עבור לתוכן

מבקש מפרט מבוסס AMD ב-3000 ש"ח - ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

למעשה, זה ממש לא יעזור לך. המחירים זהים ובחלק מהחנויות קיים הפרש של שקל ( ::) ).

ובכלל, איזה כרטיס מסך יזכה לשבת על סלוט הAGP של הK7NCR18D הזה?

פורסם
  • מחבר

ובכלל, איזה כרטיס מסך יזכה לשבת על סלוט הAGP של הK7NCR18D הזה?

אני לא חושב שאני ממש יכול לחדש לך, מכיוון שאתה הרבה יותר מתמצא ממני בנושא. אבל למיטב ידיעתי לוחות אם עם צ'יפסט nForce2 מגיעים עם כרטיס מסך מובנה... לא? אני חושב שמדובר ב-GeForce 4 MX 440.

פורסם

באמת טוב ששאלתי. זוהי אי-הבנה מאוד לא פשוטה. לא כל לוחות האם מבוססי הnForce2 כוללים כרטיס-מסך מובנה. ובנוגע לאי ההבנה ולמקרה שלנו, הK7NCR18D לא כולל כרטיס רשת מובנה. מה עושים? קיימות מספר אפשרויות שאני יכול להעלות על דעתי. הבחירה שבניהן היא השיקול שלך. אז בבקשה. כפי שתבין כבר, אני ממליץ על האופציה השניה, לצערך.

א) K7NCR18G Pro. לוח מבית אותה חברה אשר כולל GF4MX מובנה אבל עולה 210שקלים יותר. ובשביל לכסות זאת לוקחים 80GB.

ב) לוקחים 40GB ואיתו גם R9100. כך הביצועים במשחקים יהיו פי כמה טובים יותר. אל תשכח שהGF4MX יעבוד עם Shared Memory.

פורסם

אם הוא אוהב להוריד סדרות שלמות וגם לשחק 40 ג'יגה יכולים להגמר לו תוך שבוע. אולי יש לוחות אשר במחיר דומה יתנו לו גם כרטיס מסך? או שאולי כדאי לו לצמצם במשהו אחר

פורסם

הלוח הבא מגיע עם כרטיס מסך:

Chaintech 7NIF2 nForce 2 Motherboard (Dual DDR400, AGP8X, VGA, LAN, 5.1 Sound, USB 2.0)

בתוספת מחיר של 70 ש"ח.

פורסם

יש לי ניסיון טוב עם ציינטק... לך על הלוח שמנטאלי נתן לך תוספת 70.. אבל לא תתאכזב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים