פורסם 2003 באפריל 2522 שנים זה לא כל כך משנה...כל החברות אותו דבר בנושא הזהאז לדעתי תקנה את מה שהכי זול
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מה שכתבת זה טובמה ShOcHtEn אמר לא ממש מדוייקיש כבלים עם סיכוך ובלי סיכוך ויש ביניהם הבדל (לפעמים גדול) בביצועים
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים יש כבלים עם סיכוך ובלי סיכוך ויש ביניהם הבדל (לפעמים גדול) בביצועיםמה כבר יכול להיות ההבדל???אם זה של חברה נורמליתאז כולם אותו הדבר
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים ההבדל בין עם סיכוך לבלי סיכוך הוא שהסיכוך מונע רעשים ולכן ההרדיסק יכול לעבוד במהירות גדולה יותר כי הוא לא צריך לשלוח את אותה אינפורמציה כמה פעמים בגלל שהיה רעש בקו והמדיע הגיע משובשיש חברות "נורמילות" שמוכרות כבלים עם סיכוך ובלי סיכוך כי הסיכוך יקר יותר
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים לדעתי בכל מקרה זה אותו דבר..זה רק קבל, וקבל לא ישנה הרבה..עם סיכוך בלי סיכוךבכל מקרה לא תשים הבדל לביצועים
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים דבר ראשון זה כבל לא קבלודבר שני יש הבדל בביצועים עובדהאתה יכול לתהתווכח עם זה עד מחר אבל זו עובדהותגיד לי סתם מעניין אותי - למה לדעתך מייצרים כבלים עם סיכוך אם זה מיותר? (דרך אגב גם כבלים של רשת באים עם או בלי סיכוך ועוד הרבה סוגים של כבלים כל זה מיותר?)
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אל תכניס לי מילים לפה..אמרתי שאין הבדל לא אמרתי שזה מיותרעריכה:ולנושאהכבל שאתה רוצה לקנות הוא טוב..לי יש אותו ואני מרוצה..זרימת האויר במארז שלי יותר טובה ;D
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים פייר אחי, חבל על הכסף בלקנות כבלים מעוגליםתעגל לבד לפי המדריך, או עם איזוליר בנד,איך הבדל בין כבלים, כבלים מעוגלים זה אותו כבל מוכר רק עם איזה חומר פלסטי שעטפו אותו במפעל. על זה אתה משלם עוד 50 שקל..
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים שוב אני חוזר על זהכשאתה קונה כבל מעוגל הוא לא מגיע עטוף רק בפלסטיק הוא מגיע עטוף גם בנייר כסף מיוחד שנקרא סיכוך כדי למנוע רעשים ואת זה אתה לא יכול לעשות בכבלים שעיגלת בעצמך
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מה כשור DELTA לפה הוא שאל על כבל..כח את של TT או של VENTEC נדמה לי אם אני זוכר טוב..
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים סליחה שאני משתלט על התראד.. אני קונה עכשיו את הווסטרון דיגיטל 80GB 8MB ויש לי סתם כבל ATA100 פשוט שאני עיגלתי... מכיוןן שה-HD הזה הוא די מהיר כדאי לי לקנות כבל מסוכך ?
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים שניה אני לא הבנתי משהו..HOLYכבל מסוכך זה כבל שמה שמיוחד בו זה שלא ישמעו את הרעש שלו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.