פורסם 2003 באפריל 2422 שנים שלום חברה,לבוא ימות הקיץ החמים אני מתכוון לקנות גוף קירור חדש למעבד אייאמדי 1700 0.18 שלי..כרגע אני על הג'נרי שבא עם המעבד.אני צריך המלצה לגוף טוב + מאורר שקט שיתן לי ביצועים טובים.באותה הזדמנות אני רוצה גם לתקן את החיישן הטמפרטורה הפגום שקיבלתי עם הלוח, מה אני צריך בדיוק לעשות שם? (אתם יודעם נו, לוח ג'יגהבייט P:אה ועוד משהו, יש לי מארז מידי רגיל עם מאורר שמוציא מלמעלה ומאורר שמוציא מאחורה..אתם מציעים להוסיף עוד מאורר איפה שהוא או משהו כזה?תודה מראש, אור.
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים Volcano7+ יהיה טוב בישבילך יש לו בורר מהירות (כך משתנים יחסי הרעש)תוסיף מאוורר מכניס מקדימה
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים במידה ואתה רוצה ביצועים טובים קח את הV7+. במידה ואתה רוצה ביצועים מצויינים קח את ה-AX-7 עם SF2 אבל דע שהוא יעלה לך יותר מפי 2 מה-V7+.
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים אתה יכול גם לקחת וולקנו 11... [200 שקל~]לגבי החיישן, אתה יכול לנסות להחליף את הלוח, או לקנות פאנל עם חיישני טמפ' כגון הרדקנו 2 ( 130 שקל ). ואז סינק V7+ או אם עדיין יש כסף 11 D:
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים מחבר דרך אגב אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק, מה אתם אומרים על Spire FalconRock 2?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.