עבור לתוכן

מחפש תוכנה להסרה מלאה ומושלמת של תוכנות, מקודדים ופילטרים

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני יומיים רכשתי רישיון לתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 PRO

עד עתה לא קיבלתי את הסיריאל, למרות שפניתי אליהם כבר כמה פעמים.

אני מתכוון לבקש מחברת האשראי לבטל את העסקה. במקביל הייתי מגיש תלונה פלילית נגד יצרנית התוכנה, אם רק הייתי יודע איפה עושים זאת.

בכל אופן, כעת אני מחפש תוכנה חלופית (מקבילה ברמתה ל- YOUR UNISTALLER ואפילו טובה יותר) שבאמצעותה אוכל להסיר תוכנות, מקודדים ופילטרים בצורה מושלמת, ללא כל שאריות, כולל מחיקה מהרג'סטרי.

כמובן שחשוב שיצרנית התוכנה תהיה אמינה עם שירות ותמיכה נאותים, כך שאוכל הפעם להיות בטוח שאני מקבל תמורה מלאה עבור כספי.

תודה רבה

פורסם

WinXP Manager

תעשה את העבודה... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האם היצרנית היא מייקרוסופט? אם כן, אז אני יכול להיות רגוע, כי איתם אין בד"כ בעיות מהסוג שתיארתי 8)

רק השאלה האם תוכנה זו תתפקד היטב גם עם ויסטה פרמיום.

בכל אופן, אני ממתין לשמוע חוות דעת נוספות, אלא אם כן כולם מסכימים שזו התוכנה האולטימטיבית.

תודה

:yelclap:

פורסם

לפני יומיים רכשתי רישיון לתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 PRO

עד עתה לא קיבלתי את הסיריאל, למרות שפניתי אליהם כבר כמה פעמים.

אני מתכוון לבקש מחברת האשראי לבטל את העסקה. במקביל הייתי מגיש תלונה פלילית נגד יצרנית התוכנה, אם רק הייתי יודע איפה עושים זאת.

בשנים האחרונות נתקלתי בהרבה אתרים/מאמרים/דיונים שהשוו תוכנות הסרה ו-Your Uninstaller כמעט תמיד היתה הטובה/מומלצת ביותר. ולכן גם קשה לי להאמין שהם מתעללים בלקוחות שלהם. יותר סביר להניח שלך או להם יש בעיה בקבלת אימייל מהצד השני (לרוב בשל סיווג שגוי בתור spam). תתקשר אליהם או שלח להם פאקס ובקש מהם שיפנו אלייך בחזרה בפאקס או שיחת טלפון. אני מוכן לשים כסף שהם יחזרו אליך תוך 24 שעות...

פורסם

Ashampoo Magical Uninstall 2.82 תוכנת חינם טובה .

אפשר לקרוא ביקורת באתר : http://win.softpedia.com/

פורסם
  • מחבר

בשנים האחרונות נתקלתי בהרבה אתרים/מאמרים/דיונים שהשוו תוכנות הסרה ו-Your Uninstaller כמעט תמיד היתה הטובה/מומלצת ביותר. ולכן גם קשה לי להאמין שהם מתעללים בלקוחות שלהם. יותר סביר להניח שלך או להם יש בעיה בקבלת אימייל מהצד השני (לרוב בשל סיווג שגוי בתור spam). תתקשר אליהם או שלח להם פאקס ובקש מהם שיפנו אלייך בחזרה בפאקס או שיחת טלפון. אני מוכן לשים כסף שהם יחזרו אליך תוך 24 שעות...

טוב אז ככה:

היום עשיתי ניסיון נוסף להזמין את התוכנה. הפעם השתמשתי בכרטיס אשראי אחר, וגם באימייל אחר שלא כולל סינון אוטומטי (למרות שאני לא חושב שהיה קודם סיווג שגוי, כי בדקתי היטב את תיקיית דואר הזבל)

והנה הפלא ופלא- תוך דקות ספורות קיבלתי את הסיריאל הנכסף.

יתכן מאוד שההזמנה הקודמת שלי פשוט לא נקלטה במערכת שלהם, מסיבה כלשהי.

עכשיו רק נותר לקוות שהתוכנה תתפקד כמו שצריך ותעשה את העבודה ביעילות רבה.

בכל אופן, אני רושם לפניי גם את האופציות האחרות שהציעו פה.

תודה לכולכם

:yelclap:

פורסם

אני הייתי מציע לך לוודא איתם שהם לא חייבו אותך פעמיים כי אני די בטוח שאם היית שם כרטיס אשראי לא תקין אז אתר ההזמנות היה מקיא הודעת שגיאה כלשהי, ולא אומר לך "thank you" בלי שום קשר... נסה להכניס עוד הזמנה..עם הכרטיס הישן ושים תאריך תפוגה שגוי..ותיווכח שצדקתי. משמעות מה שאני אומר היא שחוייבת (לדעתי) פעמיים ושהבעיה היא (כנראה) עם ספק האימייל שלך. זה שבדקת תיקיית ספאם לא אומר שום דבר. אני יודע בבירור שלפחות אצל 013 היתה בעיה של דואר מארה"ב שנעלם לו בדרך לארץ... כמובן ש-013 אמרו שזה בלתי אפשרי פקה פקה פקה (וניסיתי דווקא להגיע לדרג גבוה) אבל ההוכחה היא בפודינג - עשיתי FORWARD לדואר לכמה ספקים ישראלים ולא ישראלים ורק ההעברה אל 013 כל הזמן היתה קופצת...

אז..אתה במקרה עם 013? ;) אם כן, אז דע לך..או יותר נכון דעו לכם כולכם שאתם מאבדים המוןןןן דואר לגיטימי בגלל אפסיות המוחות של אנשי 013, שגם כאשר מוכיחים להם שחור על גבי לבן מה קורה עם הסיסטמה שלהם, אינם מסוגלים לפתור את הבעיה...

from Mail Delivery System <Mailer-Daemon@s13.s13avahost.net>

to xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

date Oct 12, 2007 4:21 AM

subject Mail delivery failed: returning message to sender

mailed-by s13.s13avahost.net

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its

recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

xxxxxx@013.net

(ultimately generated from avi@xxxxxxx.co.il)

retry time not reached for any host after a long failure period

פורסם
  • מחבר

תשמע, בניסיון הראשון, קיבלתי מספר הזמנה שאותו שמרתי.

בתמיכה שלהם, (באתר הבית) יש אופציה לקבל מחדש את הסיריאל. אז כשאני מכניס את מספר ההזמנה, זה עדיין בסדר, אבל כאשר אני נדרש לכתוב את כתובת האימייל, מתקבלת הודעה שאין שום הזמנה עבור הכתובת הזו.

כך שנראה לי שההזמנה פשוט לא נקלטה במערכת שלהם.

אבל בכל אופן, אתה צודק, אני לא רוצה לצאת פראייר ולכן כבר תכננתי מראש, שמחר אני מתקשר לחברת האשראי כדי לברר אם חויבתי פעמיים.

במידה והתשובה תהיה חיובית, אבקש לבטל את החיוב הראשון, ואסביר מה בדיוק קרה.

ספק האינטרנט שלי זה נטוויז'ן

תודה ידידי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים