עבור לתוכן

אזהרה בנוגע לספקית אינטרנט

Featured Replies

פורסם

אקווהנט חברה דפוקה!!!!!

היו לי איתם מלא בעיות הרבה פעמים הקשר עם השרת פשוט נקטע ולא חזר למשך שעות!!!!!!!!

מוקד התמיכה הכי דפוק שראיתי בחיים שלי וגם יש להם מבצעים כאלה של שלושה חודשים חינם טריק זול וטיפשי

הם מנסים משחקים מלוכלכים כחלק מהתוכנית שלהם למשוך ךקוחות

חודש לפני תום החוזה שלי איתם התקשרתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק כי החברה חרא אמרו לי בסדר ננתק אותך בתום החוזה

אחרי זה התקשרתי שבוע לפני לברר מתי ינתקו אותי ושוב אמרו לי שינתקו אותי ברגע שהחוזה נגמר

יום אחרי המעוד שהיו צריכים לנתק אותי אמרו לי שעכשיו אני לא יכול להתנתק ואני צריך להמשיך עוד שישה חודשים הסתכלתי בחוזה

וראיתי שיש כזה סעיף שאומר שאם לא מודעיעם להם לפני תום שישה החודשים הם מחייבים אותך לעוד שישה בקיצור התעצבנתי והתחלתי

להתלוננן אחרי שהגעתי לאיזה מנהל בחיר שם שרצה לתת לי רק את "הזכות"!!! לשלם לו 300 שקל ולהתנתק עכשו

מה עשיתי הלכתי לבית המשפט תבעתי מהם שהם ינתקו אותי ויחזירו לי 70 שקל על החודש שהייתי אצלם אחרי תום החוזה ושיחות טלפון בסך 23 שקל פלוס הזכות לבנות אתר אינטרנט עד 5 מגה בייט כפי שהיה כתוב בפרסום שלהם והם לא נתנו לי לממש את הזכות בהתחלה

אז בקיצור אקוונט דפוקים אני הרווחתי והם הפסידו למדו מהסיפור שלי והזהרו מחברות כאלה :hi:

פורסם

היתה אפילו כתבה על זה בכלבוטק. הניפנוף שהם עושים זה לך זה בכוונה. המנהל יושב ליד הטלפנית וכשמבקשים לדבר איתו הוא אומר לה להגיד קבוע שהוא עסוק או שהמהירות איטית כי הם בשיפוצים

פורסם

חחחחחחחחחחח אקוונט

אקוונט לא עבדו עלי!! התחברתי אליהם בהתחלה לפני איזה חצי שנה היה להם מבצע "מודם חינם ללא התחייבות" התחברתי אליהם ראיתי המהירות איטית כמו צב אחרי 3(!!!!) ימים התקשרתי אליהם ואמרתי להם שינתקו אותי, אמרו לי שינתקו אותי שייגמר החודש ואכן ניתקו אותי ואני הרווחתי מודם ב90ש"ח חחחח!!!! אני הרווחתי ושהם ילכו לעזעזאל.

פורסם

מה עשיתי הלכתי לבית המשפט תבעתי מהם שהם ינתקו אותי ויחזירו לי 70 שקל על החודש שהייתי אצלם אחרי תום החוזה ושיחות טלפון בסך 23 שקל פלוס הזכות לבנות אתר אינטרנט עד 5 מגה בייט כפי שהיה כתוב בפרסום שלהם והם לא נתנו לי לממש את הזכות בהתחלה

אז בקיצור אקוונט דפוקים אני הרווחתי והם הפסידו למדו מהסיפור שלי והזהרו מחברות כאלה :hi:

ואתה רוצה לנאמין לך שתבעת מישהו בתביעות קטנות על סך של 100 ש"ח??? מה אתה דפוק???

פורסם

למה דפוק?

יפה מאד!

וחוץ מזה אם היית קורא טוב היית רואה שהם דרשו ממנו עוד ששה חודשים שזה הרבה יותר מ-100 שקל

הוא תבע 100 שקל והתנתקות מיידית

פורסם

בית משפט לתביעות קטנות אפילו לא ידון בבקשה. רק הוצאות משפט עולות יותר. אז שיפסיק לבלבל את המוח.

פורסם

אקווהנט חברה דפוקה!!!!!

היו לי איתם מלא בעיות הרבה פעמים הקשר עם השרת פשוט נקטע ולא חזר למשך שעות!!!!!!!!

מוקד התמיכה הכי דפוק שראיתי בחיים שלי וגם יש להם מבצעים כאלה של שלושה חודשים חינם טריק זול וטיפשי

הם מנסים משחקים מלוכלכים כחלק מהתוכנית שלהם למשוך ךקוחות

חודש לפני תום החוזה שלי איתם התקשרתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק כי החברה חרא אמרו לי בסדר ננתק אותך בתום החוזה

אחרי זה התקשרתי שבוע לפני לברר מתי ינתקו אותי ושוב אמרו לי שינתקו אותי ברגע שהחוזה נגמר

יום אחרי המעוד שהיו צריכים לנתק אותי אמרו לי שעכשיו אני לא יכול להתנתק ואני צריך להמשיך עוד שישה חודשים הסתכלתי בחוזה

וראיתי שיש כזה סעיף שאומר שאם לא מודעיעם להם לפני תום שישה החודשים הם מחייבים אותך לעוד שישה בקיצור התעצבנתי והתחלתי

להתלוננן אחרי שהגעתי לאיזה מנהל בחיר שם שרצה לתת לי רק את "הזכות"!!! לשלם לו 300 שקל ולהתנתק עכשו

הייתה יכול, כמו כל אמריקאי טוב להכניס לבפנים גם- עוגמת נפש, עיבוד זמן עבודה, בעיות בריאות כתוצאה מהמקרה(לחץ וכדומה) וזה היה מקפיץ תסכום באיזה כמה אלפי שקלים טובים. הייתה סוחר לך עורך דין וזה היה מוסיץ הוצאות משפט גבוהות ואז ככה ממש הייתה דופק תמנייאקים :saint:

פורסם
  • מחבר

שמעו אחים שלי זהו סיפור אמיתי כנראה שאחד ממכם לא הפנים את זה

ובית המשפט לתביעות קטנות כן דן בזה ואפילו פיצה אותי

תביעות כאלה נועדו ללמד אותם לקח

אי לא מוכן שהם יצפצפו עליי ככה והשישה חודשים שהייתי אמור להתחבר איתם היו עולים משהו כמו 400 שקל אני לא זוכר בדיוק

ובקשר לעוגמת נפש ודברים כאלה בית המשפט לא דן בדברים גאלה וזה גם טיפשי

פורסם
  • מחבר

ונ.ב. ההוצאוצת המשפטיות עלו לי רק 80 שקל ואני לא שילמתי אותם אז מכל הבחינות הרווחתי

פורסם

מקרה אקווהנט מוכר לכולנו.

חבל על הדיון כאן, ואין לא כל משמעות לנושא פרט לעובדה שהחברה מוכרת כבעייתית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים