פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים אני לא נתקלתי בשום בעיות מיוחדות במעבר מXP SP3 ל VISTA 64 מעבר להכרה של מערכת חדשה.בנוסף לבחור יש 3G זכרון ועוד 2G זכרון כרטיס המסך בשביל לנצל אותם במלואם הוא צריך 64BIT.אני נתקלתי בהרבה בעיות ואני כרגע כותב מהוויסטה 64 לדוגמית קטנה אפילו הגימפאד של ה360 שזה מוצר של מיקרוסופט לא מותקן כמו שצריך במערכת וזה בעיה מוכרת אומנם הוא פועל במשחקים שתומכים בו אבל לא באמולטורים
פורסם 2009 בינואר 316 שנים יש בעיות עם SLI בויסטה 64ביט?יש לי 4GB זיכרון, שווה את השדרוג בשביל עוד קצת זיכרון?
פורסם 2009 בינואר 316 שנים בסוף עברתי לויסטה אולטימט 32 ביט, ואני מפסוט בעיקר בגלל הממשק.חוץ מזה אני לא ממש מרגיש הבדל בין הויסטה ל XP
פורסם 2009 בינואר 316 שנים עברתי לוויסטה...אני מרוצה מאוד רק היא טיפה יותר איטית מXP אצלי...(אני בלי SP1 עדיין... יש לי בעיות בהתקנה שלו..)
פורסם 2009 בינואר 916 שנים איזו מערכת מבין השלושה אני אוכל להריץ בהגדרות הכי אופטימיות לשני המחשבים שלי?המחשב הנייח מופיע בצד והמחשב הנייד שלי הוא GIGABYTE W566N.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אז על הנייד שווה לי להתקין ויסטה? כי אני גם ככה לא משחק שם מישחקים אולי מקסימום באבלס חח..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.