עבור לתוכן

עצות בנוגע ל19" רחב בתווך מחירים של 1000-1200 שח.

Featured Replies

פורסם

אני ואחים שלי צריכים מסכים חדשים למחשבים.

אנחנו רוצים לקנות 4 מסכים אותו הדבר ושכולם יהיו 19" ורחבים, אני יודע שיש את הדגם של הMAG ושיש לו נתונים מאוד יפים כגון 2MS ו1:3000 ורזולוציה טובה אבל אני לא מבין במסכים וMAG זה לא מותג עם שם כל כך טוב ככה שאני לא יודע את כל השטויות של הבהירות והכיול והבחירת אור.

אני רוצה לדעת אם המסך הזה באמת מומלץ ולא עושה כאב עיניים ובכלל, אם זה לא ממש מומלץ אז מה כן? כי אני לא מבין בנושא כפי שכבר הזכרתי..[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 08:38:35

קיבלתי המלצה בנוגע לSamsung 920WM LCD 19 הוא רחב והכול אבל יחס הניגודיות שלו היא 1:800 והרזולוציה שול היא 1440X990 זה באמת משנה או שזה שטויות?? ואיך המסך?
פורסם

גם הרזולוציה של ה-MAG היא 1440X900.

פורסם
  • מחבר

אז קודם כל אני לא כל כך בטוח שאתה צודק אם תסתכל ב http://zap.co.il/model.asp?model_id=590766

תראה שזה לא מה שרשום אולם בכמה אתרים רשום אחרת..

דבר שני אם כל הכבוד שניסית לעזור אני מודה לך אבל זה בכלל לא מה ששאלתי וזה לא קידם אותי לשום מקום אז אם מישהו יכול באמת לעזור לי נא לעזור..

פורסם

ב-ZAP רושמים הרבה שטויות. ברוב החנויות ש-ZAP מקשרת אליהן רשום 1440X900, ונכון לעכשיו אני מכיר רק מסך LCD אחד שהוא 19" רחב ברזולוציה של 1680X1050 (ובגלל שזה כל-כך נדיר הם גם מדגישים את זה), כך שאין לי סיבה להאמין שה-MAG שונה מהכלל.

ונכון אמרת שזה לא ממש מומלץ, כי זה MAG, ו-MAG זה NONAME. עצם העובדה שהחנויות לא יכולות אפילו להגיע להסכמה האם זמן התגובה שלו הוא 2MS או 5MS, והאם יחס הניגודיות (המפוברק גם ככה) הוא 3000:1 או 800:1, וגם על הרזולוציה, אומרת שכדאי להתרחק מהדבר הזה.

מסך של SAMSUNG יהיה עדיף. לפחות מדובר ביצרן רציני פחות או יותר.

פורסם
  • מחבר

אז אתה ממליץ על הSAMSUNG או שיש לך המלצה אחרת אולי LG או משהו כזה?

פורסם

אין לי המלצות למסכי 19" רחבים במחיר שלך או בכלל, כי כך או כך הם כולם מסכים ממוצעים לכל היותר. מה לעשות שבשביל מסך טוב באמת צריך להשקיע מעבר ל-1500 שקלים לרוב. לכן כל מה שאני יכול להמליץ זה להיצמד ליצרנים מוכרים ואמינים, כמו SAMSUNG, כמו LG, כמו BENQ, אולי ASUS.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה על העזרה.. אם למישהו יש את אחד מהמסכים האלה או ראה אותו ויכול להמליץ אנא להמליץ לי אם הוא מרוצה ודברים כאלה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים