עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת יצרן כרטיסים של (8800gts)

Featured Replies

פורסם

שמעו אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני בכיוון של ה 8800GTS 512MB

עכשיו ראיתי של Leadtek ב1619 ש"ח אבל האם כדאי לקחת של leadtek או של חברה אחרת?

את גם את Inno3d שאני יודע שהם מעולים אבל בשביל זה אני צריך טיפה עזרה אם כדאי לקחת את leadtek שהם במחיר טיפה יותר נמוך..

ובקיצור השאלה שלי היא ..

איך Leadtek באמינות ,קירור ועוד שאר התכונות שצריך להיות לכרטיס מסך ומה זה שונה מהinno3d

תודה

פורסם

לידטק אחלה חברה.

הכרטיסים ביסודם זהים, אם לא הוחלף הקירור הרגיל (מה שלא עושים לכרטיס הזה לרוב) אז הכרטיסים זהים לחלוטין.

מבחינת אחריות יש לך 3 שנים בדיוק כמו בחברות האחרות, ותוכנות? אין לי מושג אילו תוכנות בכלל צריך. אתה תקבל דיסק של דרייברים שבכל מקרה תעדכן מהאינטרנט

פורסם

אין שונה, כולם אותו הדבר.

תקח את הכרטיס הכי זול עם אחריות ל-3 שנים.

לי יש את INNO3D, הוא מגיע עם משחק Ghost Recon Advanced Warfighter

הקירור סטוק שלו טוב ושקט ובעל יכולות OC מרשימים.

פורסם
  • מחבר

אין שונה, כולם אותו הדבר.

תקח את הכרטיס הכי זול עם אחריות ל-3 שנים.

לי יש את INNO3D, הוא מגיע עם משחק Ghost Recon Advanced Warfighter

הקירור סטוק שלו טוב ושקט ובעל יכולות OC מרשימים.

אם אתה אומר לקחת את ההכי זול זה בעצם אתה אומר לקחת את של Gigabyte ב1590 ש"ח?

כי לפי מה שהבנתי הקירורים של gigabyte לא משהו.. וכולם אומרים לקחת אם הכרטיסים שלהם קירור זלמן

פורסם

אני לא מכיר את הקירור של Gigabyte, אבל אם זה מה שמפריע לך תחליף ל- ACCELERO S1 (כמו שאני עשיתי)

נכון שזו הוצאה של 100 ש"ח נוספים, אבל זה שווה כל שקל.

אני לא אוהב קירורי סטוק גם אם הם טובים.

פורסם

סתכל, כמו שאמרתי, אם מדובר על הקירור הרגיל של הכרטיס שזה מה שיש לכל החברות שדוברו כרגע הקירור זהה לחלוטין ב100%

עם מדובר על כרטיסים עם קירור שונה כדוגמת הזלמן (לא יודע אם שמים את זה לGTS, שמים לGT בגלל שהקירור שלו לא משו, אבל הקירור המקורי של GTS טוב מאוד גם ככה).

אם אתה רוצה אתה יכול לשים את הS1 עם מאווררים שקטים עליו עם קליפסים

פורסם
  • מחבר

כאילו בקירור הרגיל כמה טמפרטורות יהיו לי בערך ? 40 במנוחה ו60 במאמץ?

פורסם

כאילו בקירור הרגיל כמה טמפרטורות יהיו לי בערך ? 40 במנוחה ו60 במאמץ?

לי היה 60 במנוחה ו-74 במאמץ, המאוורר היה על 40% שזה בלתי נשמע.

פורסם
  • מחבר

איך הגעת ל74? :o

לחבר שלי יש 8800GT של Twintech ויש לו 40 במנוחה ו60 - 65 במאמץ..

פורסם

פותח הת'רד

או לידטק, או evga

אני מנוסה עם שניהם ועם חברות אחרות וכל המוצרים של leadtek וevga הם הטופ שבאיכות!

פורסם

פותח הת'רד

או לידטק, או evga

אני מנוסה עם שניהם ועם חברות אחרות וכל המוצרים של leadtek וevga הם הטופ שבאיכות!

אתה מוכן להפסיק לחרטט בשכל או לגבות את דבריך לפחות? אין שום הבדל בין אלו לבין ג'יגבייט או BFG לדוג'

לאלו עם ההבדלי טמפ'. עד לא מזמן המאוורר על הכרטיס היה קטן יותר (או שזה רק ב8800GT כדאי לבדוק). וכמובן מדובר על זרימה במארז+אחוזי המאוורר

על 50-60 אמור להיות גם שקט

פורסם
  • מחבר

פותח הת'רד

או לידטק, או evga

נכון.. וגם Pine XFX שזה החברה הכי טובה ואף גם יקרה אבל אם אתה יכול לענות לי בבקשה מה הטמפרטורה שתיהיה לי במנוחה ומאמץ? :nixweiss:

פורסם

איך הגעת ל74? :o

לחבר שלי יש 8800GT של Twintech ויש לו 40 במנוחה ו60 - 65 במאמץ..

זה תלוי מה מהירות המאוורר, אצלי היה ב-40%.

אין דבר שכזה "חברה הכי טובה", כולם טובים.

פורסם

יש לי שאלה אם אני קונה 8800GT GTB הOC שלו טוב?איך הקירור שלו?

פורסם

אתה מוכן להפסיק לחרטט בשכל או לגבות את דבריך לפחות? אין שום הבדל בין אלו לבין ג'יגבייט או BFG לדוג'

לאלו עם ההבדלי טמפ'. עד לא מזמן המאוורר על הכרטיס היה קטן יותר (או שזה רק ב8800GT כדאי לבדוק). וכמובן מדובר על זרימה במארז+אחוזי המאוורר

על 50-60 אמור להיות גם שקט

קודם כל, תדבר יפה, אתה לא בג'ונגל, אני המלצתי לבנאדם כי ביקש המלצות, וזה מה שאני חושב ולא מעניין אותי מה אתה יודע ומה אתה קובע.

גרסאת OC של 8800GT כזה או אחר זה דבר מעולה, האמנם אתה משלם עוד כמה גרושים אבל אתה מקבל גרסאת OC עם אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים