עבור לתוכן

השוואה בין רמקולים של מערכת לבין רמקולים של מחשב

Featured Replies

פורסם

כבר שנים שאני משתמש במערכת מיני סטריאו שלי בתור רמקולים למחשב. מדובר במערכת "סטנדרטית", פחות או יותר כמו זאת:

http://www.mustbuyelectronics.com/catalog/images/CDbk133w%5B1%5D.gif

אני לא יכול להגיד את הנתונים של הרמקולים והמגבר(המערכת עצמה) כי אני פשוט לא יודע, אבל אני מניח שמדובר באיכות סטנדרטית למערכת לא מקצועית בעליל. יש לי זוג רמקולים, בלי רמקול נוסף לבאס או משהו בסגנון. במושגים החובבניים שלי הם איכותיים.

השאלה היא כמה בערך עולה זוג רמקולים(או לכל היותר 2.1) יעודיים למחשב, שלא מצריכים מגבר, שייתנו לי בערך את אותה איכות שנותנים הרמקולים הקיימים שלי. האם קיים בכלל דבר כזה?

פורסם

כבר שנים שאני משתמש במערכת מיני סטריאו שלי בתור רמקולים למחשב. מדובר במערכת "סטנדרטית", פחות או יותר כמו זאת:

http://www.mustbuyelectronics.com/catalog/images/CDbk133w%5B1%5D.gif

אני לא יכול להגיד את הנתונים של הרמקולים והמגבר(המערכת עצמה) כי אני פשוט לא יודע, אבל אני מניח שמדובר באיכות סטנדרטית למערכת לא מקצועית בעליל. יש לי זוג רמקולים, בלי רמקול נוסף לבאס או משהו בסגנון. במושגים החובבניים שלי הם איכותיים.

השאלה היא כמה בערך עולה זוג רמקולים(או לכל היותר 2.1) יעודיים למחשב, שלא מצריכים מגבר, שייתנו לי בערך את אותה איכות שנותנים הרמקולים הקיימים שלי. האם קיים בכלל דבר כזה?

1. ברור שקיים כזה. אם משתלם, לא יודע.

2. אין כזה דבר "בלי מגבר".. יש מגבר בתוך הסאב וופר... לכול רמקולים יש "ניווט".. יש את המערכת שליטה שלהם.

רמקולים של 2.1 .. התמורה הטובה ביותר זה Altec Atp3.. קניתי את זה לאמא שלי (תכלס אני משתמש בזה :P ).. ואני פשוט מרוצה לגמרי. הרמקולים עושים את העבודה יופי. לך, תשמע אותם ותראה מה נשמע יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

מה עם מערכת של 2? פשוט אין לי מקום לשים את השלישי

פורסם

יש לך מקום לשים מערכת אבל אין לך מקום לסאב :screwy:

את הסאב תשים מתחת לשולחן והרמקולים על השולחן הרמקולים יותר קטנים מהרמקולים של המערכת שלך

ודרך אגב רמקולים 2.0 טובים לא תמצא בפחות מ500 שקל

פורסם
  • מחבר

תחשוב בהגיון: רמקולים צריכים לשבת בפרופורציה, כאשר הסאב נמצא באמצע. את המערכת שלי אני הרי יכול לשים בכל מקום שאני רוצה........

אין לי מקום מתחת לשולחן ולא מעל השולחן :screwy:

פורסם

הסאב ממש לא צריך לשבת באמצע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים