פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים אפקטים ופס קול של משחקים כמו Crysis יכולים להיות יותר טובים מבסרט עם כרטיס כזה לא?
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים אם משחקים בראש עניינך, ה-RME לא יתאים לך. זהו כרטיס שמיועד ליוצרים/ערוכים, לא לגיימרים. לגיימינג תבדוק כרטיסי X-FI או את ה-Auzentech Perlude.Anatoli.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר אני יודע שהוא לעריכת מוזיקה לאח שלי יש כרטיס דומה של RME... רק שאינו onboardהנה לינקhttp://www.rme-audio.de/en_products_fireface_800.php
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים לא הבנתי מה השאלה שלך אם ככה. שאלת האם הוא יישמע טוב במשחקים, לא? במידה וזו השאלה (זה לפחות מה שאני הבנתי), אז כמו שרשמתי, לא הוא לא.Anatoli.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר שאלתי היא האם יהייה שיפור באיכות הסאונד במשחקים כמו crysis\bfme2 שיש להם פסקול באיכות של סרט?האם שילוב של RME fireface ורמקולים כמו dynaudio bm6a יישמע הרבה יותר ריאליסטי מהביצועים שאני מוציא עם כרטיס creative פשוט ב100 שקל?(אגב בbfme2 מועתק הפסקול האורגינלי של הסרט שר הטבעות).המטרה שלי היא להגיע לאיכות של קולנוע.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אם משחקים בראש עניינך, ה-RME לא יתאים לך. זהו כרטיס שמיועד ליוצרים/ערוכים, לא לגיימרים. לגיימינג תבדוק כרטיסי X-FI או את ה-Auzentech Perlude.Anatoli.זה הכל. מול כרטיס קריאטיב ב-100 שקל, שלך יהיה אולי יותר טוב. אבל במשחקים אל תצפה ממנו להגיע לאיכות של כרטיס שמיועד לזה. גם במשחקים שציינת.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.