עבור לתוכן

ה- Thermaltake Big Typhoon VX החדש שלי :)

Featured Replies

פורסם

קצת תמונות :)

בקרוב אעלה .. אני רק מתקין את החיה הזאת על המעבד ואדווח על השינויים כרגע עם אילתור של מאוורר (שצורך 30 W חיברתי לשקע של החשמל באמצעות שנאי )

אני נמצא על OC של 600 MHZ למעבד AMD Athlon 3800 +64 X2

סטוק - 2000 --- > C@ 2600 במנוחה 60 =/ כך גם במאמץ .. ( איך זה הגיוני אין לי מושג :D סוף סוף לעשות OC מכובד יותר :) )

אוקיי התמונות ייתעכבו ככל הנראה אך אני עובד כרגע בתדר של 2800 MHZ (עדיין מכפלה 10 למעבד) לזיכרונות הייתי צריך להוריד תיזמונים ל- 5-5-5-15 . )

במנוחה המעבד עובד על 44-45 ( גם אתם יודעים זה דינאמי .. 45,41,43 )

טמפרטורה במאמץ עפ"י S&M 53 לליבה אחת ו- 55 לליבה שנייה + - 1 מעלה עד 2 מעלות .

שמתי לב לדבר די יפה (אך מבאס ואשמח לעזרה ..) הטמפרטורה בלי לדת צידית צונחת פשוט ב- 4-5 מעלות ...

אשמח לעזרתכם בסידור הסירקולציה..

שמתי מאוורר על הספק ( של AMD ) כי הא מתחמם בעומס , שמתי עוד מאוורר 12 V מאחורה מוציא אוויר ומאוורר 30V על הכרטיס מסך, האם אוכל לשנות את הסדר\מאווררים בסדר שונה או אפילו ממוקמת שונה ( מיקום במארז) ?

האם יש צורך בכל זאת במארר נוסף למלפנים המארז שיינשוף אוויר למרכז המארז ? (ה- BT ענקי פשוט אני לא יודע איך זה יוכל לתרום .. )

אפשרויות ייתקבלו בברכה מצטער על העיכוב התמונות בתודה מראש ויום טוב לכולם :)

פורסם

קצת תמונות :)

בקרוב אעלה .. אני רק מתקין את החיה הזאת על המעבד ואדווח על השינויים כרגע עם אילתור של מאוורר (שצורך 30 W חיברתי לשקע של החשמל באמצעות שנאי )

אני נמצא על OC של 600 MHZ למעבד AMD Athlon 3800 +64 X2

סטוק - 2000 --- > C@ 2600 במנוחה 60 =/ כך גם במאמץ .. ( איך זה הגיוני אין לי מושג :D סוף סוף לעשות OC מכובד יותר :) )

אוקיי התמונות ייתעכבו ככל הנראה אך אני עובד כרגע בתדר של 2800 MHZ (עדיין מכפלה 10 למעבד) לזיכרונות הייתי צריך להוריד תיזמונים ל- 5-5-5-15 . )

במנוחה המעבד עובד על 44-45 ( גם אתם יודעים זה דינאמי .. 45,41,43 )

טמפרטורה במאמץ עפ"י S&M 53 לליבה אחת ו- 55 לליבה שנייה + - 1 מעלה עד 2 מעלות .

שמתי לב לדבר די יפה (אך מבאס ואשמח לעזרה ..) הטמפרטורה בלי לדת צידית צונחת פשוט ב- 4-5 מעלות ...

אשמח לעזרתכם בסידור הסירקולציה..

שמתי מאוורר על הספק ( של AMD ) כי הא מתחמם בעומס , שמתי עוד מאוורר 12 V מאחורה מוציא אוויר ומאוורר 30V על הכרטיס מסך, האם אוכל לשנות את הסדר\מאווררים בסדר שונה או אפילו ממוקמת שונה ( מיקום במארז) ?

