאנל נקסוס של VANTECכתוב ככה :מעבד בזמן רגיל (גלישה באינטרנט אייסיקיו אימייל במירק ושטויות) 34 מעלות ביום חמים רגילבזמן משחק אנריל 2 (שבזה מסתכם כל המאמץ הכי גדול של המחשב שלי) 39.5 מעלותיש לי מאורר רגיל שמגיע עם המעבד בלי שום משחה וכאלהטמפרטורת הרדיסק : 32-38בקיצור, הגיע עם המארז בקידמת המארז מאורר קטן 60ממהורדתי אותו כי הוא עשה רעש נוראי, לא רק זה שהוא מרעיש בעצמו עוד שהיה מחובר גריל המובנה במארז במארז אז בכלל הוא עשה רעש שלא הייתי יכול לישון בלילה!כרגע אני די דואג לרכיבים שלי שלא יקרה כלוםהמפרט הטכני שלי זהסלרון 1200לוח אם אסוס - TUV4X384 זיכרון - SDRAMהרדיסק 80 גיגה - WD 8MBכ.מסך ג'יפורס 2 - PALIT MX 400 64MBכמו שכבר ציינתי בהודעה הקודמת שלי כאן בפורוםהכרטיס מסך מתחמם מאוד !חשבתי לקנות איזה מאוורר חביב כמו BLUE\CRYSTAL ORBאבל אני לא יודע אם זה בכלל מתאים לג'יפורס 2 שכזהאני חושב בעצם סיכמתי הכל, מה אפשר לשפר ואיפה אפשר להכניס עוד מאווררים שיהיה אקטיבי וישפיע על הטמפרטורהאני חייב לציין שהמצב עם הכבלים אצלי במחשב נוראי בגלל הפנאל של הNEXUS אבל אני מסתדר עם זה...שיהיה לכם לילה טוב, או יותר נכון בוקר טוב כבר 4 בלילה
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים 40 מעלות זה לא הכי חביב לסלרון אולי תדאג לעוד מאוורר אפילו בדלת שיכניס אויר לכיוון במעבד.הCrystel ORB יתאימו לג'יפורס 2 שלך..
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר אני לא יודע לא ממש בדקתי אני מפחד לחבר את החוט של הNEXUS לכרטיס מסך כי נראה לי שהחוט יעלה באש, הלוח קירור ממש רותח !דווקא הרבה המליצו לי על הבלו אורב ולא על הקריסטל אורב מבחינת הרעש.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים הטפרטורה של המעבד שלך בסדר גמור.... אם יש לך ידיים ימניות תמצא איזה מאורר קטן (מאלו שהיו "מקררים" את הפנטיום אחד ) ותקע אותו שיקרר את החלק הרצוי... בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.