עבור לתוכן

דיון: למה אנשים משקיעים כסף במכשיר סלולרי?

Featured Replies

פורסם

זה אופרה שלא עובדת...

אכן קרה לי פעם שהאופרה לא עבד לי טוב כי השרתים שלהם קרסו.

בכל מקרה אני עם הדעה של אלה שהשקעת כסף במכשיר סלולרי כי הוא כולל בתוכו דברים חיוניים שלפעמים צרים אותם.

אישית הפלאפון שלי מחליף לי כבר את המצלמה, נגן מוזיקה, צילום סירטונים,גישה לאינטרנט מהיר,גישה לאימיילים וכ'ו.

עושה לי חיים קלים.

Chymes יש גם מכשירים סלולריים מתקדמים עם סוללה מצויינת כמו W800 הישן והטוב, מחזיק לי 4-3 ימים כאשר נוקיה N80 בקושי שורד את היום.

• תגובות 115
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא, זה לא קשור לאופרה. הדפדפן עצמו עבד. הוא פשוט לא הצליח להתמודד עם האתר של משרד החינוך.

לפני שנתיים הוצאתי כסף רב על N73 וזה לימד אותי לא להשקיע אגורה במכשירים סלולרים. המצלמה הייתה עלובה. באור יום התמונות עוד איכשהו יצא סבירות, אבל בערב זה היה זוועה. ה-MP3 נשמע כמו נגן ג'נרי בשוק ב-100 שקלים ושחט את הסוללה. האינטרנט לא פרקטי וצריך להיות מזוכיסט כדי לסבול את הדבר הזה יותר מעשר דקות. אם זה מספק אתכם הדרישות שלכם ממכשיר ב-3,000 מאד, מאד, נמוכות.

פורסם

chymes, אתה אומר את זה כאילו כל הפלאפונים שעולים 3 אלף באיכות הזו,אז תרשה לי להעיר את עיניך,אם לא היית הולך עם העדר וקונה תנוקיה כי "נוקיה זה הכי טוב" והיית קורא ביקורת או 2 ורואה תמונות שצילמו עם הפלאפון הזה אני חושב שלא היית קונה אותו.

ואז גם לא היית מאוכזב מה"איכות" שלו. נוקיה אפילו בN93I שהם דחפו לשם עדשה של קרל זיוס וזום אופטי שמו שבב לא איכותי והתמונות יוצאות על הפניםףאם קנית פלאפון בכזה סכום אני חושב שהיה נכון יותר לבדוק אותו לפני הקניה.

המסקנה שלי היא-אם כבר קונים מכשיר יקר לבדוק אותו מכל כיוון אם הוא שווה את זה או לא ,זה שהוא עולה הרבה לא אומר שהוא איכותי.

לגבי אופרה ואתר משרד החינוך- אני חושב שאין טעם להאשים את הדפדפן של הפלאפון פשוט האתר של משרד החינוך כמו רוב אתרי הממשלה לא בדיוק בנויים לפי התקן והם פועלים רק על IE מה שמסביר למה האופרה לא הסתדר איתו,אני מניח.

פורסם
  • מחבר

כל פלאפון, אבל כל פלאפון יצלם חרא כי אתה לא יכול להשוות אופטיקה של מצלמה דיגיטלית לאופטיקה ב-20 אגורות של פלאפון. אני ראיתי את הדיון על האיכות הצילום של מכשירים סלולרים ואם לדעתכם ככה צריכות להיראות תמונות הדרישות שלכם מאד, מאד, מאד נמוכות.

פורסם

קרירין, לא יצא לי להשתמש במכשיר הזה אז אני לא יכול לאמת את עניין החסימה אבל גם אם כן אז המכשיר הוא מקרה בודד.

פורסם

כל פלאפון, אבל כל פלאפון יצלם חרא כי אתה לא יכול להשוות אופטיקה של מצלמה דיגיטלית לאופטיקה ב-20 אגורות של פלאפון. אני ראיתי את הדיון על האיכות הצילום של מכשירים סלולרים ואם לדעתכם ככה צריכות להיראות תמונות הדרישות שלכם מאד, מאד, מאד נמוכות.

אני לא מצפה ממנה לאותה איכות כמו של SLR,אבל בהשוואה לפלאפונים אחרים,אז הK800 למשל לוקח את הN73 בסיבוב

פורסם

קרירין, לא יצא לי להשתמש במכשיר הזה אז אני לא יכול לאמת את עניין החסימה אבל גם אם כן אז המכשיר הוא מקרה בודד.

לא חושב שזה מקרה בודד

יש אינטרס ברור לחברות הסלולר לחסום דברים

לדוגמה חיבור קל למחשב והורדת אפליקציות לסלולר

פורסם

אתה מדבר על פלאפון, הם חוסמים הכל מאז ומתמיד.

בגלל זה לא עושים על זה רעש.

פורסם

רוב התמונות שראית בדיון מופקות במכשירים סלולריים שלא עולים על 1500 שקל, הדיון מדבר על השקעת כסף במכשיר סלולרי (שזה בד"כ 2000 ש"ח + שאלה עם מצלמות יחסית איכותיות)

אני יכול לשלוח לך תמונות מ הK850 שלי להתרשם..

פורסם
שזה בד"כ 2000 ש"ח + שאלה עם מצלמות יחסית איכותיות

קודם כל אם כל מיני תוספות שמכניסים לך זה יוצא יותר מי 2000+

(ביטוח\מנוי דור שלישי וכו)

וחוץ מזה אם אתה מפרק את האופציות לגורמים אתה מגלה שבכמאת כל דבר הסלולרי היקר מפגר

לדוגמה תחליף למחשב נייד ? -אסוס EEE ומחשבים אולטרה ניידים שיוצאים בקרוב יעשו עבודה הרבה הרבה יותר טובה

מצלמה ?

ב500 שקל אתה קונה מצלמה הרבה יותר איכותית והרבה יותר נוחה לשימוש

נגן מוזיקה? -סנסה קליפ הרבה יותר נוח לשימוש ועולה רק 220 שקל

קונסולה נידת? -DS\PSP יותר זולים \יותר נוחים \ומשחקים הרבה יותר טובים

למעשה למרות שמבחינה טכנולוגית יש סלולריים שיותר חזקים גרפית מהPSP מבחינת חומרה

שלא לדבר על הDS

אפילו לGBA יש משחקים טובים יותר מלסלולר

GPS? -מי שבאמת צריך שימוש נרחב בGPS

יכול לקנות לא רק אחד יעודי והרבה יותר נוח ומקצועי

אלה הGPS יכול גם לשמש כמסך לרכב לסרטים וגם כנגן מוזיקה נוח יותר לשימוש

עכשיו נכון שאם קונים כל דבר בנפרד זה עולה יותר

אבל רוב האנשים גם ככה לא צריכים כל דבר בנפרד

לדוגמה GPS 1 לכל רכב במשפחה זה מספיק בהחלט

ובשורה התחתונה דברים יעודים עושים היום עבודה הרבה יותר טובה ובזול מאוד יחסית לעבר

פורסם

לא נכון בכלל.

קרירין אתה טועה!

יש GPS ייעודיים לרכב ויש השוואות בינם לבין הNOKIA N82 ומראים כי הנוקיה רוכש לווינים הרבה יותר מהר והוא מודיע הרבה לפני והוא מעדכן מפות כל יום. אז לא נראה לי שהGPS הייעודיים יותר טובים. יש להם רק מסך גדול.

ב500 שח לא תמצא מצלמה שמצלמת ללא מריחות. רק כאשר התאורה תהיה טובה והאובייקט לא יזוז והמצלמה לא תזוז רק אז תקבל תמונה יותר טובה או שוות ערך לנוקיה N85/N95.

ביטוח, דור 3, המכשיר עצמו = יקר אך לא יקר למי שיש אפשרות לעשות עסקי. שם מקבלים את הרוב ולא עולה הרבה.

הניסיון אני יכול להגיד לך שאני יכול להשיג טלפונים במחירים 1/3 מהמקורי. אבל לא עשיתי זאת כי לא היה לי ביטוח. אבל עכשיו כשאני מקבל מכשיר מאורנג'(עסקי) אז המחיר שאני יכול להשיג למשל על ה N95 עם המצלמה 5MP ועם GPS ו WIFI ודור 3 הכולל איטרנט וביטוח ועוד הטבות בשיחות ושיחות זולות במיוחד כל זה במחיר של 27 שח לחודש.... נראה לי שזה לא יקר כלל. =~ (שווה בערך) ל1000 שח שמחולקים ל 3 שנים!

דברים ייעודיים תמיד(בעצם כמעט תמיד - ראה GPS לעיל) יעשו את העבודה יותר טוב ממכשיר משולב. אבל אם אפשר לשים את הכל יחדיו בתוך הכיס אז למה לא?

דוגמא: סורק ייעודי ומדפסת ייעודית.... יש לי מספסת משולבת. לא רק שהיא מדפיסה יותר טוב מהרבה מדפסות ייעודיות היא גם סורקת יותר טוב. ו...זה קומפקטי ולא תופס מקום.

הטכנולוגיה משתנה ומתקדמת ומתמזערת כל יום. קבלו אותה בכיף. (אני פשוט שם אותה בכיס! תרתי משמע! ;D).

יום נעים.

פורסם

עזבו, נגן קומפטי, מצלמה קומפטית ולפלאפון. הכל יכול להיכנס לכיסים,

גם תצאו יותר בזול, וגם אין מה לדבר על הבדלי איכויות.

פורסם

קודם כל אם כל מיני תוספות שמכניסים לך זה יוצא יותר מי 2000+

(ביטוח\מנוי דור שלישי וכו)

קודם כל , אנחנו מדברים על השקעה במכשיר נטו שזה בד"כ הבאת המכשיר מחו"ל/חנויות פרטיות

וחוץ מזה אם אתה מפרק את האופציות לגורמים אתה מגלה שבכמאת כל דבר הסלולרי היקר מפגר

לדוגמה תחליף למחשב נייד ? -אסוס EEE ומחשבים אולטרה ניידים שיוצאים בקרוב יעשו עבודה הרבה הרבה יותר טובה

אני לא אסחוב מחשב נייד לבית ספר שאני רוצה כולה לקבל קבצים באימייל/ לגלוש באתרים שאני צריך שמכשיר שלי עושה מצוין

מצלמה ?

ב500 שקל אתה קונה מצלמה הרבה יותר איכותית והרבה יותר נוחה לשימוש

שוב,המצלמה במכשיר הסלולרי זה לצלם דברים שקרו לך במהלך היום מתי שאין לך מצלמה אמיתית, שאתה יוצא לטיול אתה תבוא עם מצלמה איכותית ולא אחת ב500 שקל שאתה מציע פה

נגן מוזיקה? -סנסה קליפ הרבה יותר נוח לשימוש ועולה רק 220 שקל

למה ,אם בכל מכשיר סלולרי כיום יש נגן מוזיקה טוב ?

קונסולה נידת? -DS\PSP יותר זולים \יותר נוחים \ומשחקים הרבה יותר טובים

למעשה למרות שמבחינה טכנולוגית יש סלולריים שיותר חזקים גרפית מהPSP מבחינת חומרה

שלא לדבר על הDS

אפילו לGBA יש משחקים טובים יותר מלסלולר

המשחקים בסלולר לא צריכים להיות חזקים גראפית או מסובכים, אם תשים לב המכשיר הפשוטים ביותר זוכים לפופלאריות והם גם מעבירים את הזמן

GPS? -מי שבאמת צריך שימוש נרחב בGPS

יכול לקנות לא רק אחד יעודי והרבה יותר נוח ומקצועי

אלה הGPS יכול גם לשמש כמסך לרכב לסרטים וגם כנגן מוזיקה נוח יותר לשימוש

ואללה? לא מזמן ראיתי סירטון הבדל בין N82 ל GPS האמיתי,ה N82 קלט לווינים בתוך דקות ספורות בעזרת A-GPS כאשר ה GPS הרגיל עדיין לא הצליח לקלוט לווינים, הבחור כבר התחיל לנווט והגיע ליעד בעזרת N82 כאשר הGPS האמיתי עדיין מחפש לווינים.

ובשורה התחתונה דברים יעודים עושים היום עבודה הרבה יותר טובה ובזול מאוד יחסית לעבר

שורה תחתונה: אתה יכול להמשיך להתווכח עד מחר למה לא כדאי לבזבז, אבל מי שהשקיע המכשיר עושה לו את החיים הרבה יותר קלים בחיי היומיום

פורסם
  • מחבר

אינטרנט: שמע, אם אתה מסוגל לגלוש באינטרנט דרך מכשיר סלולרי יש לך סיבולת לא נורמלית. אני לא מסוגל להשתמש באינטרנט של מכשיר סלולרי יותר מ-10 דקות.

מצלמה: למה לי לצלם דברים שקורים במהלך היום?

נגן MP3: אני מציע שתעשה בדיקת שמיעה או תשתמש בנגן MP3 איכותי. נגנים ג'נרים ב-100 בשוק נשמעים יותר טוב מהנגן של מכשיר סלולרי.

משחקים: עיין ערך אינטרנט.

GPS: לא צריך לשימוש יומיומי. כשצריך אני לוקח GPS יעודי. אתה מוזמן לנווט על מסך 2 אינץ" בזמן נהיגה. לי אין חשק לרסק את האוטו. אני נוהג עם GPS אמיתי עם מסך 4.3.

פורסם

קודם כל זורקים לי פה שכל דבר לחוד אם מחברים ביחד יוצא יותר יקר מסלולרי

אבל שוכחים דברים פשוטים בחשבון כמו שהזכרתי מיקודם :

1-מכשיר יעודי כמו GPS\מצלמה\קונסולה\וכו קונים בדרך כלל אחד בודד לבית\רכב

ולא אחד לכל בן משפחה כמו סלולרי

ככה שמספיק משפחה של 4 נפשות שלא לדבר על יותר

סלולרי פשוט+מכשירים יעודים יעלו הרבה יותר זול מי סלולרי יקר לכל בין משפחה

2-יש לדברים היעודים מספיק יתרונות שמצדיק קניה שלהם

לדוגמה אתם בטיסה לארצות הברית של מעל 12 שעות

מה אתם מעדיפים ביד

סלולרי יקר או אסוס EEE ?

סלולרי יקר או PSP\DS ? (אם משחקים כמובן)

אני יודע מה אני מעדיף ואם כל הכבוד לסלולריים היקרים

המסך קטן ברובם ורובם לא נוחים מספיק לטעמי למטרות ספציפיות

עכשיו הזכירו את הMP3

בו נניח ובטח יש סלולריים שמנגנים טוב מאוד אולי מצוין

נגיד איפון לצורך הדיון

אם מה תעדיפו לעשות אימון כושר

אם איפון או סנסה קליפ ?

תזכרו שהאיפון עולה מעל כפול 10 מהקליפ וגם הרבה יותר גדול

על הדברים האלה אני מדבר

כל עוד אנשים רואים בסלולרי היקר תחליף לדבר יעודי ובגלל זה קונים אותו לדעתי זה דבילי

הזכירו את הGPS

אז אני לא יודע מה קורה בכל GPS בהקשר של הלווינים אבל שאחי מפעיל את זה בסלולרי

הוא מכבה את הרדיו כי המסך פשוט קטן מידי

בGPS נורמלי לא חייבים לכבות את המוזיקה בנהיגה כי יש מסך גדול

שמשמש גם לדברים אחרים אם אתם תקועים באיזה מקום

אתם יכולים לחבר לו PS2 \DVD וכו ולהעביר את הזמן בכיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים