עבור לתוכן

R9500P OR R9600P

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין שני הכרטיסים.רציתי כבר לקנות את ה9500P אבל אז ראיתי שיצא ה9600P וראיתי שאין הבדל במחירים כמעט.רק הבעיה שהוא פה רק בסוף מאי.

שווה לחכות?

מה ההבדל בין הכרטיסים?

תודה :-*

פורסם

אני בכלל הולך על NV אבל ה9600 הוא חיית אובר קלוק אתה יכול לקבל ביצועים של 9700אפילו 9700P עם אובר קולוק פשוט בלי שום קירור נוסף אם תשקיע בו תוכל ללכת רחוק

9600P בלי ספק

פורסם

גם 9500 היא חיית אוברקלוק... אני הגעתי איתו לביצועים גבוהים מזה של ה 9700. בכל מיקרה... ראיתי ביקורת ששמה את ה 9500 מעל אבל אני מחקתי בטעות את הלינק!

פורסם

גם 9500 היא חיית אוברקלוק... אני הגעתי איתו לביצועים גבוהים מזה של ה 9700. בכל מיקרה... ראיתי ביקורת ששמה את ה 9500 מעל אבל אני מחקתי בטעות את הלינק!

כפי שידוע לי ATI חסמו את האוברקלוקינג לR9500P איך עשית oc?

פורסם

עם ביוס פרוץ, שמבטל אחריות.

פורסם

אז מי יותר חזק באוברקלוקינג 9600 או 9500?

פורסם

מתלבט בין שני הכרטיסים.רציתי כבר לקנות את ה9500P אבל אז ראיתי שיצא ה9600P וראיתי שאין הבדל במחירים כמעט.רק הבעיה שהוא פה רק בסוף מאי.

שווה לחכות?

מה ההבדל בין הכרטיסים?

תודה :-*

לפי השוואות שנעשו בין שני הכרטיסים ה 9500 מוביל

פורסם

כדאי לך ללכת על 9600P כי אתה יכול לעשות עליו אוברקלוק בלי לדאוג לאחריות שלו ולהגיע איתו לרמה של 9700... למרות שאני מניח שאתה בכלל לא צריך רמה כזאת של כרטיס...

פורסם
כפי שידוע לי ATI חסמו את האוברקלוקינג לR9500P איך עשית oc?

RIVATURNER

פורסם

ועד לאן אני יכול להגיע עם הראדון 9700 פרו שלי ? ;D (סליחה על השחצנות)

לפי דעתי כרטיסיס הראדון החזקים שקונים כיום (95 ומעלה) לא צריכים שיעשו עליהם אוברקלוק כי הם חזקים מאוד למשחקים שקיימים היום.

תקנו אותי אם אני טועה.

(בהנחה ששאר המערכת היא נורמלית ולא פנטיום 2 עם 64 זכרון..)

פורסם

נכון... רק שתמיד מעניין עד איפה אפשר להגיע!

פורסם

השאלה איך יודעים שזה המקסימום ?

פורסם

לגבי צריבת ביוס באחריות - אני בספק אם בודקים באחריות אם הביוס הוא הביוס המקורי, וביוס זה בעצם קובץ תוכנה - אפשר לשמור את הביוס המקורי כקובץ במחשב ובמקרה הצורך להחזיר אותו הביתה ;) ;D

זה בכל מקרה טכנית, מי שעדכן את הביוס של הכרטיס רדאון שלו שיאשר שיש אפשרות שמירה בתוכנת צריבת ביוס או לחלופין ביוס מקורי להורדה.

פורסם

אני קונה מחשב בימים הקרובים, מה אתם אומרים לחכות ל-R9600P או ללכת כל ה-9500,

העניין הוא שהעסק די דחוף לי בגלל שה-9000P שלי הולך לאחי הקטן !

פורסם

;D ;Dקח 9600 אני קראתי דווקא ביקורת שביצועיו של ה95 טובים יותר מזה של 96, אבל (!!!) בOC ה96 עוקף את ה95 בהרבה (לא זוכר מספרים SORRY) ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים