עבור לתוכן

עזרה בבחירה בין מסך 24 או 27.5

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=18371

מסך:

Viewsonic LCD 27.5 VX2835wm

לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=19032

מסך :

Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp Black

התקציב הוא לא בעייתי. אם אנשים בעל ניסיון עם המסכים האלו יכולים ליעץ לי אני מאד אודה לכם.

אני בעיקר משחק משחקים (יש לי 8800GT-> מוכן לעבור לSLI במקרה הצורך) ורואה סדרות מתוך עצלנות על המחשב כי יש לי 37 של טושיבה בסלון. הוא גם משמש כמחשב העיקרי של הבית כלומר אינטרנט ועבודה.

אשמח לכל דעה אך בבקשה דעות מנומקות

תודה מראש

פורסם

ללא ספק הדל.

:xyxthumbs:

נימוקים תמצא באינספור ההודעות שלי ושל אחרים בנושא.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שיש בעיית גאוסטינג בדל.

אני עובר ממסך 22 של אסוס. אומנם הצבעים לא משהו אבל הוא מהיר מאד ואין גאוסטינג.

ממש לא בא לי לרדת ברמה של תצוגת משחקים. אני משחק FPS וכדומה ולכן צריך תגובה מהירה

פורסם

ה"בעיה" הזו זניחה ביותר. שמים לב למן "הבהוב" רק במצבים מאד מסויימים.

לי זה קרה רק בחיבור ל-YES וגם שם בקושי.

שלא ידאיג אותך.

גם עם זמן התגובה אין בעיה. COD4 נראה נפלא.

פורסם

מה הקשר ? הוא גם ככה נמצא היום במסך TN וכנראה זה לא מפריע יותר מדי...

פורסם

מה הקשר ? הוא גם ככה נמצא היום במסך TN וכנראה זה לא מפריע יותר מדי, וה 27" זול בכמה אלפי שקלים מה 24"...

אה... מה?

פורסם

יום ארוך וקשה עבר על כוחותינו.

פורסם
  • מחבר

האם מנסיון שלך עם משחקים המסך מומלץ?

פורסם

הויוסוניק הוא מסך TN, אם המטרה היא משחקי FPS נטו אז טכנית הוא עדיף.

החסרונות הם כמובן איכות תמונה פחות טובה, זוויות צפייה יותר בעייתיות, ובהחלט פחות מתאים לסרטים.

עוד חיסרון - גודל הנקודה, הרזולוציייה בשני המסכים זהה מה שאומר שלוויוסוניק פיקסלים הרבה ויתר גדולים, פשוט יהיה אפשר לראות את הריבועים שלהם במצב דסקטופ והתמונה תהיה פחות חדה וטבעית, כמובן לא לכולם זה מפריע (זה המצב גם עם מסכי 19 הנפוצים).

דבר נוסף - הוא מאוד גבוה, אי אפשר להנמיך אותו, ואנשים רבים שמשתמשים איתו מדווחים שזה קצת מציק, צריך להסתכל למעלה וזה לא תמיד נוח (וגם לא ממש בריא מבחינה ארגונומית).

פורסם

מסך 27" כמסך מחשב לשימוש בייתי? :nono: לא נוח ולא בריא.

24" די והותר. ועוד פאנל איכותי...

פורסם

למעשה זה 27.5, והוא אכן מיועד למחשב ולשימוש ביתי אישי.

אין שום בעייה עם הגודל הזה חוץ מהעדפה אישית כמובן, הבעייה היא ספציפית לדגם - שהוא מאוד גבוה, אבל עם הגודל אין בעייה, הרזולוצייה גבוה בדיוק כמו מסך 24 והפיקסלים גדולים בערך כמו במסך 19.

אם הוא היה בנוי על הפלטרפורמה של DELL עם פאנל PVA, הוא היה מסך מחשב נהדר שמתאים לסרטים בחדר שינה.

פורסם

מה גם שלשחק משחקי FPS על מסך 27 אינץ' לא נראה לי עושה את החיים יותר קלים....

צריך אשכרה להזיז את העורף בשביל לראות מקצה אחד לקצה השני לא?

פורסם

עוד מעט תתחיל להתלונן שמשחק רץ ב30 FPS במקום ב15 :).

נו - נראה שהבנת מה היתרון, כמה שיותר גדול - ככה יותר קרוב למציאות, המטרה שהתמונה תעטוף אותך עד כמה שאפשר (הכי טוב זה 3 עד 5 מסכים כמובן). בסימולטורים מסחריים וצבאיים זה באמת המצב.

אלמנט ההפתעה נוצר כשדברים נתפסים בקצה העין בדיוק כמו במציאות, אתה מרגיש הרבה יותר בתוך המשחק עם מסך גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים