פורסם 2003 באפריל 2422 שנים שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה לציין שחשבתי כמה דקות באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת והחלטתי לשים אותה פה אם הפורום הזה לא מתאים אז תעבירו את ההודעה. אז ככה אני רוצה שתסבירו לי משהו מאוד מוזר (לפחות בשבילי) שראיתי לאחרונה קניתי מחשב חדש לא מזמן (את המפרט אפשר לראות בצד) ובדקתי את ה- FPS שלי במשחק שנקרא UNREAL TOURNAMENT והוא עמד בממצוע על 80 -90. שבוע שעבר הייתי ב- LSP ב- LAN SHOP בהרצליה עם מחשבים שהכרטיס מסך שלהם זה GEFORCE 2 MX ומעבדים שהם AMD DURON 1200 ומשום מה ה- FPS שם היה בממצוע 130-150. וכן בדקתי אצלהם ואצלי ושמתי את זה על אותה רזולוציה ועל אותה טקסוטרה ודיטיילס... למישהו יש מושג למה ה- FPS שלהם הרבה יותר גבוה משלי? ומה אפשר לעשות כדי לתת עוד קצת שיפור ל- FPS של המחשב שלי? תודה לכל עזרה שתינתם...
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אני לא מתפלא שעם כזה כרטיס מסך אתה מקבל כאלה FPSמה שממש מוזר זה איך בחנות הזאת הם קיבלו 130זה פשוט לא הגיוני
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר בשני המחשבים לא עבד AA ו- AF... :-Xולא רק אני ראיתי את זה... עוד איזה 20 אנשים ראו את זה..וגם אני לא האמנתי לזה בהתחלה, אבל אחרי 8 שעות משחק התחלתי להאמין..עוד מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אולי זה לא היה ג'יפה 2 MX??? אולי GTS או משהו דומה?בכל מיקרה, הFPS שלך הם בסיידר גמור יחסית ל4MX אז תיהיה מאושר ;D
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר לא..אני בטוחזה היהGEFORCE 2 MXוגם אם זה היה GEFORCE 2 GTSלא הייתי צריך לראות FPS של 140אני יודע שה- FPS שלי בסדר גמור יחסית לכרטיסאבל עדיין זה מעצבן שעם מחשב כזה הם מקבלים יותר.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר לא... ב- UT הרגיל.. שיצא לפני איזה 4-5 שנים אם אני זוכר טוב.. מה לעשות משחק טוב נשאר תמיד משחק טוב..
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים מחבר כבר אמרתי שזה היה MXראיתי את זה כמה פעמים ולא האמנתי...וגם אם זה היה TIזה לא היה צריך לעבוד על 130-150 FPSעוד רעיונות?
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים אם אני לא טועה, UT עובד יותר טוב על כרטיסים שהוא מותאם אליהם, כדוגמאת הGF2 וVOODOO, אבל לא ריידון.מה אכפת לך בכל מקרה?O_o
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים מחבר אם אני לא טועה, UT עובד יותר טוב על כרטיסים שהוא מותאם אליהם, כדוגמאת הGF2 וVOODOO, אבל לא ריידון.מה אכפת לך בכל מקרה?O_oלאבא שלי יש VOODOO 3 3000 ויש חלקים במשחקים עם קצת טקסטורות והוא יורד ל- 15 FPS =\ומה הקשר לריידון?יש לי כרגע GEFORCE 4 MX 440ולמה אכפת לי??? ROFLכי זה מעצבן שעם מחשב כמו שלי זה עובד הרבה פחות טוב מאשר מחשב עם DURON 1200וכרטיס מסך GEFORCE 2 MX 400
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.