פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים האם מתיי שאני יצבע עם ספריי תמאורר זה יוכל לגרום להורדת RPM?האם זה יאט או יפגע במאורר תודה לעוזרים
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים לא נראה לי שזה יוריד ואם יוריד אז יוריד ממש קצת אבל תזהר כשתצבע שלא יכנס ספריי לאיפה שהמנוע כי הצבע יכול להתייבש שם ויעשה לך רעשים כשהמאוור יסתובב
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים יכול בהחלט .. אבל אם לא תגזים עם הצבע ותצבע באחידות אז הכל צריך להיות פיקס
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים לא ממליץ לך לצבוע מאורר אם אין לך ניסיון בצביעת פלסטיק, חומרים וכלים מתאימים וכו'...Aviko
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים תקשיב אני יודע שזה קצת באיחור אבל מצאתי לך משהו:http://modtown.co.uk/mt/article.php?id=pcf
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים גם אני לא הבנתי. זה לא כל-כך פשוט לפרק את הפורפלור של המאורר ככה. (לפי הנסיון שלי, פעם ניסיתי לעשות מה שהוא עשה שם, וגמרתי עם מאורר שבור)
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים מה הבעיה, אתה מוריד את המדבקה, איפה שמשמנים יש כזה פלסטיק קטן עגול לבן שנועל את הפרופלור, פשוט צריך לשלוף אותו עם איזה פינצטה או משהו מחודד, וזהו , לא לשכוח להחזיר בהרכבה.
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים בדיוק כמו זה שמעלי אמר...פשוט להוריד את הפלסטיק הלבן הזה...חשוב להזהר לא לשבור אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.