פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר הייתי צריך לפרמט את המחשב הראשי שלי עם הויסטה אבל החלטתי במקום זה להתקין 7.אז עכשיו יש לי חלונות 7 על שני המחשבים העיקריים שלי.בינתיים בסדר. זה כיף ונחמד.גם שיניתי את ההצבעה שלי בסקר בהתאם
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר אני כבר מצטער על זה בגלל שמיקרוסופט הודיעו שהם לא יפרסמו את אותם עדכוני אבטחה שהם יוציאו לויסטה.בכל מקרה יש לי ויסטה לגיבוי על שני המחשבים. סה"כ צריך להזהר קצת יותר.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים עדיין הסיכוי שמישהו ינצל פרצת אבטחה כלשהי (שאולי קיימת בויסטה אבל לא בWIN7) דווקא אצלך היא דיי מינורית, אם אתה לא נכנס לאתרים "רעים" הכוונהבכל מקרה ראיתי לא מעט עידכוני אבטחה מאז שהתקנתי WIN7 בפעם הראשונה
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר הם הצהירו רשמית לגבי מספר פרצות אבטחה שהם לא יוציאו פאטצ' עד הבטא הבאה (או הRC)
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים תפסיקו לאכול סרטים ווינדוס 7 זה VISTA SP2 זה אותו דבר בדיוק.תתקינו SP2 בטא לויסטה לא תראו הבדל.הם פשוט הוציאו אותו עכשיו כדי שאתם תבדקו אותו כמו שצריך ותיהיו השפני נסיונות שלהם כדי שSP2 הסופי לויסטה יהיה מושלם!וטוב שכך!
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים או תגובה נורמלית לשם שינוי..ככה מיקוסופט עובדים.. גם הבטא של ויסטה הייתה מבוססת על גירסת הNT של XP ככה שבשום בטא שלהם אין שיפור ביצועים.. סתם פיצ'רים שאנשים עם יותר מדי זמן פנוי מתנדבים לבדוק בשבילם..
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים אני יגיד לכם - הביצועים של SP1 לא ממש היו טובים לי.המערכת ממש הייתה כבדה.זה אומר - שאני בודק משחק ב-XP וישר רץ ל-VISTA לבדוק אותו, ויש ממש שינוי משמועותי בין שני המערכות.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים תפסיקו לאכול סרטים ווינדוס 7 זה VISTA SP2 זה אותו דבר בדיוק. תתקינו SP2 בטא לויסטה לא תראו הבדל. הם פשוט הוציאו אותו עכשיו כדי שאתם תבדקו אותו כמו שצריך ותיהיו השפני נסיונות שלהם כדי שSP2 הסופי לויסטה יהיה מושלם! וטוב שכך! בעקרון זמן הפיתוח בין WIN7 ל VISTA הוא די סטנדרטי ומה שאתה אומר אפשר היה לומר גם על WIN XP יחסית ל WIN2K לגבי הנסינים נראה לי שזה שזה הרעיון ב BETA או תגובה נורמלית לשם שינוי.. ככה מיקוסופט עובדים.. גם הבטא של ויסטה הייתה מבוססת על גירסת הNT של XP ככה שבשום בטא שלהם אין שיפור ביצועים.. סתם פיצ'רים שאנשים עם יותר מדי זמן פנוי מתנדבים לבדוק בשבילם.. הבטא של ויסטה הייתה מבוססת על גירסאת ה NT של XP ? ובשום בטא שלהם אין שיפור בביצועים ?! נו טוב אני מנחש שאם אתה אומר אז אתה יודע על מה אתה מדבר :
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים תפסיקו לאכול סרטים ווינדוס 7 זה VISTA SP2 זה אותו דבר בדיוק.תתקינו SP2 בטא לויסטה לא תראו הבדל.הם פשוט הוציאו אותו עכשיו כדי שאתם תבדקו אותו כמו שצריך ותיהיו השפני נסיונות שלהם כדי שSP2 הסופי לויסטה יהיה מושלם!וטוב שכך!אתה אמיתי?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים ^^ תמיד יש את האנשים שחושבים שתמיד שדופקים אותם ושכל מוצר חדש הוא למעשה אותו מוצר ישן עם שיפור.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר שלא יקנו אותו...מי שנהנה לעבוד עם מערכת הפעלה משנת 2001 שירגיש חופשי.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים ^^ תמיד יש את האנשים שחושבים שתמיד שדופקים אותם ושכל מוצר חדש הוא למעשה אותו מוצר ישן עם שיפור. רגע אתה רוצה להגיד לי שWINDOWS 7 זה לא אותו מוצר כמו WINDOWS VISTA רק עם שיפור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.