האם יש צורך בכל זאת במארר נוסף למלפנים המארז שיינשוף אוויר למרכז המארז ? (ה- BT ענקי פשוט אני לא יודע איך זה יוכל לתרום .. )

אפשרויות ייתקבלו בברכה מצטער על העיכוב התמונות בתודה מראש ויום טוב לכולם :)

יש לך 2 מאוררים, אחד מקדימה ואחד מאחורה ? אם לא, סדר שיהיה, כמובן מומלץ מאוררי 12CM, זה יתרום רבות, כנראה המחשב שלך טיפה נחנק ::)

פורסם

sarkise, לא מצטטים הודעה מעליך.

בנוסף למה שsarkise אמר (שזה המינימום המומלץ לסירקולציה בסיסית) , הדלת של המארז קרובה למאוורר של הBT ? (פחות מ3 ס"מ מתחיל לגרוע רבות בביצועי המאוורר)

אם היא באמת קרובה, מומלץ לבצע מודינג קל ולחורר את דופן הדלת (הרבה חורים קטנים או חור בקוטר המאוורר לפחות).

פורסם
  • מחבר

sarkise, לא מצטטים הודעה מעליך.

בנוסף למה שsarkise אמר (שזה המינימום המומלץ לסירקולציה בסיסית) , הדלת של המארז קרובה למאוורר של הBT ? (פחות מ3 ס"מ מתחיל לגרוע רבות בביצועי המאוורר)

אם היא באמת קרובה, מומלץ לבצע מודינג קל ולחורר את דופן הדלת (הרבה חורים קטנים או חור בקוטר המאוורר לפחות).

בוקר טוב :)

אתמול חשבתי על זה .. אין למאוורר מאיפה לשאוב אוויר --- > הדלת מפריעה לו ! ( הדלת צמודה אליו )כרגע אני עם דלת פתוחה .. ישנו חור של 180 MM שבא עם המארז ( היה שם מאוורר 180 אבל שברתי לו כנף והיום יש זכוכית :) )

תודה על הת גובות אשמח לשמוע עוד ..

עריכה :

לאחר שניסיתי לדייק ב- OC הגעתי לטמפרטורה במנוחה של 41-45 מעלות ( בממוצע ל- 2 הליבות ) ובמאמץ ל- 53 גג..

למה המאוורר לא מגיע ל- 2000 סל"ד אלא רק ל- 1962 + - .. ? )

פורסם

תוריד את הזכוכית..

עדיין לא יצא מאוורר למחשב שהסל"ד המוצהר שלו באמת רץ בפועל - יש סטיות וזה תלוי גם בכל מיני גורמים ובינהם: מתח המוזן למאוורר, רמת לחות באויר, אבק היושב על כנפי המאוורר ומכביד עליו, סירקולצית המארז, עצמים הקרובים למאוורר וכו'..

פורסם
  • מחבר

תוריד את הזכוכית..

עדיין לא יצא מאוורר למחשב שהסל"ד המוצהר שלו באמת רץ בפועל - יש סטיות וזה תלוי גם בכל מיני גורמים ובינהם: מתח המוזן למאוורר, רמת לחות באויר, אבק היושב על כנפי המאוורר ומכביד עליו, סירקולצית המארז, עצמים הקרובים למאוורר וכו'..

תודה רבה גבר גבר !!

ה- BT בן יומיים ככה שאין צורך לבדוק אותו :)

אני אוריד את הזכוכית עכשיו ... בכל אופן, המאוורר של ה- BT לא יושב\חופף לפתח של הדלת הצידית ..

פורסם
  • מחבר

הקפצה רלוונטית:

מאוכזב מה-Thermaltake Big Typhoon VX.

הייתכן שהמעבד שלי 3800 + שנערך עליו OC מ 2000 HZ ל- 2800 MHZ יהיה במצב מנוחה על 50-53 מעלות ?

פורסם

זה ידוע שהמעבדים האלה לא משהו ב-OC.

נראה לי שהגעת לקצה גבול היכולת של המעבד הזה.

דרך אגב הטמפ' הזאת בכלל לא משהו, וזה עוד במנוחה

לכמה הטמפ' מגיעה במאמץ מלא בתוכנות כמו S&M,orthos?

פורסם
  • מחבר

זה ידוע שהמעבדים האלה לא משהו ב-OC.

נראה לי שהגעת לקצה גבול היכולת של המעבד הזה.

דרך אגב הטמפ' הזאת בכלל לא משהו, וזה עוד במנוחה

לכמה הטמפ' מגיעה במאמץ מלא בתוכנות כמו S&M,orthos?

אז למסימום לא הגעתי .. המקסימום זה 2850 ( מה שהצלחתי פשוט לייצב ) ומה שמפליא, אותן טמפרטורות

מוזר לי שאלו הטמפרטורות שהייתי מקבל עם המאוורר הקודם שהיה לי ועם גוף קירור קטנצי'

ובכלל זה פאקינג BIG TYPHOON !!

ה- BT יוב טוב על המעבד, מרחתי את ל המשחה שקיבלתי עם ה- BT והייתה שכבה אחידה וטובה על כל המעבד..

אולי הגדרתי משהו לא טוב ? אולי המאוורר לא עובד על מקסימום ?

מה יכולה להיות הבעיה =/

עכשיו לדוגמא עם דלת צידית ( כשהיא מחוברת למארז) + גג ששמתי הטמפרטורות הן לליבה ראשונה 47-9 ולליבה השנייה 43-44

פורסם

אני לא חושב שצריך לשים את כל המשחה שבאה עם הקירור.

גם עם ה-V1 שלי הגיעה משחה ואני ממש לא מרחתי את הכל...

לפחות חצי נשאר לי מהמשחה והייתה לי שכבה דקה ואחידה, והטמפ' אצלי ירדו משמעותית!

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שצריך לשים את כל המשחה שבאה עם הקירור.

גם עם ה-V1 שלי הגיעה משחה ואני ממש לא מרחתי את הכל...

לפחות חצי נשאר לי מהמשחה והייתה לי שכבה דקה ואחידה, והטמפ' אצלי ירדו משמעותית!

אני יודע =/

מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה ??? =/

בעע זה לא פיירר

אני רוצה לקבל 30 מקסימום במנוחה !!

ומרחתי את המשחה טוב ... ( אח שלי כנראה יש לך מעבד של INTEL בתהליך ייצור קטן יותר ובגלל זה לא נזקקת ליותר משחה !

פורסם

נראלי שאני יודע מה הבעיה שלך..

אתה צריך שהוא יעבוד על הכי מהר שהוא יכול את זה מבטלים בביוס פשוט יש שם משהו עם fan speed control ואתה צריך שהוא יהיה מבוטל לשים את הפנציומטר על הכי גבוה ככה שבביוס אתה רואה כמה RPM הוא עושה הוא צריך להיות על 2000 RPM בערך אחרי שאתה עושה את מה שאמרתי וטמפ' שלך פשוט ירדו...!

פורסם
  • מחבר

נראלי שאני יודע מה הבעיה שלך..

אתה צריך שהוא יעבוד על הכי מהר שהוא יכול את זה מבטלים בביוס פשוט יש שם משהו עם fan speed control ואתה צריך שהוא יהיה מבוטל לשים את הפנציומטר על הכי גבוה ככה שבביוס אתה רואה כמה RPM הוא עושה הוא צריך להיות על 2000 RPM בערך אחרי שאתה עושה את מה שאמרתי וטמפ' שלך פשוט ירדו...!

כעיקרון עשיתי את זה אבל משהו מוזר (כבר כתבתי את זה פה פעם )

כשאני מפעיל את ה- SPEDFUN בזמן הטעינה הטמפרטורות צונחות ל- 42 לליבה 1 ו- 47 לליבה 2 ..

כאילו כשאני מעלה את המחשב יש משהו שמפריע בוינדוס ..

למרות שאני שומע שהמאוורר פועל על ה- RPM הכי גבוה=[]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים