פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אהלן,היתי בעליו הגאה של G3 עד שהוא נשבר סופית.הנגן היה מושלם בשבילי, אך הוא התברר כלא עמיד וממש שביר.אני מחפש נגן לפחות 2GB חשוב שיהיה כמה שיותר קטן וחסכוני בלי להתפשר על איכות סאונד.לא מעניין אותי סרטונים וכו' , אבל רצוי שיהיה רדיו.אני לא כל כך מעודכן במה שהולך בשוק ככה שאשמח להצעותיכם.התקציב לא משנה העיקר שיעמוד בדרישות.תודה מראש.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אם היה לך את הG3 אני מניח מאין לך בעיה עם נגן על סוללות.לכן, אני ממליץ לך על IRIVER T60/50, קניתי אותו השבוע ואין מה להגיד פשוט עוד מוצר איכות מבית IRIVER...
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר ה IRIVER הוא גדול מידי ואני לא אוהב את העיצוב הארוך הזה.סאנסה קליפ ... איך איכות השמע שלו ? יש מספיק אפקטים שניתן לשחק איתם וכו'? הרדיו קולט טוב ? כמה זמן סוללה? אפשר להטעין דרך חשמל או רק USB?יש אולי משהו חדש מבית IAUDIO ? קומפקטי איכותי וחסכוני ?פתוח לעוד הצעות.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים איכות הסאונד טובה נטען דרך USB הסוללה מחזיקה הרבה זמן את הרדיו לא בדקתי אבל מניסיון שלי אם MP3 לא יצא לי לשמוע על אף MP3 אם קליטת רדיו טובה באמת בכל מקרה הוא עולה 230 שקל ל2 גיגה
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים איכות הסאונד בסנסה טובה, אבל לא מגיעה לרמה של האייריבר.ובסנסה אין בכלל אפקטים, רק אקולזרים שאחד מהם הוא USER DEFINED.הIRIVER קטן ממה שאתה חושב, הוא גם הרבה יותר קטן מהG3 ואם אתה לא רוצה להתפשר על הסאונד תקנה אותו.רק אם הסאונד פחות חשוב לך, תקח את הסנסה קליפ.לי יש את האייריבר וגם את הקליפ אז אני מדבר מניסיון לא כמו אנשים אחרים פה שסתם חופרים בלי לדעת.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אני לא מדבר עלייך...אבל יש תופעה כזאת בפורום שאנשים שלא מבינים שלא החזיקו נגן טוב בחיים שלהם והם סתם ממליצים ואח"כ אנשים מתאכזבים בגלל המלצות שווא...
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים הקליפ עולה 230 שקל ועוד יש לו אחריות וזה לא נגן סיני במחיר הזה לא ידוע לי על אף נגן באיכות שלו אולי נגנים בלי בטריה נטענת יכולים להגיע לרמה שלו באותו המחיר ככה שאני חושב שעלות תועלת הוא מצוין למי שרוצה רק נגן מוזיקה לי יש את הC240 שהקליפ החליף אותו וגם הוא עלות תועלת היה מצוין ועדיין אני משתמש בו הרבה והוא שורד מצוין לנגן שעלה לי רק 330 שקל בזמנו
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר [OFFTOPIC]היתי בטוח ששלחתי את ההודעה הזאת כבר, מוזר...[/OFFTOPIC]עשיתי חיפוש קטן והופתעתי לגלות שהנגנים שמתאימים לדרישות שלי הם של IAUDIO ...(לא שאני איזה פאנבוי שלהם)התרשמתי בעיקר משני הנגנים שלהם :IAUDIO 7 :http://www.cowonglobal.com/product_wide/product_i7_feature.phpהוא ממש חסכוני (60 שעות) רק שהוא טיפלה גדול.וה F2 :http://www.cowonglobal.com/product_wide/product_F2_feature.phpשהוא ממש ממש קטן, אבל פחות חסכוני.כעקרון שתי הנגנים הללו מתאימים לי השאלה היא מה עדיף מבחינת סאונד?או שיש איזה מוצר בשוק שהוא טוב יותר ואני לא יודע עליו ?אשמח לשמוע תגובות בנושא.תודה.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אם התקציב שלך מגיע ל600 ש"ח אז הIAUDIO 7 מעולה מאוד...הF2 לא שמעתי בו אבל יש עליו הרבה ביקורות רעות מאוד גם לגבי הסאונד וגם לגבי המקשים הקטנטנים שלו שהם מש לא נוחים...אז בקיצור, אם יש לך 600 ש"ח אין השקעה טובה יותר מהIAUDIO 7...
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר ציינתי שתקציב זה לא בעיה בכלל העיקר שיתאים לדרישות.אז אתה אומר הכי טוב זה ה 7 לדרישות שלי ?
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים כן, הוא הנגן הכי משתלם מבחינת זמן סוללה, מבחינת סאונד והמקשי מגע האלה דווקא נחמדים שאתה מנסה אותם.אתה יכול לקנות IAUDIO D2 - המחיר ירד ל650 ש"ח וגם זה נגן משתלם מאוד... הבעיה היא שהוא קצת גדול יותר מהנגנים הקודמים שציינתי.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים ה D2 נגן מגניב לאלהוהשמיעה רק כמו שאייאודיו יודעים!!הכי טוב שיש!!!ואני אומר לך את זה מבדיקה שעשיתי עם קצת פינק פלויד עליו ודייב מטיוסמה גם שאני בעליו הגאים של IAUDIO X5L
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.