פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים טוב כבר הרבה זמן נמאס לי לצפות במכבי לגיון הזרים תל אביב אז אני מקווה שהיא תפסיד עד שיהיו מספיק ישראלים דומיננטיים בקבוצה פעם רציתי שכל קבוצה ישראלית תנצח באירופה אבל היום אני פשוט מת שמכבי תפסיד
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים שלום, קוראים לי קרירין ובתת-מודע שלי אני רוצה ליצור אנטיגוניזם(לא ברמה של ד"ר רון פול אבל מתקרב).די, בבקשה. תמצא חיים/עזוב אותנו/זה לא נינטנדו/כל מה שעולה על רוחכם....
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מה לעשות שאין כדורסל ישראלי וישראלים זה חרא ובראשם המאמנים בקבוצות הנוער. אף אחד לא רוצה להפסיד וווינר אמיתי לא יקח ישראלי שאין לו מושג מה הוא עושה בגלל שהוא ישראלי.זה קבוצת ספורט מקצועי, זה עסק, זה לא איזה בית הבראה לספורטאי ישראל. מי שלא טוב מוזמן לבכות
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר תראה ברבע השני סוף סוף שרף נתן דקות למספיק ישראלים ובינתיים זה היה הרבע הטוב במשחק חוץ מזה מכבי אם הזרים היקרים שלה בהרבה משחקים מתקשה בליגה שלנו שלא בדיוק ליגה חזקה ואני לא אומר שלא יהיו זרים בכלל אני רק רוצה שכמו בבני השרון וירושלים יהיה חלוקה נורמלית בין זרים לישראלים אחרת זה לא בדיוק קבוצה ישראלית
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מכבי שיחקה מעולה עד עכשיו! גם ביינום משחק נהדר ולא, אני רוצה שמכבי תנצח כמובן :
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים קרירין ,תפנים שמכבי זו קבוצה אירופאית מהשורה הראשונה , וכקבוצה ששואפת להגיע כל שנה לפיינל פור , היא חייבת להיות מחוזקת בזרים איכותיים.הישראלים עם כל הכבוד ,לא יקחו אותה רחוק.ולמה אתה רוצה שהיא תפסיד?
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר בגלל שבהרבה משחקים היא אולי קבוצה בבעלות ישראלית אבל לא קבוצה ישראלית
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים יודע מה? צודק! ובאותה הרוח, בואו נהרוס את כל הבתים שנבנו בארץ ע"י פועלים ערבים! קרירין, צא מהבית, צריכים להרוס אותו. ברצינות, מה השטויות האלו?
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אני לא מבין מה הבעיה שלך. כל מועדון איכותי בעולם מחזיק זרים, הרבה זרים, כי מה לעשות, אי אפשר לבנות קבוצה רק מישראלים.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים זה קבוצת ספורט מקצועי, זה עסק, זה לא איזה בית הבראה לספורטאי ישראל. מי שלא טוב מוזמן לבכות ובאותו נושא, אני לא מבין את הצרות עין הזאת. זאת עדין קבוצה ישראלית שמייצגת את ישראל, כשהפועל י-ם משחקת באירופה אני תמיד בעד, אז למה להיות כזה אנטי? אז נכון שעמדות המפתח תפוסות ע"י זרים אבל תראה לי קבוצה אחרת באירופה שלא משחקת עם עוד 5 זרים איכותיים? אין מה לעשות, אין באירופה אתלטים ברמה של האמריקאים ומי שרוצה להיות בטופ של אירופה צריך לקחת את זה בחשבון. אתה יודע מה, אז אתה לא מת על מכבי, מהסיבות האישיות שלך, סבבה, לגיטימי. אבל להסתכל את המשחק שלהם כי אתה מאחל שהם יפסידו??? מה הבעיה שלך לעזאזל?.. כמו שאומרים - היהודים הם האנטישמים הכי גדולים...
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים בגלל שבהרבה משחקים היא אולי קבוצה בבעלות ישראלית אבל לא קבוצה ישראלית חוץ מקבוצות NBA - באף ליגת כדורסל או כדורגל בעולם ברמה עולמית אין רוב של שחקנים מקומיים, ואם יש - אזי הם לא הבולטים. השחקנים הבולטים של ריאל מדריד למשל, הקבוצה הבכירה ביותר של מדינת הכדורסל שהיא אלופת העולם, הם לא ספרדים. פאפדופולוס (יווני), בולוק (אמריקאי), סמית (אמריקאי, משחק חלש מאוד היום באופן מפתיע), הרוואל (בלגי) וטונצ'רי (טורקי) הם הבולטים. רייס הוא הטל בורשטיין שלהם אם אתה רוצה - השחקן הטוב היחיד שהוא ספרדי (ואולי גם מומברו - נשווה אותו להלפרין נגיד). כך גם בכל שאר הקבוצות. גם בכדורגל, בברצלונה יש לך את רונאלדינו, מסי, הנרי, דקו ואטו (לא ספרדים) ובצ'לסי יש את דרוגבה, שבצ'נקו, באלאק וצ'ך. זה לא נבחרת ואתה חייב להפנים את זה. "שכירי חרב" בספורט תמיד היו ויהיו וזה לגיטימי לגמרי. מה שהופך את מכבי ת"א לישראלית זה העובדות שהיא מייצגת את העיר תל-אביב, שהמגרש הביתי שלה הוא בת"א, שהיא משחקת בליגה המקומית ושהאוהדים שלה ישראליים.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר תראו במשחק אתמול לא היה לי אף בעיה שמכבי ניצחה וגם שמחתי בקטנה כי ישראלים קיבלו מספיק דקות גם יותם גם אליהו וגם כספי קיבלו מספיק דקות אבל בכללי אני לא אוהב לראות את מכבי מנצחת במשחקים שישראלים כמאת לא משחקים
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים קרירין, אל תחפש מילים יפות כדי להצדיק את הקנאה שלך בהצלחה של מכבי.אתה פשוט פתאט.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים תגיד, אתה בודק את אחוז הזרים גם בספקית האינטרנט שלך? בספקית התשתית? בחברת הגז? חברת הטלפון? הקבלן שבנה את הדירה שאתה חי בה? מנקי הרחובות שאתה הולך בהם? עובדי המטבח במסעדות שאתה אוכל בהן?או שזה משנה לך פתאום רק במכבי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.