עבור לתוכן

צריך המלצה לעכבר - עבור פוטושופ, משחקים וגלישה

Featured Replies

פורסם

אני מצלם הרבה ועובד הרבה על התמונות בפוטושופ, משחק קצת וכמובן גולש\עובד באופיס.

לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי\אלחוטי.

התקציב הוא עד 500 ש"ח.

על מה אתם ממליצים?

תודה.

פורסם

אם השימוש העיקרי הוא לעיבוד ועריכת תמונות, אין באמת ברירות מלבד העכברים של Microsoft.

Microsoft IntelliMouse Optical 1.1a עולה מתחת ל60 ש"ח בKSP, וקצת מעל 70 ש"ח בנעה מחשבים. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אני גם משחק ב COD4 ו battlefield וtest drive וכו. חשבתי אולי לקנות MX1000. זה יתאים?[br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 12:52:07

כיום יש לי Microsoft Basic Optical Mouse. האם ה MX1000 יהיה יותר טוב ממנו במשחקים ?
פורסם

בהנחה שאתה לא משחק על רזולוציות גבוהות להחריד, לא, הוא לא יהיה יותר טוב במשחקים.

עכברים כמו הDeathAdder (שעולה 300 ש"ח) בהחלט יהיו עדיפים, אבל אם אתה עובד הרבה על תמונות בפוטושופ, באמת שכדאי לך מאוד להישאר עם מיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

למה עדיף להישאר עם microsoft לפוטושופ?

פורסם

לעכברי מיקרוסופט הפשוטים (אלו עם ה"IntelliEye") אין תיקון סטייה. כלומר, אם היד שלך זזה קצת למעלה/למטה/ימינה/שמאלה, הדבר יתבטא גם על המסך.

לעכברים עתירי DPI וטכנולוגיה, לרוב יש תיקון סטייה, גם כי לתיקון סטייה ישנם יתרונות, אבל בעיקר כי ללא התיקון הזה העכבר יצטרך להתאמץ מאוד בשביל להגיע לDPI כמו 1600 או 2000, תיקון סטייה מפחית את תעבורת המידע למחשב, מה שמאפשר לעכבר לעבוד במהירויות גבוהות יותר.

למי שעוסק באופן כבד בעריכת תמונות/וידאו, מומלץ מאוד להימנע מתיקוני סטייה. כי זה מאוד לא נוח שהעכבר מחליט בשבילך את המקום שרצית לסמן, שליטה רבה יותר מתורגמת לעריכה מדויקת יותר, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים