עבור לתוכן

דיון: למה אנשים משקיעים כסף במכשיר סלולרי?

Featured Replies

פורסם

אל תשפוט פלאפון לפי זמני BOOT

לרוב הפלאפונים המתקדמים לוקח יחסית הרבה זמן לעלות

אני מתכוון לאיטיות בחיי היום יום,אני נכנס למצלמה בN95 ואז סוגר אותה ורוצה לעבור לתמונות הוא נתקע לפרק זמן של משהו כמו 15 שניות ורק אז ממשיך-זאת איטיות.

הW960 איטי גם במעבר מתפריט לתפריט וכו'?

• תגובות 115
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

15 שניות? :s05:

תחליף גירסה ומהר

פורסם

לא הפלאפון שלי,אולי לא 15 שניות אבל 10 בטוח.

שיהיה לילה טוב.

פורסם

אל תשפוט פלאפון לפי זמני BOOT

לרוב הפלאפונים המתקדמים לוקח יחסית הרבה זמן לעלות

אני מתכוון לאיטיות בחיי היום יום,אני נכנס למצלמה בN95 ואז סוגר אותה ורוצה לעבור לתמונות הוא נתקע לפרק זמן של משהו כמו 15 שניות ורק אז ממשיך-זאת איטיות.

הW960 איטי גם במעבר מתפריט לתפריט וכו'?

אנסה להקליט לך בוידאו פעם הבאה שאני בעבודה.

פורסם

ג'ניה, יש הבדל בין תוכנות/משחקי JAVA לתוכנות ומשחקים של S60, מכשירי הסימביאן יכולים להתקין את שניהם, אבל משום מה שמתי לב שהJAVA מעט אותם מאוד, אבל בתכלס זה לא משנה, כי בכל מקרה תוכנות הJAVA הרבה יותר פשוטות מאלה של הS60.

אני אשית מאז הטלפון הS60 הראשון שלי, מכשירים כמו K850, ודומיהם, כבר לא גורמים לי ל"WOW", הדברים הרבים שאפשר להתקין בS60 כ"כ מדהימים..

ראיתה את "המשחקים"

http://www.youtube.com/watch?v=LA1zlm60ZSE

וסתם כמה דברים מגניבים :P

http://www.youtube.com/watch?v=IeGB_RFQASE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ckKfa5VK0LU

פורסם

סבבה,חשבתי שהתכוונת שכל תוכנה מאטה אותו,עדיין זה מוזר שג'אווה מאט מאוד ובכל מקרה לא היה שום דבר פתוח ברקע והכול היה בDEFAULT ועדיין זה עבד לאט.

ד"א ראית את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=A5GSgD5CQaA

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחי אני רוצה לביא זווית אחרת ...

אתה אומר תקנה מצלמה הכי זולה היא תספק תמונות באיכות קרובה ..אז תחשוב רגע ...למה לי לקנות מצלמה שתספק לי תמונות גרועות ..אני אצטרך להסתובב עם תיק וכל מיני כשאני יכול לקחת סלולרי ולצלם תמונות ?? מצלמה טובה כבר תעלה לך בערך 1000 שקל מינימום.

נגן אתה אומר ?? אני אומר לך שהיה לי W800 והאיכות בו הייתה טובה ברמת מכשירי אם פי הרגילים וזה מספיק לבנאדם הממוצא. אז נגן סבבה יעלה לך בערך 300 ש"ח נכון.

GPS יעלה לפחות 1500 + נגן אמ פי 4 איכותי (כי לקנות משהו בררה שהוא מיועד עדיף כבר לא לקנו תבכלל ) זה עוד איזה 1000 ש"ח יענו בהכי מינמום (משהו טוב יתחיל ב1500 )+ PSP שזה עוד 1000 נניח בקיצור אתה מגיע כאן למחירים אסטרונומיים ..ואז מה תתחיל להסתובב עם כולם בתיק ?? לא נראה לי ...היתרונות הכי גדול של מכשיר המולטימדיה זה הגודל, הזמינות ונוחות השימוש.

לא הכל צפוי בחיים ...וואלה לפעמים יש לי איזה הרצאה משעממת אז אני מוציא ת המכשיר בודק קצת חדשות, משחק איזה משחק. וואלה לפעמים אני לקופת חולים ונתקע שם שלוש שעות אז יש גם נגן, או הולך ברחוב ופתאום רואה איזה פרארי, מוציא מצלם והאיכות היא מאוד טובה למרחקים של 2-15 מטר (לא הN95, תראה תמונות שהN82 מוציא - גם בלילה ד"א עם פלאש ובלי ). הכל באיכות סבירה ....

ואני אתן לך עוד נקודה למחשבה ...כמו שאתה אומר למה לשחק בפלאפון תקח PSP, למה לראות סרטים בפלאפון, תקח MP4....אז אני אומר לך למה לשחק בPSP תקנה מחשב , למה לראות סרטים בMP4 - תקנה לפטופ...למה צריך MP4 כשיש לפטופ ..אתה מעדיף לראות במסך 4 אינטצ' או 15 ??

קיצור אחי התשובה היא נוחות ..וזמינות זה מה שכולם מחפשים ...ומכשירים כגון הN82/95 אייפון ואין עוד הרבה ..נותנים מענה לצורך הזה של זמינות ונוחות ואני מאמין שתוך שנה שנתיים מהיום יצא מכשיר שיהיה לו מסך סביר בגודלו, מצלמה איכותית לפחות ברמה של מצלמות רגילות, נגן איכותי לפחות כמו נגנים ממוצעים, ביצועי GPS ואינטרנט משופרים שבאמת נוכל להגיד שמחליף הכל לאדם הממוצא, אתה פריק של צילום תקנה מצלמה בנוסף, אתה אודיופיל תקנה MP4 , אתה חולה משחקים תקנה PSP כל פלטורמה אחרת ...אבל למשתמש הממוצא הרמה של המכשירים היום בובטח המכשירים העתידיים היא מספקת ביותר.

והנקודה הכי חשובה ..שזה לא ההשקעה שאתה מתאר ..אולי בארץ זה 3500 ש"ח בחול זה 1500 -2000 גג ...

פורסם

בקשר לMP4 בדרך כלל נגן MP4 ינגן לך את הסרטים באיכות יותר טובה ואם אתה רוצה לראות איזה סרט או משהו בפלאפון זה גומר לך מהר את הסוללה ,

ובנגן לא כל כך חשובה הסוללה

פורסם

זה נכון שהפלאפון נופל ברב תכונותיו ממכשירים יעודיים, אבל לא בשביל זה הוא נועד.

יש לי K800i, שאני מניח שהוא נופל בקטגוריה של מכשירים יקרים.

אז נכון שכשאני רוצה לצלם ארוע גדול או תמונת טבע עם זווית רחבה או אירוע ספורט, אני לוקח איתי את הרפלקסית.

אז נכון שכשאני טס 16 שעות או בנסיעות ארוכות, אני אקח את ה- MP3, פשוט כי יש בו יותר שטח איכסון (לא מרגישים הבדל באיכות).

אז נכון שכשאני ארצה לראות סרט, אני אפתח טלוויזיה או שאני פשוט אשאיל את ה- PSP מחבר.

אז נכון שכשאני ארצה לגלוש אני אעדיף את המחשב.

אבל האם לכל מקום שאתה הולך אתה לוקח את כל אלה? מה עם סתם יציאה עם חברים או טיול קטן בשטח? פתאום בא לך לצלם משהו- אתה מצלם, בא לך להתעדכן לגבי הפיגוע/משחק של מכבי- אתה נכנס לאינטרנט, בא לך להראות איזה סרטון שצילמת בצבא לחבר- אתה מראה, יש לך חצי שעה בתור של המועדון- אתה משחק קצת במשחקים בפלאפון.

אז נכון שפלאפון לא יחליף לך רפלקסית או מחשב מטורף עם מסך 22 אינץ' או מערכת סטריאו מטורפת, אבל הוא בהחלט יכול לתת מענה בסיסי כשאין לך את כל אלה.

פורסם

MODY69 אתה בעצמך אומר שהסלולרי בה בנוסף לדברים יעודים ולא כדבר שמחליף את הכל

ופה אני אומר נכון וסבבה

אבל למה לקנות סלולרי יקר ?

גם לסלולרי רגיל היום יש מצלמה\MP3\ואפילו GPS או שרות דומה

לי לדוגמה יש סלולרי יחסית ישן

ואני לא רואה צורך במשהו משוכלל יותר כרגע

למוזיקה יש לי MP3 שעלה בזמנו 330 שקל והיום המחליף שלו עולה 220 וזה סאנסה ככה שזה לא זיוף סיני

הנוחות שימוש בו מצוינת -כי הוא מיועד רק למוזיקה

בעניין דברים שהזכירו

אז קחו לדוגמה קונסולת משחקים

אין לה רק שימוש אחד

הPSP יכול להיות גם מכשיר משחקים גם סרטים וגם מוזיקה

וזה באופן רשמי

באופן לא רשמי עוד דברים

הDS כמו הPSP +יש לו דפדפן שאפשר לקנות בנפרד

והרבה מאוד דברים לא רשמים

בכל מקרה מצלמה +MP3+קונסולת משחקים נידת+סלולרי זול שכולל תוכנה לניווט

יעלו בערך כמו סלולרי יוקרתי ויתנו הרבה יותר

וזה הנקודה

אז נכון שיום אחד הסלולריים יצלמו תמונות איכותיות \יהיו נגני סרטים מעולים ואם הרבה מקום אכסון

ועוד הרבה דברים אחרים

אבל זה עדיין לא הגיע גם לא בדגמים היקרים

וגם האיפון לא מושלם

אולי איפון דור שני אולי איפון דור שלישי או מתחרה אחר

יהיה משתלם עלות תועלת ובאמת יחליפו קונסולות משחקים נידות \מצלמות\וכו

ובעצם יהיו חשובים כמו מחשבים אישים היום אם אינטרנט מהיר בשיטת מנוי וכל מה שמסביב

אבל היום אם החסימות והאיכות שמבחינתי לא מספקת אני חושב שזה בזבוז כסף

פורסם

הסולולארים של היום לא עולים יותר מ-3000 ש"ח, לפעמים קצת יותר, וגם המחירים של אלה צונחים אחרי חודשיים בשוק.

למה בכל זאת סלולרי? כי הוא יושב טוב בכיס (יותר טוב מכל PSP\מצלמה\GPS), הוא קטן, והוא מכיל את כל אלה יחדיו.

לא צריך ללכת עם תיק גב כל פעם שאתה יוצא מהבית כי יש לך הכל.

פורסם

אני אמרתי את זה בעבר ואני אומר את זה שוב

ההשוואה בין קניה של פלאפון יקר לעומת כל מכשיר בנפרד היא לא נכונה

אם באמת רוצים להשוות אתם צריכים לחשוב על זה שאתם סוחבים את כל המכשירים איתכם כל הזמן לעומת ללכת עם פלאפון

פורסם

הסולולארים של היום לא עולים יותר מ-3000 ש"ח, לפעמים קצת יותר, וגם המחירים של אלה צונחים אחרי חודשיים בשוק.

למה בכל זאת סלולרי? כי הוא יושב טוב בכיס (יותר טוב מכל PSP\מצלמה\GPS), הוא קטן, והוא מכיל את כל אלה יחדיו.

לא צריך ללכת עם תיק גב כל פעם שאתה יוצא מהבית כי יש לך הכל.

אבל למה דווקה יקר ?

לאחי בסלולרי הלא יקר שלו יש תוכנת ניווט מצוינת שהוא משלם עליה 15 שקל בחודש למנוי

יש לו MP3\מצלמה\משחקים

אז אני שואל למה לקנות דווקה יקר

זה יחליף לך מצלמה רצינית?

MP3 לאימונים?

קונסולה נידת אם אתה גימר כבד ?

בטח שלא

לי אין בעיה להסתפק במשחקי סלולר שאני בנידות

אבל אם הייתי טס הרבה -הייתי קונה קונסולה נידת

וכמובן מלצמה וMP3 שכבר יש לי

לכמה דקות פה ושם אני לא צריך את כל המכשירים האלו ואני לא צריך סוללרי יקר

אחד זול מספיק בהחלט

פורסם
  • מחבר

מסתבר שאני לא אדם של מכשיר סלולרי. הם פשוט לא עושים לי את זה ואני לא רואה סיבה לשלם כסף על פלאפון. בשבילי מכשיר סלולרי זה טלפון ויומן נטו. אם הייתה לי אפשרות הייתי מחליף את ה-6120C במכשיר סלולרי המיועד לעולם השלישי. לאותם מכשירים אין את החרטא של המכשירים החדשים, אבל הם עובדים על אותה סלולה בדיוק. כתוצאה מכך אותם מכשירים עובדים שבועות בלי הטענה. תענוג. בדיוק מה שאני מחפש. טלפון עם סוללה חזקה.

פורסם

יפה שהגעת למסקנה שזה אתה לא איש של פלאפון.

אכן סוללה חזקה זה תענוג,אבל כמו שנאמר פה כבר כמה פעמים,כל טיעון כזה לא לוקח תטיעון של יש לך הכול במכשיר אחד שתמיד עליך.

נניח ואתה נוסע באוטובוס לאנשהו שעתיים,אתה לוקח אוזניות שומע מהפלאפון MP3,אתה מגיע לעיר חדשה באותו פלאפון אתה מוצא תכתובת שאתה צריך עם הGPS שמובנה בפלאפון ובזמן שאתה הולך לך אתה רואה משהו יפה\מצחיק\וואטאבר ומצלם אותו עם המצלמה שבפלאפון שלך. ובמשך כל הזמן הזה אתה זמין ויכול לדבר עם מי שרוצה לדבר איתך או אתה איתו.

כל זה אתה עושה ממכשיר אחד,שעד כמה שהסוללה שלו תהיה גרועה,ליום אחד היא מספיקה ואתה גם עושה את זה ממכשיר אחד ולא מכמה מכשירים שונים שאת כולם צריך לזכור לקחת,להטעין וגם להוציא בזמן[בעיקר המצלמה].

ככה שלמרות ההגיון בטיעונים שלך,עדיין פלאפון שיודע לעשות את כל אלה לוקח ובגדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים