עבור לתוכן

התיעצות אחרונה לגבי כרטיס מסך! דחוף!!

Featured Replies

פורסם

טוב..היום אני כבר סוגר את העסקה על המחשב, ואני אשמח לקבל מכמה שיותר עצות אם כדאי HD3870X2 או 8800GTS..לא אכפת לי כבר מהכסף..לא חסר לי להוסיף עוד 600, להוריד אבל אני רוצה לדעת בלב שלם מה יישתלם לי, אני אודה לכל מי שיעזור. יום טוב.

פורסם

תשנה את הכותרת שנבין יותר טוב...

מה הכי ישתלם לך? לא זה ולא זה. 8800GT יהיה הכי משתלם.

אם בכל זאת אתה רוצה לקנות רק את שתי הכרטיסים....

הHD3870X2 יותר חזק, אבל לפעמים רק בכמה FPSים בודדים ולפעמים גם ב20 FPS... תלוי במשחק.

מבין השנים, ה8800GTS יהיה יותר ממספיק לדעתי.

פורסם

ה-8800GT יהיה הכי משתלם מבחינת עלות\תועלת ולפעמים אפילו עדיף כי יש לו גרסאות עם קירורים מצויינים מה שאין ל-GTS

ה3870X2 הוא הכי חזק משלושתם אבל לכרטיסים של ATI יש בעיה עם ירידית FPS חדה בעת הפעלת פילטרים וגם הכרטיס הזה לא חף מהבעיה הזו אם תשאל אותי באסה להוציא 2300 ש"ח על כרטיס ולא להנות ממנו עם פילטרים

פורסם
  • מחבר

מי אמר שה-3870X2 חזק יותר מה-8800GTS?

אולי זה נראה לעין ככה.

לא לפי זה:

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-radeon-hd3870-x2_19.html#sect0

אם תשקלל ממוצע ה-GTS היה טוב יותר ברוב הבדיקות.

האמת, כל בנץ' מראה לי משהו אחר ואני לא יודע מה לחשוב כבר...

פורסם

אני חושב שה-8800GTS יותר משתלם מבינהם.

כרטיס דו ליבתי זה גם חיסרון מבחינת המתח שהוא צורך, דרייברים לא בשלים ולמקרה שתרצה להחליף קירור אתה תצטרך לקנות X2קירור

שזה בהחלט לא משתלם.

אני אוהב את ATI יותר מאשר NVIDIA אבל התוצאות מדברות בעד עצמם, NIVIDIA צועדים בראש כבר כמה זמן.

כאחד שיש לו 8800GTS אני מאוד מרוצה ממנו, הוא אוברקלוקר מעולה(ראה במפרט), מריץ את המשחקים כולל קרייסיס חלק ברזולוציה של 1680X1050

וגם יחסית ל-XTX שהיה לי הוא קריר יותר.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שה-8800GTS יותר משתלם מבינהם.

כרטיס דו ליבתי זה גם חיסרון מבחינת המתח שהוא צורך, דרייברים לא בשלים ולמקרה שתרצה להחליף קירור אתה תצטרך לקנות X2קירור

שזה בהחלט לא משתלם.

אני אוהב את ATI יותר מאשר NVIDIA אבל התוצאות מדברות בעד עצמם, NIVIDIA צועדים בראש כבר כמה זמן.

כאחד שיש לו 8800GTS אני מאוד מרוצה ממנו, הוא אוברקלוקר מעולה(ראה במפרט), מריץ את המשחקים כולל קרייסיס חלק ברזולוציה של 1680X1050

וגם יחסית ל-XTX שהיה לי הוא קריר יותר.

על כמה FPS זה מריץ קרייסיס ב1680X1050 על HIGH?

פורסם

מעל 30, אני לא סופר בדיוק.

על VERY HIGH וזז חלק.

מה המפרט מחשב שיהיה לך?

פורסם
  • מחבר

מעל 30, אני לא סופר בדיוק.

על VERY HIGH וזז חלק.

מה המפרט מחשב שיהיה לך?

מעל 30 בVH?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים