פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אני צריך לקנות מסך לחבר השימוש הוא בעיקר סרטים ותוכנות משרדיות אני מתלבט בין VP930 { בתקווה גירסה 3 } לבין DELL 2007FP הוא לא אוהב מסך רחב שאלתי היא מה יותר ממולץ והאם לשניהם אני יכול לחבר ממיר של YES לגבי שאלת התקציב הDELL הוא הגבול שלי 2200 ש"ח +-
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אם אתה יכול להרשות לעצמך את הדל 2007FP הוא מומלץ יותר מכמה סיבות:1. הוא גדול יותר ויחס הגבהים שלו סטנדרטי למסך רגיל(4:3 במקום 5:4 במסכי 19-17)2. הרזולוציה שלו גבוהה יותר ומאפשרת יותר שטח עבודה וגודל הנק' הקטן הופך את הטקסט לנעים יותר לקריאה(אם כי קטן יותר)3. אם אתה מקבל אותו עם S-IPS הוא בפירוש יותר טוב מה VP930 ואם תקבל S-PVA במקרה הכי רע הוא יהיה זהה ל VP930מבחינת איכות תצוגה.4. הארגונומיה של הדל טובה יותר מכיוון שיש לו כניסות שמתאימות לממיר של יס/הוט ורכזת USB מובנית במסך.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר אחת התשובות היותר מלאות שקיבלתי אני אלך על ה DELL ואדרוש IPS מקווה שיש מלאי בחנויות ולא אצטרך לחכות שבועיים שוב תודה על העזרה עבר עריכה { מה פרויד היה אומר על זה ...}
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אני מקווה בשבילך שיש מלאי בחנויות. זה שיש בלאי בחנויות זה בטוח ולא כל-כך יעזור לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.