פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים שלום ,ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 PCI 256MB וקרה לי לפני כמה זמן שהמשחקים אחרי 5 דקות נתקעים ואין מה לעשות חוץ מריסטרט , פירמטתי את המחשב והבעיה לא נפתרה ,אז הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי את המאורר ואבק , אבל לצערי שום דבר לא עזראז כנראה שהלך לי הכרטיס מסך ? או אם יש איזה פתרון בבקשה זה דחוף ...בתודה , אור
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אני יש לי כרטיס 6600GT....ומשום מה הדרייברים האחרונים של NVIDIA גורמים לארטיפקטים ותקיעת המשחקים (בדקתי רק בכרטיסי 6600GT בדקתי כ3 כרטיסים שונים)....מציע לך לחזור דרייבר אחד אחורה לבדוק אם זה יעבוד...אצלי זה עבד...הזכרת לי שנאי צריך לשלוח לNVIDIA מייל על העניין הזה שיתקנו את זה
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים איזה סיבה יש למשתמשים של כרטיס ישן לשדרג מעבר לגירסאות 9X.XX ?יש משחקים גם שלא עובדים טוב על דרייברים ישנים זה א'...חוץ מזה כשאתה פונה לאתר של NVIDIA להורדת דרייברים ומכוון את הכרטיס מסך שלך הם נותנים את הדרייבר הכי עדכני שמתאים לכרטיס שלך...כנראה יש איזה באג עם כרטיסי 6600GT והדרייבר החדש
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים יש לי גם 6600GT ולפני גמה ימים עדכנתי לדרייבר האחרוןלא קרה לי שום דבר ???
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר שהסתכלתי שוב על הכרטיס מסך שלי המאורר שלו בכלל לא מסתובב הוא תקוע תמיד גם שלא מפעילים משחקמה זה רומז ?! =O ?
פורסם 2008 במרץ 117 שנים אני יש לי כרטיס 6600GT....ומשום מה הדרייברים האחרונים של NVIDIA גורמים לארטיפקטים ותקיעת המשחקים (בדקתי רק בכרטיסי 6600GT בדקתי כ3 כרטיסים שונים)....מציע לך לחזור דרייבר אחד אחורה לבדוק אם זה יעבוד...אצלי זה עבד...הזכרת לי שנאי צריך לשלוח לNVIDIA מייל על העניין הזה שיתקנו את זהלי יש כרטיס של 6600 בלבד (לא GT) וגם לי זה קורהיכול להיות שהתכוונתה בדרייברים ה"אחרונים" לזה?nVIDIA ForceWare v169.21והדרייבר שצריך לחזור אחד אחורה זה זה?nVIDIA ForceWare v163.75אם כן/לא אז תיידע אותי שאנ ידע למה להחליף, או שלא..
פורסם 2008 במרץ 117 שנים לי יש כרטיס של 6600 בלבד (לא GT) וגם לי זה קורהיכול להיות שהתכוונתה בדרייברים ה"אחרונים" לזה?nVIDIA ForceWare v169.21והדרייבר שצריך לחזור אחד אחורה זה זה?nVIDIA ForceWare v163.75אם כן/לא אז תיידע אותי שאנ ידע למה להחליף, או שלא..כן בדיוק...תחליף חזרה ל163
פורסם 2008 במרץ 117 שנים תודה שעניתה לי על השאלה מישל.אבל אני לא מוצא בשום מקום את ה v163.75תוכל לעזור לי ולהביא איזה קישור להורדה שלו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.