עבור לתוכן

זכרונות חדשים נותנים מסך כחול עם OC אחרי 30 דקות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי היום לקנות עוד 2GB של ראם למחשב שלי, אחרי שכבר היה לי 2GB. בטפשותי שכחתי שהזכרון שיש לי

עובד במהירות של CL4, ומה שקניתי עובד במהירות של CL5 (שניהם 800MHZ).

עוד לפני שחשבתי על זה, הכנסתי את הזכרונות החדשים, כך שהישנים נמצאים ביחד בDUAL CHANNEL, וגם החדשים.

הפעלתי את המחשב, הלוח אם אומר שיש לי 4GB והכל טוב, עד שהוינדוס עלה ונתן מסך כחול. ישר ניסיתי להחליף את אחד הזכרונות

הישנים באחד חדש(להחליף אותם במקום), עכשיו המחשב עלה אבל המחשב שלי קורס עדיין ונותן מסך כחול כל חצי שעה, אני ממשיך לבדוק.

ד"א, המחשב שלי בOC של 3.33GHZ מ2.4 לQ6660, אחרי שהוא קרס הוא עשה ריסט לביוס, עכשיו לא החזרתי לOC אחרי הריסט, אני אראה אם המחשב עדיין

קורס.

בנוסף - הויסטה מתעקש על כך שיש לי 3.5 GB ראם, גם תוכנות אחרות. אני מבין שיש עיגול מסויים או שינויים בגלל איך שמייצרים את הזכרונות

וזכרון שהלוח לוקח וכו', אבל לא בהבדל של 500MB - מה יכולה להיות הבעיה? שני הזכרונות הם של 1GB.

תודה.

עריכה: טוב מצאתי את התשובה לשאלה שלי, למי שלא יודע ומעוניין לדעת, ע"פ מה שקראתי, לויסטה(32 ביט) יש מגבלה, היא יכולה לגשת לעד

4GB של זכרון ראם, את זה כבר ידעתי ממזמן, מה שלא ידעתי, זה שה4GB האלה כוללים את הגישה לזכרון ראם של הכרטיס מסך, שבמקרה שלי הוא 512MB.

אז אולי סתם קניתי עוד 2GB והייתי יכול לקנות 1GB של CL4 :kopfpatsch:

ובכל זאת - אני לא מבין למה אני חייב לערבב את הזכרונות, ואם הCL5 גורם לקריסות, או הOC פתאום?

פורסם

הזיכרונות ב OC?

פורסם

נו באמת, ולא יכולת לחפש לפני שפתחת את החפירה הזו ?

פורסם
  • מחבר

הזכרונות כן בOC.

וכן חיפשתי, עובדה שמצאתי את התשובה למה ששאלתי לגבי המגבלת זכרון, וערכתי את ההודעה(גם מחקתי דברים),

אבל אני עדיין מקבל מסכים כחולים עם OC, וכל מה שעשיתי זה להוסיף זכרון. אני רוצה לדעת אם זה שזה CL5 והאחרים CL4 משפיע.

ואפשר לחשוב כמה חפרתי.. לפחות חיפשתי שלא כמו חצי מהאנשים ששואלים פה שאלות.

פורסם

אתה צודק וטועה בו זמנית.מערכת 32ביט ויסטה או XP יודעת לגשת רק ל3.5GB מעבר לזה היא לא מכירה.אין שום קשר לכמות הזכרון שיש לך על הכרטיס מסך כי הזכרון שיש עליו הוא מובנה עליו והוא לא UP TO כלומר הוא לא מאלה ש"שואבים" מהRAM.אם הייתה לך מערכת 64 ביט המערכת הייתה מכירה את כל ה4GB.לגבי הקריסות,לא סתם אני מתעקש אצלנו המעבדה שכל מחשב שמרחיב זכרון יישאר להרצה של 24 שעות מינימום כיוון שזכרונות זה דבר רגיש ומאוד רצוי להקפיד על אותם זכרונות בדיוק בהרחבה שכזו.

פורסם

amirx19,

התשובה שלך אינה נכונה.

מה ש-JFord אמר נכון, בערך.

פורסם

אתה צודק וטועה בו זמנית.מערכת 32ביט ויסטה או XP יודעת לגשת רק ל3.5GB מעבר לזה היא לא מכירה.אין שום קשר לכמות הזכרון שיש לך על הכרטיס מסך כי הזכרון שיש עליו הוא מובנה עליו והוא לא UP TO כלומר הוא לא מאלה ש"שואבים" מהRAM.

שטות.

לגבי ה OC, נסה להפחית את התזמונים של הזיכרונות ולראות אם זה עוזר.

פורסם

כמה זכרון מתגלה לך בPOST של המחשב?

לגבי תזמונים בין זכרונות שונים המותקנים במחשב, סה"כ הלוח יגדיר אוטומטית (בהנחה שההגדרות אוטומטיות) לתזמונים הפחות טובים (במקרה זה לזכרונות הCL5).

פורסם

כנראה שהזיכרונות החדשים לא עומדים בOC שאתה מציב להם.

איזה זכרונות אלה? ואיזה זכרונות הסט השני? על כמה OC מדובר?

פורסם

ויסטה 32 ביט יודעת לגשת לזכרון שמעל ל3.5?אשמח ללמוד משהוא חדש היום.

פורסם

ויסטה 32 ביט היא עד 3.5 גיגה (בין 3 ל3 וחצי, אצל כל אחד זה מזהה משהו אחר)

פורסם

מערכת הפעלה 32 ביט יודעת לגשת ל-4 ג'יגה של כתובות.

אם בכתובות נמצא זכרון, סבבה. אם נמצא שם משהו אחר, אז הוא תופס את המקום.

חפש אחורה, הסברתי את זה כבר כמה פעמים.

פורסם

ויסטה 32 ביט יודעת לגשת לזכרון שמעל ל3.5?אשמח ללמוד משהוא חדש היום.

לא, אבל ההסבר שלך הוא שטות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אני לא אגיב לדיון על ה4 או 3.5 ג'יגה - זה לא רלוונטי. בPOST המערכת כן מזהה 4GB, וגם על פי מה שNemesis אמר וגם ע"פ מה שקראתי ככה

צריך להיות בגלל מגבלת הכתובות. אין לי בעיה עם זה.

בחזרה לבעיה שלי: כן באמת בדקתי שוב ואני מאוד מאוכזב שהזכרונות לא עומדים בOC, הם של Corsair.

כנראה שהזיכרונות החדשים לא עומדים בOC שאתה מציב להם.

איזה זכרונות אלה? ואיזה זכרונות הסט השני? על כמה OC מדובר?

אז ככה: הOC הוא על 3333MHZ - 370MHZ, שמתי את הוולטים על AUTO כי זה תמיד הוריד לי את הטמפרטורות(בOCDB למשל יש פרויקט שאומר לשים

1.4V ודרך הAUTO זה שם על 1.3 וככה הטמפרטורות נמוכות יותר).

המעבד שלי זה הQ6660, הזכרונות הישנים הם של G.Skill 800 Mhz CL 4, והחדשים הם הCorsair TwinX 800 Mhz CL5.

אני מתחיל להתחרט על הקניה שלהם, זה היה נראה לי ברור שלא תהיה בעיה כי בעבר לא עשיתי חשבון כשקניתי זכרונות.

שווה לי להוריד את התזמונים של שני הזכרונות למשהו יותר גבוהה?

יש לי מסכים כחולים אחרי 30 דקות שהמחשב עובד עם הOC. הוא אח"כ עושה ריסט ומרסט את הOC של עצמו.

תודה.

פורסם

על איזה מחלק אתה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים