פורסם 2003 באפריל 2622 שנים לא רעש כזה....רעש חשמלי... הפרעות , השראה.... זאת הכוונה . לא רעש מה-HD כדי שהוא יהיה יותר שקט
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים "רעש" זה רעש במעגל חשמלי - הפרעות מגנטיות וחשמליות למעבר הזרם זה לא רעש מהמאוורר או משהו כזה (למרתו שמאווררים בגלל המגנט בהם מייצרים רעש חשמלי די גדול) בגלל זה צריך סיכוך - עוטפים את הכבלים בחומר מוליך ש"סופג" את ההפרעות האלה - ויש הבדל גדול מאוד, תנסה.בכל מקרה כבלים עגולים - היתרון היחיד שלהם שיותר נוח לעבוד איתם, אין שום הבדל בטמפרטורה (בדקתי כבלים עגולים ורגילים בשלושה מארזים שונים - אפילו במארז עמוס אין שום הבדל), אבל בארץ הם עולים בשמיים, אם אתה יכול להשיג מחו"ל שמה זה עולה כמה דולרים זה שווה, אם לא, תשאר עם הכבלים הרגילים שלך, הם יעשו אותה עבודה.
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים HOLYיש לך הוכחות? או שזה השערה,אני יודע שיש דבר כזה הפרעות חשמליות, אבל עד כמה זה משפיע הסיכוך, אם או בלי
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים סיכוך זה דבר מאד ידוע בתחום של חשמלאין לי איזה מאמר או משהו כזהאני יכול להסביר את הפיזקלית אבל אין לי כוח להכנס לזהבתכלס כשיש לך גוף מוליך סגור אז השדה החשמלי בתוכו לא מושפע בכלל מהשדה החשמלי בחוץלכן יש סיכוך לחוטים שמעבירים בקצבים גבוהים או סתם כבלים שצריך לשמור על איכותסיכוך יש לך בכל רשת (רק בחלק היקרים יותר) בכבל של קול כמו אוזניות בכבל של השקע של הכבלים ועודהעיקרון הוא שעוטפים את החוטים במוליך ובכך אין השפעה של דשות מבחוץ על החוטיםהשדות החשמליים מחוץ לכבל יכולים לגרום להפרעות בזרימת החשמל בו ובכך לשבש את המידעתשאל כל אדם שיש לך ידע בחשמל או בפיזיקה מה זה סיכוך וזה מה שתשמע
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים זה נכון שזה עולה הרבה כסףאבל אם כבר רוצים לקנות כבלים עגולים כדאי מאד לקנות כאלה עם סיכוךוההודעה שלך ממש לא במקוםאם אין לך משהו חכם להגיד אל תגיד כלום. מובן?
פורסם 2003 במאי 122 שנים Holy, אבל עד כמה שידוע לי, קיים סיכום בכבלים, בגלל זה הם כאלה שמנים (אחד מוליך ואחד לא).
פורסם 2003 במאי 222 שנים במעוגלים..כן זה מה שהוא אומר.רציתי לשאול אם למישהו יש את המעוגלים הצהובים של CHAINATECH מ-PCHARDWARE איך הם ??והם ATA133 נכון ??
פורסם 2003 במאי 222 שנים אההה הבנתי !!!תודה.יש המלצה על משהו אחר זול ונחמד..?למארז Super Midi Tower ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.