פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים שלום לאחר שהאוזניות שלי, Sony EX51 נהרסו, והאוזנייה השמאלית פועלת חלש מאוד (יש דרך לתקן את זה?) וגם בגלל שער הדולר הנמוך, אני רוצה להתחדש באוזניות. דרישות: מוזיקה בעיקר, ניידות (ספורט, יומיום), סאונד חמים, פרטים. אני שומע בעיקר פרוגרסיב רוק ומטאל (Queen, Pink Floyd, Yes, Dream Theater, Between The Buired and me ועוד) חשבתי על: JBL Reference 220 Sennheiser PX100 Koss KSC35 UE Super.Fi 3 Studio מה אתם אומרים, ואיפה אפשר לשמוע את האוזניות הנ"ל?
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים לפי כל מה שאנשים רושמים פה אז ה-JBL מושלמת בשבילך.לגבי לשמוע , את הסנהייזרים למיניהם אפשר בקילומבו שבדיזנגוף סנטר ת"א.דרך אגב , יש להם עד יום שישי 29.2, שבוע (מיום ראשון האחרון) ללא מע"מ למשלמים במזומן.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר לפי כל מה שאנשים רושמים פה אז ה-JBL מושלמת בשבילך.לגבי לשמוע , את הסנהייזרים למיניהם אפשר בקילומבו שבדיזנגוף סנטר ת"א.דרך אגב , יש להם עד יום שישי 29.2, שבוע (מיום ראשון האחרון) ללא מע"מ למשלמים במזומן.תודה!האם הן אמינות? איך הן בהשוואה לSF3?
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים וואללה , לא מכיר את הSF3 , רמת הידע שלי בתחום דלה מאוד.לפי מה שאני קורא , הן עולות 130 דולר , קצת מעל התקציב שלך לא?גם נראה לי שהן קצת פחות טובות מה-JBL בנתונים "על הנייר"....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.