עבור לתוכן

2 שאלות בקשר לתפקוד של הרמקולים החדשים (כבר לאחר התקנה)

Featured Replies

פורסם

התנקתי היום את הZ5500...

הדבר הראשון ששמתי לב אליו... כשאני על 6 ערוצים ישירים (מצב ברמקולים) אז כששומעים סטריאו הסאב לא פעיל,כנל לגבי מצב סטריאו וגם סטריאוX2..

כאשר אני מעביר לאחד ממצבי הקידוד של הרמקולים פתאום הוא נהיה פעיל וכך שאר הערוצים...נכון שבתכלס שירים זה סטריאו ויפעלו רק 2 ערוצים אבל אין לי באס בכלל וזה מציק

כשאני רואה סרטים שמקודדים בAC3 למשל אז אני לא מקבל ממש צליל מהרמקולים האחוריים אלה אם אני מפעיל את אפשרות ה CMSS 3D בכרטיס (הדמיה של סראונד) ואני לא מבין למה זה ככה,ושוב כשאני מעביר לקידוד של הרמקולים שומעים אחלה סראונד....

יש אפשרות לפתור בעיות כאלה?...

פורסם

א: לא הגיוני שהסאב לא יפעל. הוא חייב להיכנס לפעולה כיוון שזו מערכת סטאליטים. תנסה לשחק עם הווליום לראות אם זה משנה משהו. אם זה עדיין ככה, תבחר בכרטיס הקול באפשר ה-Bass Redirection או איך שקריאטיב קוראת לזה, ותבחר שם משהו באיזור ה-120הרץ.

בנוגע ל-AC3, צריך שתדייק. אתה לא מקבל ממש, או שאתה לא מקבל בכלל? אם אתה לא מקבל בכלל, אז כנראה שיש בעיה כלשהי עם ההגדרות בכרטיס הקול שלך. ד"א, בחיבור אנאלוגי אתה צריך תמיד להשאיר את זה על 6CH direct ברמקולים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את ה Bass Redirection אבל עדיין ממש בקושי מרגישים את הסאב כמעט שהוא לא פועל אלה אם שים את היד מרגישים אותו...אבל ברגע שאני מוסיף לו 15DB (יש שם אפשרות כזאת) הוא באמת נכנס לפעולה ושומעים טוב אז כדאי להשאיר את ה+15DB?

כן שאני מפעיל סרט עם 5.1 ערוצים בקידוד כלשהו אין בכלל שמע מהערוצים האחוריים....אני מאמין אבל שזה יותר בעיה של הקודאקים שמותקנים אצלי אני ינסה בצהריים לשחק בהגדרות של הקודאקים נראה אולי זה ייתן משהו...

פורסם

בנוגע לאחוריים, כאמור בעיית תוכנה. תוודא שה-AC3 מוגדר על 5.1 ולא על סטריאו.

בנוגע לסאב, אני רוצה להבין דבר אחד חשוב. האם כששמים עליו את היד מרגישים אותו פועל בעוצמה גבוהה מספיק לדעתך? האם כשאתה מטייל בחדר כשהוא פועל ישנם מקומות שבו הוא כן נשמע חזק? (כל זה כמובן ללא התוספת 15db).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כשאנ לא מוסיף 15 דציבל...הסאב מרגישים אותו זז אבל לא מרגישים את ההשפעה שלו בכלל בשמיעה...זה נשמע כאילו את כל הבאס נותנים ה2 הקדמיים ובגלל שהם לא יכולים ממש לתת באס אז זה נשמע כמו המון מיד והמון טרבל ללא באס ..אבל כשאני מוסיף את ה15 דציבל הסאב גם רואים אותו נע וגם מרגישים את הבאס בבירור והצליל הרבה יותר "מאוזן" ונעים

לגבי המיקום...הסתובבתי בחדר ואין מקום שמרגישים את הבאס כשלא מוסיפים 15 DB

פורסם

אם זה המצב, תוסיף את ה-15דציבל.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים