פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אוקיי אז ככהיש לי את הלוח הבא http://img409.imageshack.us/my.php?image=ts808ce8dj1.jpg]דבר ראשוןיש לי סוללת 9 וולט עם מתאם שיוצא ממנו 2 חוטים אחד אדום אחד שחוראיפה בדיוק אני מחבר אותם?דבר שניאיפה שיש קבלים אלקטרוליטים איפה שיש את ה + שם שמים את הרגל הארוכה יותר או להפך?תודה רבה
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אתה מחבר את החוט האדום לאיפה שרשום לך 9V+ ואת השחור ל GNDבקשר לקבל האלקטרוליטי, כן, רגל הארוכה היא ה-+.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר עוד שאלהאני בעקרון צריך לחבר כניסה ויציאה של כבל jack אתם יודעים זה שיש נגיד בגיטרהואני צריך לחבר את זה לin ול out אבל בכל מתאם כזה שקניתי צריך לחבר 2 חוטיםאיפה בדיוק אני מחבר את 2 החוטים
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר אני אסביריש לי שני שקעים של jack (כבל) אני צריך אחד שיכניס למעגל in ואחד שאליו יצא הצליל המעובד outעכשיו יש להם 3 רגלים לכל אחד + - ואדמהאדמה מיותר לחברה+ וה - לאן אני מחבר כל אחד?ובקשר ל9 וולטאתה בטוח שמחברים אותו לgnd?ואם לא אז לאן אני אמור לחבר את השחור ולאן את האדום?
פורסם 2008 במרץ 117 שנים מחבר ואז מהאני שומע את הצליל המעובד מאוזניה אחת במקום מ2 האוזניות?ומה עם הסוללת 9 וולט?
פורסם 2008 במרץ 117 שנים בעקרון זה גם לא LEFT RIGHT, אלא TIP וRING.כבל PL סטריאו מתחלק ל3 חלקים: TIP, Ring, Sleeve, כאשר הקצה הוא הTIP, הקטע האמצעי הוא הRING והשאר, זה הSLEEVE.אל הTIP מחברים לרוב את ה(+), את ה"חם" או LEFT.אל הRING מחברים לרוב את ה"קר" או RIGHT.ואת הSLEEVE מחברים לרוב את ה(-) או את הסיכוך של הכבל.במקרה של גיטרה, אין RING משום שהיא עובדת על MONO.לכן אתה אמור לחבר את הIN או הOUT לTIP של כל צד PL, ואת האדמה (GND) והסיכוך לSLEEVE.אך באפקטים של גיטרה יש גם טריק:משום שגם אם לא מחובר כבל של גיטרה, האפקט משתמש בסוללה ומבזבז אותה למעשה, משתמשים בעובדה שהכבל של הגיטרה הוא MONO ולכן אין הפרדה בין האזור של הRING לאזור של הSLEEVE למעשה אם לוקחים PL שאסי ומכניסים אליו PL מונו, מקבלים כך שהRING והSLEEVE למעשה מחוברים לאותו מקום!לכן, במקום לחבר את המינוס של הסוללה למעגל, מחברים אותה לאחד הRING של הPL שאסי של האפקט, ואז כאשר לא משתמשים באפקט, פשוט מוציאים את הכבל ממנו והסוללה לא מתבזבזת!מקווה שהייתי מובן.סטס.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים מחבר תקשיבהבנתי בקטנה כזהיש לי כזה דבר 2 שקעים של ג'ק מונוהרגלים בסדר הזה | | |עובר זרם עובר זרם לא עובר זרםנבדק עם מכשירמה בדיוק אני מחבר לאיפהאז לפי מה שאמרת ככה אני אמור לחבראת אחד השקעים אני מחבר ל in ברגל הימנית את השקע השני אני מחבר ל out גם ברגל הימניתומה עם שאר הרגלים?ואת הסוללה אני מחבר לאן? בדיוק לאןאיפה לחבר את השחור ואיפה את האדום?יעזור אם אני אצלם את הרכיב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.