פורסם 2003 באפריל 2422 שנים אז זהו, זה המוד, כונן סידירום 54x שקניתי בצרפת לפני 8 חודשים בערך.... חיתוך - חצי דרמל, חצי ג'יגסו. קישור להורדת הסרט - 500 קילו בייט - http://avner.richard.free.fr/cdmod/cdmod.wmv ותמונות: אשמח לתגובות !
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים מחבר תודה !צבעתי עם שני ספרייםאין לי לדים כמעט !!!!!!!!!!!!!!! לא מוצא איפה לקנות......
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים אין לי ממש הרבה שימוש בחיצוני אז נראה לי שאני ישאיר את שלי פנימי כרגע עם חלון :]
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים תביא לי להבין אותך שניה !!! היבנתי הכול אבל לא היבנתי עכשיו הוא עובד חיצוני רק משמיע דיסקים דרך אה שקע לאוזניות מה זה עוזר לך אתה לא יכול לקרוא דיסקים DATA תסביר לי שניה את זה בבקשה !!!!!!!!!!
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים תביא לי להבין אותך שניה !!! היבנתי הכול אבל לא היבנתי עכשיו הוא עובד חיצוני רק משמיע דיסקים דרך אה שקע לאוזניות מה זה עוזר לך אתה לא יכול לקרוא דיסקים DATA תסביר לי שניה את זה בבקשה !!!!!!!!!! ככונן חיצוני זה עוזר לו רק למוזיקה. אם יש לו מקור נייד של 12V הוא אפילו יכול להשתמש בזה כדיסק מן. ועבודה יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.