פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים איפה אני יכול למצוא את השם המדוייק בהתחשב בזה שכבר אין לי את הקופסה והקבלה?וממש אין לי כח לתוח את המחשב.
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים לא צריך אפילו תוכנה.עמוד על המחשב שלי - מאפיינים, מנהל ההתקניםmy computer - properties - device manager כנס שם לdisplay adapter \ (בעברית זה נראה לי תצוגה\כרטיס גרפי\שם בסגנון)אתה תראה בדיוק איזה דגם זה.בשביל לדעת מה המותג של הדגם (asus\evga וכ'ו) נסה להוריד את התכונה gpu-z
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים Start-> Run -> לכתוב בשורה DxDiag, ושם תחת לשונית Display יהיה כרטיס המסך שלך.
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים מחבר טוב אני לא מטמטם אני יודע איזה כרטיס יש לי אבל בסדרה שלו יש שלושה דגמים (ג'יגהבייט)איך אני יודע איזה דגם במדויקויש לי 8600gt
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים אם אתה מדבר על גרסאת הOC למיניהן אתה יכול למשל ATI TOOL ואז זה יראה לך את הקלוקים
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים שוב - EVEREST יש לך את כל מה שאתה צריך נ.ב הודעת ה1500 שלי! ;D IM A ZONE ADDICT! YAY חח
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים מחבר זה הדבר הראשון שניסיתי.. אין לי שם את זהאולי תראה לי מקום איפה זה אמור להיות?
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים DISPLAY -> GPUכתוב לך שם את התדר של הזכרון\ליבה.בסוגרים יש לך את האורגינל.יש שם הכל.נ.באם אתה עדיין לא מוצא יש לך את התוכנה GPU-Z
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.