עבור לתוכן

שערוריה ב 012

Featured Replies

פורסם

אתמול ניסיתי להתנתק מ 012 (מפני חשד לחסימת פורטים) אחרי שנגמרה לי תקופת ההתחייבות, ועברתי מסכת יסורים.

לכן אני ממליץ לכל לא להתחבר לחברה זו!

הסיפור הוא (קצת ארוך, אבל מנסה להמחיש את הסבל):

לפני כשנה התחברתי ל 012 במהירות 1.5Mb ב 39 ש"ח לחודש, יומיים לפני סיום ההתחייבות רציתי להודיעה שאיני מעוניין להמשיך את השירות שנה נוספת.

התקשרתי ב 9:00 בבוקר לשירות לקוחות ואחרי 12 דקות ענו לי (דבר מאוד מרגיז בהמתנה הוא ש 012 בחרו לשים מנגינה שנקטעת בפיתאומיות ואז יש שקט למספר שניות - דבר שגורם לממתין לחשוב שאולי ענו לו, תהליך זה חוזר כל כחצי דקה)

הודעתי לשרות הלקוחות שתקופת ההתחייבות שלי נגמרת וביקשתי להתנתק ולא הסכמתי לפרט סיבה, הועברתי לשימור לקוחות.

אחרי כעשר דקות נוספות ענו לי וחזרתי על בקשתי, הנציגה הציעה לי את אותה החבילה ב 25 ש"ח לחודש, אך אמרתי לה שאני לא מעוניין ורוצה להתנתק. בתגובה הנציגה שמה אותי על המתנה, כעבור כעשר דקות ענו לי שרות לקוחות ואמרו לי שהגעתי למקום הלא נכון ושהם יעבירו אותי שוב לשימור לקוחות, כאן כבר התחלתי להתרגז. שוב המתנתי כעשר דקות עד שענתה לי נציגה, אמרתי לנציגה זו על משחק הפינג פונג שעשו איתי ובקשתי שלא תשים אותי על המתנה כדי שאוכל לסיים איתה את תהליך הניתוק. בתגובה... הנציגה שמה אותי על המתנה. כעבור כ 15 דקות המתנה התנתקה השיחה!

זו היית שיחה של כ 50 דקות שלא יצא ממנה כלום למעט המון עצבים.

כעבור שעתיים החלטתי לנסות שוב (הייתי חייב להתנתק בימים אלה, אחרת היו מחייבים אותי חודש נוסף).

התקשרתי לשרות לקוחות שענו לאחר 7 דקות והעבירו אותי לשימור לקוחות, כעבור כ 10 דקות ענתה לי נציגה.

ביקשתי את שמה המלא והיא נתנה לי רק את שמה הפרטי X, דרשתי לדעת שם מלא והיא שוב אמרה X, דרשתי לדעת את שם המשפחה והיא אמרה ש X מספיק כי יש רק אחת כזו, שוב דרשתי את שם המשפחה והיא נתנה לי אותו. ביקשתי לדעת את מספר הפקס שלהם (כדי לשלוח הודעת ניתוק במקרה והשיחה לא תביא לניתוק מ 012) ו X אמרה שאין פקס. ביקשתי שוב את מספר הפקס ו X טענה שאין פקס, ביקשתי שתיתן לי פקס של שרות לקוחות והיא אמרה שאין פקס, אמרתי לה שבטוח יש פקס לחברה ואני רוצה לדעת את המספר שלו.

בתגובה היא נתנה לי מספר פקס ואמרה שהוא מופיע באינטרנט בכל מקרה, היא שאלה אותי מדוע אני כל כך עצבני אז סיפרתי לה על 50 דקות השיחה שהיית לי בבוקר ואמרתי לה שזו שערוריה, ההתחייבות שלי נגמרה והם לא נותנים לי להתנתק, אמרתי לה שמבחינתי כל תשלום נוסף שהם יגבו ממני יחשב כגנבה ושאני אפנה לכלבוטק. בתגובה היא אמרה לי להמתין והעבירה אותי להמתנה (הייתי בטוח ששוב לא יחזרו אלי ושאאלץ לשלוח את הודעת ההתנתקות בפקס) כעבור כעשר דקות, X ענתה לי ואמרה שהיא רואה שהתלוננתי על בעיות טכניות, אז אמרתי לה שזה לא רלוונטי ואני רוצה להתנתק עכשיו. שוב עברתי להמתנה, כעבור עוד 5 דקות X שאלה מה סיבת ההתנתקות, לא הסכמתי לענות אז היא טענה שהיא צריכה להזין במחשב סיבה, אז אמרתי לה כי היום יום W. המתנתי איתה על הקו עוד כ 5 דקות ארוכות עד שהמחשב הוציא קוד אישור התנתקות (במהלך דקות אלה שאלתי אותה מדוע לוקח למחשב כל כך הרבה זמן לנתק אותי ולא היה לה תשובה)

לסיכום:

בזבזתי כשעה ורבע של שיחה, שרק כעשר דקות ממנה (נטו) היו עם גורם אנושי, והתעצבנתי נורא.

לכן אני ממליץ לכל מי שבריאותו חשובה לו (ולא מעוניין להישאר לעד ב 012)

לא להתחבר לחברה זו!

פורסם

אני לא חושב שזה בלעדי ל012, עוד לא יצא לי להתנתק בלי עצבים ובלי שקרים ומריחות משום חברה גדולה, לא מYES לא ממי עדן ולא מפלאפון, ככה

זה, הם נלחמים על כל לקוח, גם אם זה אומר להתנהג בצורה מגעילה ולשקר.

פורסם

בנטוויז'ן זה הרבה יותר גרוע. לי אישית זה לקח יותר זמן, וזה עוד בכלל בלי לדבר עם שימור לקוחות (הבהרתי להם מהר מאוד ששימור לקוחות לא מעניין אותי)

עדיין זה לקח דיי הרבה זמן.

פורסם

כן אין ספק ש 012 הם נבלות, וש"שומר נפשו ירחק מהם". מעבר לכל הבעיות שהיה לי כשהייתי מנוי שלהם, לפני עשרה ימים ניסיתי להתנתק מהם על ידי שליחת טופס רשמי לפקס שלהם. בניגוד לשיחות טלפון זה משהו שהם לא יכולים להתעלם ממנו וחייבים לנתק אותך תוך יומיים מקסימום.

למרות זאת אני רואה שאני עדיין מנוי שלהם כי אני יכול עדיין להתחבר דרך שם המשתמש והסיסמה שלי, מה שאומר שהם פשוט מתעלמים מהפקס ולא ניתקו אותי. עכשיו אני צריך לשלוח להם פקס נוסף לפני שייחיבו אותי על חודש נוסף וחסר להם שהם יתעלמו ממני גם הפעם.

פורסם

הרבה חברות מתנהגות ככה

שאני עברתי מבזק לHOT ועברתי פשוט בגלל שהמרכזייה של בזק רחוקה מימני

אז גם ככה אני לא יכול לקבל מהם אינטרנט באמת מהיר

אז גם הם ניסו לתת לי מבצעים וניסו למרוח אותי במקום לנתק ישר כמו שאני רוצה

עכשיו אנחנו במשפחה רוצים להתנתק מהכבלים של HOT

שיכנס לארץ הממיר לשידורים ציבורים (ערוץ 2 וערוץ 10 וערוץ 1 )

ובטח גם אז יעשו בעיות

למרות שנשאר מנוים לאינטרנט

ככה זה חברות מעצבנות בארץ

פורסם

כשרציתי להתנתק לנטויז'ן גם לי הם עשו את המוות, אחרי איזה 45 דקות של ניסיונות ושיכנועים של מנהל שירות הלקוחות של נטויז'ן ששיגע לי את המוח ושאל אותי שאלות והציע לי הצעות, פשוט סירבתי לכל דבר, הדבר האחרון שנראה לי הוא היה יכול להציע לי זה ש5 בחורות הכי כוסיות שעובדות בנטויז'ן היו מפנקות אותי לילה שלם העיקר להישאר שם מנוי.

בסוף התנתקתי. הללוייה.

פורסם

כן אין ספק ש 012 הם נבלות, וש"שומר נפשו ירחק מהם". מעבר לכל הבעיות שהיה לי כשהייתי מנוי שלהם, לפני עשרה ימים ניסיתי להתנתק מהם על ידי שליחת טופס רשמי לפקס שלהם. בניגוד לשיחות טלפון זה משהו שהם לא יכולים להתעלם ממנו וחייבים לנתק אותך תוך יומיים מקסימום.

למרות זאת אני רואה שאני עדיין מנוי שלהם כי אני יכול עדיין להתחבר דרך שם המשתמש והסיסמה שלי, מה שאומר שהם פשוט מתעלמים מהפקס ולא ניתקו אותי. עכשיו אני צריך לשלוח להם פקס נוסף לפני שייחיבו אותי על חודש נוסף וחסר להם שהם יתעלמו ממני גם הפעם.

תברר שוב בשירות לקוחות שלהם,אולי אתה בכל זאת מנותק. אני הקפאתי את המנוי ב 015 לפני יומיים ואני עדיין יכול לגלוש דרכם (אבל אני לא יכול לשלוח ולקבל מיילים דרכם). התקשרתי לשירות הלקוחות היום כדי לודא שאני לא מחויב,והנציג אמר לי שאני לא מחויב, וזה שאני יכול לגלוש זה באג במערכת. הוא הציע לנתק אותי אם אני רוצה וכמובן שאמרתי שלא מפריע לי שיש לי ספייר.....בכל אופן כדאי לך לבדוק את חשבון הדואר שלך. אם הוא לא פעיל,יכול להיות שאתה כבר לא מחויב.

פורסם

הרבה חברות מתנהגות ככה

שאני עברתי מבזק לHOT ועברתי פשוט בגלל שהמרכזייה של בזק רחוקה מימני

אז גם ככה אני לא יכול לקבל מהם אינטרנט באמת מהיר

אז גם הם ניסו לתת לי מבצעים וניסו למרוח אותי במקום לנתק ישר כמו שאני רוצה

עכשיו אנחנו במשפחה רוצים להתנתק מהכבלים של HOT

שיכנס לארץ הממיר לשידורים ציבורים (ערוץ 2 וערוץ 10 וערוץ 1 )

ובטח גם אז יעשו בעיות

למרות שנשאר מנוים לאינטרנט

ככה זה חברות מעצבנות בארץ

אני היחידי כאן שחושב שאחרי שהם כל כך התאמצו הייתי יכול לשחק במשחק שלהם? לספר להם על ההצעה המפתה של הוט של אינטרנט 10 מגה ב10 שקל לחודש בלי התחייבות ולראות מה הם היו מציעים לך? אם הם לא היו מציעים לך כלום אז הם בטוח היו מנתקים אותך בלי שאלות.

פורסם

הדבר האחרון שנראה לי הוא היה יכול להציע לי זה ש5 בחורות הכי כוסיות שעובדות בנטויז'ן היו מפנקות אותי לילה שלם העיקר להישאר שם מנוי.

בסוף התנתקתי. הללוייה.

ואז היית נשאר? ;D

גם לי היה סיפור נוראי איתם, ונשמע שמי שדיבר איתי משימור הלקוחות באותו זמן הוא אחד שכבר קיבל המון המון צעקות מלקוחות (לשעבר אפשר להגיד) הוא היה נשמע עצוב ומבואס.

פורסם

אני היחידי כאן שחושב שאחרי שהם כל כך התאמצו הייתי יכול לשחק במשחק שלהם? לספר להם על ההצעה המפתה של הוט של אינטרנט 10 מגה ב10 שקל לחודש בלי התחייבות ולראות מה הם היו מציעים לך? אם הם לא היו מציעים לך כלום אז הם בטוח היו מנתקים אותך בלי שאלות.

אתה לא מבין

אם אתה רחוק מהמרכזיה בזק לא יכולים לספק לך אינטרנט באמת מהיר

וזה מה שאני רציתי

אני מדבר על בזק תשתית לא 014 שאני מנוי שלהם

פורסם

אתה לא מבין

אם אתה רחוק מהמרכזיה בזק לא יכולים לספק לך אינטרנט באמת מהיר

וזה מה שאני רציתי

אני מדבר על בזק תשתית לא 014 שאני מנוי שלהם

קרירין, נראה לי שאתה לא הבנת אותו....... הרעיון הוא לומר שהמתחרה הציע הצעה כזאת שהם לא יכולים לתת וככה אתה סותם להם את הפה ומתנתק סוף סוף.

פורסם

הניתוק היה כבר לפני שנים

ואני פשוט אמרתי להם את העובדה שהם לא יכולים לספק לי את מהירות הגלישה הרצויה

רק חבל שזה לקח הרבה זמן

פורסם

טיפים לכל אלו שלא רוצים שיטרטרו/ישגעו/יזניחו/יזלזלו בהם בטלפון

להגיד בתחילת השיחה ש - "השיחה מוקלטת"

עובד בדוק!!!!!

פורסם

הרי ידוע שלוקח לכל מוקד זמן לענות..

אז פשוט לקחת כמה ניידים וטלפון והתקשר בו זמנית...

כהה ,אם X לא יירצה לנתק מייד ובמקום X יחתוף ניתוק בפרצוף, מאותו הקו תצא עוד שיחה אליהם

וככה הלאה בסיבוב עם כמה קווים. ככה הם בטוח מנתקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים