עבור לתוכן

סיכום היום אצלינו באשקלון

Featured Replies

פורסם

אני מאמין שהעניין ירגע תוך כמה ימים, הצבא לא ישב בידיים מחובקות, אשכנזי מתאפק לא לצאת על הממשלה...

וליפה נפש ההוא, תפסיק להיות טיפש, איך הגעת לטיל גרעיני ומה הקשר? רק אמרתי שאם הצבא רוצה והצבא כן יכול, הוא מסוגל להוריד את עזה בשקט.

יורים עלייך לא תירה? תשב בידיים מחובקות? אל תהיה תולעת כמו אולמרט. לך תחיה אתה תחת קסאמים. בוא אתה תעשה מארבים בעזה ב3 בלילה בשיא הקור, בוא תישן בחרא של תנאים.. אידיוט.

חלאס תקלוט, זה אצלם בשורשים, תמיד הייתה ותמיד תהיה שנאה לא יעזור לך כלום, כמה שתתן להם, ואני הבנתי את זה... הם פשוט עקשנים.

אני לא יודע איפה הבעיה ממוקדת, אולי במנהיגים, אולי בפלסטינים בכל העם עצמו, אבל אי אפשר להמשיך עם המצב הזה. החמאס לא יכול להסתתר מאחורי אבו-מאזן ושאר הפלסטינים ולגרום לאבו-מאזן להגיד "צריך להפסיק את הירי משני הצדדים" בעוד שעוד חודש שוב יפלו קסאמים, זה פשוט חוזר על עצמו.

הרתעה זאת המילה הנכונה, להכנס בהם חזק, לצאת בשקט, שוב קסאמים? הפעם פעולה יותר חזקה. אבל עומדים מאחורי זה המון גורמים ומשקלים וזאת הסיבה שלא עושים את זה וחבל... כל מדינה אחרת כבר מזמן הייתה פותרת את זה. אשכרה מגדלים את הפלסטינים לשנוא.

בין היתר, להחזיר את גולני לעזה.

• תגובות 41
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גועל נפש כול השמאלנים האלה שיש כאן אננשים כאלה צריך לשים במוסד פסיכיאטרי על כך שהם כאלה מפגרים שלא מבינים שאי אשפר לדבר עם הקופים הערבים

פורסם

אני אומנם ימני בדעותיי, אבל התגובה שלך היא גועל נפש ולא השמאלנים פה ::)

פורסם

אני מאמין שהעניין ירגע תוך כמה ימים, הצבא לא ישב בידיים מחובקות, אשכנזי מתאפק לא לצאת על הממשלה...

וליפה נפש ההוא, תפסיק להיות טיפש, איך הגעת לטיל גרעיני ומה הקשר? רק אמרתי שאם הצבא רוצה והצבא כן יכול, הוא מסוגל להוריד את עזה בשקט.

יורים עלייך לא תירה? תשב בידיים מחובקות? אל תהיה תולעת כמו אולמרט. לך תחיה אתה תחת קסאמים. בוא אתה תעשה מארבים בעזה ב3 בלילה בשיא הקור, בוא תישן בחרא של תנאים.. אידיוט.

חלאס תקלוט, זה אצלם בשורשים, תמיד הייתה ותמיד תהיה שנאה לא יעזור לך כלום, כמה שתתן להם, ואני הבנתי את זה... הם פשוט עקשנים.

אני לא יודע איפה הבעיה ממוקדת, אולי במנהיגים, אולי בפלסטינים בכל העם עצמו, אבל אי אפשר להמשיך עם המצב הזה. החמאס לא יכול להסתתר מאחורי אבו-מאזן ושאר הפלסטינים ולגרום לאבו-מאזן להגיד "צריך להפסיק את הירי משני הצדדים" בעוד שעוד חודש שוב יפלו קסאמים, זה פשוט חוזר על עצמו.

הרתעה זאת המילה הנכונה, להכנס בהם חזק, לצאת בשקט, שוב קסאמים? הפעם פעולה יותר חזקה. אבל עומדים מאחורי זה המון גורמים ומשקלים וזאת הסיבה שלא עושים את זה וחבל... כל מדינה אחרת כבר מזמן הייתה פותרת את זה. אשכרה מגדלים את הפלסטינים לשנוא.

בין היתר, להחזיר את גולני לעזה.

אין לי כוח לקרוא את כל התגובה המפגרת שלך

אתה יוצא מנקודת הנחה שמי שחושב קדימה יותר מלמחוק אזור - הוא שמאלני יפה נפש, בלי להכיר אותי בכלל.

ולכן גם אני לא מתכוון להגיב על שאר השטויות שאתה אומר...

פורסם

אוי אתה ממש אבל ממש טיפש, לא חשבתי ככה..

אמרתי משהו על למחוק את האזור? אמרתי שעם היכולות של הצבא והמקסימום כוח אין לפלסטינים מה לעשות נגדנו.

אמרתי פשוט מאוד, קסאמים > פעולה חזקה בעזה, גם אם זה כולל "חפים מפשע" שנותנים לטרוריסטים להתחבא בבתים שלהם > יציאה מעזה > שוב קסאמים > שוב פעולה.

להגיד שאין מה לעשות זה אידיוטי, כן. להגיד שלא צריך לתקוף בעזה ולא יעזור זה כן מפגר בעיניי. אני פשוט מאוד ייחסתי את התגובה שלי לאלה שאמרו שלצבא אין מה לעשות שם ואין טעם להתקיף, מובן?

