פורסם 2003 באפריל 2422 שנים אז לאחר המוד הקודם, אני ממשיך בסדרה, והפעם, כדי להשלים את המוד הקודם - ספק שקוף. אין הרבה מה להגיד, פרספקס 5 ממ, מודבק בעזרת דבק חם, נחתך בעזרת ג'יגסו, רק שעדיין אין חורים לברגים, נשבר לי מקדח 3 מ"מ....... תהנו ! כרגיל, אשמח לתגובות !
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים יפה!!זה נכנס למקום שלו במארז? {או: האם "המארז" מפרספקס באותו גודל כמו "המארז" מהברזל?}יאיר
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים יפה מאד! עבודה טובה :biggthumpup: תמונות של זה בתוך המארז ומרחוק יהיה נחמד
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים יפההההההההההההההההההעשית חלון בחלק העליון של המחשב (מעל הספק) כדי שיראו אותו מלמעלה?
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים מחבר תודה רבה לכולכם !הספק הוא ספק 400W של Gyro (זה ג'נרי, לא ?)אני באמת מעדיף לשים מאוורר לדים על פני לדים, אני מחכה שהמאווררי לדים שלי יגיעו מחו"ל, הזמנתי שישה מאווררי לדים כחולים, כל אחד 3.5$ !וכן, זה נכנס למקום במארז, הוא בנוי באותן מידות של ספק רגיל, רק שנשבר לי המקדח של 3 מ"מ, אז אני לא יכול להבריג עדיין.......שוב תודה, ואשמח לשמוע עוד !
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים מחבר תודה רבה לכולכם !הספק הוא ספק 400W של Gyro (זה ג'נרי, לא ?)אני באמת מעדיף לשים מאוורר לדים על פני לדים, אני מחכה שהמאווררי לדים שלי יגיעו מחו"ל, הזמנתי שישה מאווררי לדים כחולים, כל אחד 3.5$ !וכן, זה נכנס למקום במארז, הוא בנוי באותן מידות של ספק רגיל, רק שנשבר לי המקדח של 3 מ"מ, אז אני לא יכול להבריג עדיין.......שוב תודה, ואשמח לשמוע עוד !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.