ובואו אני אגיד לכם משהו, החמאס ושאר הארגונים בעזה יכולים בשניות להבריח טילים יותר חזקים ומכוונים שיכולים להגיע עד לתל אביב, ממש בשניות - אבל הם לא מספיק טיפשים לעשות את זה, כי אם הם יעשו את זה - הלך על עזה.

אז הם "מסתפקים בקסאמים" על שדרות, ורואים שהממשלה המפגרת הזאת לא עושה כלום ולא אכפת לה אז ממשיכים.

אבל בסדר, 18 הרוגים אצלם וממשיכים להפגיז, ישר כח צה"ל.

פורסם

בתכלס אפשר לקנות חלק מסיני (חלק קטן מאחורי עזה) ולהציב דרומית סליחה צפונית לעזה מערכות 30 מ"מ מהירות ירי כך שיפגעו בקסאמים ובגראדים והכדורים שלא פגעו ברקטה יפלו בחלק הריק של סיני (שקנינו)

נ.ב

צריך לכבוש את גוש קטיף בחזרה כדי שהרסס ומה שנשאר מהקסאמים והגראדים לאחר ההיתפוצצות של הטיל (רקטה) באוויר יפול שמה (מין רצועת בטחון כזו)

פורסם

כבר 22 פלסטינים נהרגו, רובם פעילי חמאס ויותר מ40 פלסטינים נפצעו - 5 חיליי צה"ל נפצעו האורח קל עד בינוני, פונו במסוק לבית החולים סורוקה בב"ש.

כל הכבוד לצה"ל :yelclap:

פורסם

אוי אתה ממש אבל ממש טיפש, לא חשבתי ככה..

אמרתי משהו על למחוק את האזור? אמרתי שעם היכולות של הצבא והמקסימום כוח אין לפלסטינים מה לעשות נגדנו.

אמרתי פשוט מאוד, קסאמים > פעולה חזקה בעזה, גם אם זה כולל "חפים מפשע" שנותנים לטרוריסטים להתחבא בבתים שלהם > יציאה מעזה > שוב קסאמים > שוב פעולה.

להגיד שאין מה לעשות זה אידיוטי, כן. להגיד שלא צריך לתקוף בעזה ולא יעזור זה כן מפגר בעיניי. אני פשוט מאוד ייחסתי את התגובה שלי לאלה שאמרו שלצבא אין מה לעשות שם ואין טעם להתקיף, מובן?

ובואו אני אגיד לכם משהו, החמאס ושאר הארגונים בעזה יכולים בשניות להבריח טילים יותר חזקים ומכוונים שיכולים להגיע עד לתל אביב, ממש בשניות - אבל הם לא מספיק טיפשים לעשות את זה, כי אם הם יעשו את זה - הלך על עזה.

אז הם "מסתפקים בקסאמים" על שדרות, ורואים שהממשלה המפגרת הזאת לא עושה כלום ולא אכפת לה אז ממשיכים.

אבל בסדר, 18 הרוגים אצלם וממשיכים להפגיז, ישר כח צה"ל.

גם אני יודע לכתוב טיפש מוגבל טמבל חמור מטומטם אידיוט וכוליי

בינתיים אתה המתלהם שמדבר כאילו הצבא הוא כל יכול (שלא נדבר על כמה חכם אתה, שאתה מרשה לעצמך לזרוק את המילים הנ"ל כל חצי משפט)

פורסם

בתכלס אפשר לקנות חלק מסיני (חלק קטן מאחורי עזה) ולהציב דרומית סליחה צפונית לעזה מערכות 30 מ"מ מהירות ירי כך שיפגעו בקסאמים ובגראדים והכדורים שלא פגעו ברקטה יפלו בחלק הריק של סיני (שקנינו)

נ.ב

צריך לכבוש את גוש קטיף בחזרה כדי שהרסס ומה שנשאר מהקסאמים והגראדים לאחר ההיתפוצצות של הטיל (רקטה) באוויר יפול שמה (מין רצועת בטחון כזו)

אהבתי את הרעיון שלך אחי כל הכבוד, אבל אנחנו יודעים שאין מצב שמצרים תתן לנו להיות שם במיוחד עכשיו שהם הזרימו 3 יחידות חי"ר לאיזור "כדי למנוע מעבר של הברחות נשק ומחבלים" כאילו באמת הם יעשו את זה.

פורסם

נראה לי יותר שמצרים הכניסה את היחידות האלו בשביל לפקח שהנשק מגיע לעזה ללא בעיות.

צריך להתחיל להפחיד את מצרים שאם היא לא תתחיל לשמור על הגבול כמו שצריך ,ישראל וארה"ב יפגעו בה כלכלית בצורה מאוד חזקה.

פורסם

הלוואי והמצרים יפתחו את הגבול.

אתם פשוא לא רואים את התמונה הגדולה

המצרים קלטו שעזה הולכת להיות בעיה שלהם (ושהם צריכים לדאוג לפלסטינאים ) ואז מהר מהוד הזרימו כוחות וסגרו ל"אחיהם" את הגבול...

ברגע שמצריים תפתח את הגבול (מה שלא ישנה כמובן למאזן הנשק שגם ככה זורם חופשי בגלל שוטרים מצריים מושחתים)

אם עזה הייתה נהפכת לחלק ממצריים זה היה פותר לנו 80% מהבעיות ברגע.

אז עזה כבר הייתה בעיה של מצריים ולא שלנו. בחלק גדול מהאחריות שאנחנו לוקחים עליהם

יש להם צבא ושלטון מתאים לעזתים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים